راهنمایی برای خرید PS3

اکثر فیلمهایی که تو ایران هستن PAL هستند => PAL

اصلا" ریجن ایران و خاورمیانه PAL هست.

.

روی چه سندی صحبت می کنی علیرضا جان:biggrin1:
اصلا مگه تولید کننده ها ایرانو به عنوان جایی برای عرضه محصولشون می بینن که این حرفو میزنی :biggrin1: البته قبلا گفته شده از زبان افراد مختلف که ریجن ایران pal هست ولی مگه فیلمایی که وارد ایران میشن به صورت قانونی از طرف کمپانی تولید کننده وارد شدن که ما بخوایم یه ریجن خاصی رو مورد نظر قرار بدیم.
فیلمایی که تو ایران میاد مثل کنسول ps3 که از هر ریجنی تو بازار هست دارای ریجن های مختلفه
البته این نظر منه:biggrin1:

روی چه سندی صحبت می کنی علیرضا جان:biggrin1:
اصلا مگه تولید کننده ها ایرانو به عنوان جایی برای عرضه محصولشون می بینن که این حرفو میزنی :biggrin1: البته قبلا گفته شده از زبان افراد مختلف که ریجن ایران pal هست ولی مگه فیلمایی که وارد ایران میشن به صورت قانونی از طرف کمپانی تولید کننده وارد شدن که ما بخوایم یه ریجن خاصی رو مورد نظر قرار بدیم.
فیلمایی که تو ایران میاد مثل کنسول ps3 که از هر ریجنی تو بازار هست دارای ریجن های مختلفه
البته این نظر منه:biggrin1:
شما برو چند تا از DVD هایی که تو خونتون هست رو امتحان کن، میبینی 90%ـشون PAL هستند.
درسته که فیلمهایی که تو ایران هست هیچ کدوم قانونی نیست و تو ایران ریلیز نشدن ولی به هر حال این فیلم ها رو یا دانلود میکنن یا از دبی و ... میارن دیگه. تورنت ها که اکثرا" PAL هستن، اونایی رو هم که میارن از دبی میارن که ریجنش PAL هست و اونجا هم همه چیز PAL هست.

کلا" نباید از PS3 به عنوان PLayerـه DVD استفاده کنید. :دی

اکثر فیلمهایی که تو ایران هستن PAL هستند => PAL

اصلا" ریجن ایران و خاورمیانه PAL هست.

در مورد DVD اولا" اصلا" توصیه نمیشه از PS3 به عنوان DVD Player استفاده کنید. ( اونم با این دیسک های آشغال موجود در ایران ! ) ثانیا" برنامه هایی هست که میشه ریجن DVD ها رو تغییر داد ( که البته باید دوباره Write کنی اونا رو )
کلا" به قول یکی از دوستان با وجود DVD Player چهل، پنجاه هزار تومانی، اصلا" صلاح نیست از PS3 به عنوان DVD Player استفاده بشه.
واقعاً بی انصافیه ازش به عنوان DVD Player استفاده کرده حالا بلو ری که خوراکشه بحثش فرق می کنه
rolleye0017.gif

بچه ها economy و باندل یعنی چی چون من از ps3 اطلاعات زیادی ندارم.

از Economy منظورم این بود که اگر پول نداری و میخوای PS3 بخری... ( Economy = صرفه جويى ،علم اقتصاد )
Bundle هم PS3ـی هایی هستند که درون جعبشون یک یا چند بازی یا حتی فیلم دارن. برای مثال، PS3 80GB با Bundle، یعنی علاوه بر یک PS3 80GB یک بازی موتوراستورم درون جعبه قرار داره.

شما برو چند تا از DVD هایی که تو خونتون هست رو امتحان کن، میبینی 90%ـشون PAL هستند.
درسته که فیلمهایی که تو ایران هست هیچ کدوم قانونی نیست و تو ایران ریلیز نشدن ولی به هر حال این فیلم ها رو یا دانلود میکنن یا از دبی و ... میارن دیگه. تورنت ها که اکثرا" PAL هستن، اونایی رو هم که میارن از دبی میارن که ریجنش PAL هست و اونجا هم همه چیز PAL هست.

کلا" نباید از PS3 به عنوان PLayerـه DVD استفاده کنید. :دی

اگه pal باشن همشون که نباید اصلا توسط ps3 من که ریجنش ntsc/j هست خونده بشن که:biggrin1:
بحث dvd با bd جداست .dvd ها اکثرشون ریجن کدش ALL هست که همه ps3 ها با هر ریجنی dvd ریجن کد ALL رو می خونن . بحث من در مورد فیلمهای bd بودن .
ps3 های با ریجن ntsc/j و ntsc/uc فیلم های bd با ریجن کد A رو می خونن.
ps3 های PAL فیلمهای BD با ریجن کد B رو می خونن.

تو منظورت اینه که فیلما رو از دبی قاچاق می کنن؟
این همه مرز بین ایران و پاکستان و افغانستان هست برن از دوبی بیارن

bd هم وقتی کپی بشه به قول دوستمون snake_pianist ريجنش ALL ميشه ، اصلاً نگران نباشيد
حالا کسی مگه ميره bd اريجينال بخره ؟

اشتباه نکن :cool: من نگفتم وقتی کپی بشه ریجن کدش عوض میشه :biggrin1:
کلا dvd علاوه بر ریجن کد 1،2،3 ریجن کد ALL ام داره

اشتباه نکن :cool: من نگفتم وقتی کپی بشه ریجن کدش عوض میشه :biggrin1:
کلا dvd علاوه بر ریجن کد 1،2،3 ریجن کد ALL ام داره

بچه ها بالا رو اصلاح می کنم
dvd علاوه بر ریجن کد 1،2،3،4،5،6،7،8، ریجن کد ALL ام داره که همه ریجن کدها رو شامل میشه :biggrin1:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:DVD-Regions_with_key-2.svg

منم امروز به ps3 دارها پیوستم . کنسولم رو از توپخونه خریدم 40 گیگ j قیمت 430. متاسفانه pal قحطیش اومده و اگه باشه 470 کمتر نمیدن . البته بازار خیلی نوسان داره و تا 480 هم قیمت میدادن ، نامردا :biggrin1: . فقط این رو بگم که این مغازه دارا اکثرشون خیلی خدانشناسن . ولی خداییش من از آدم خوبی کنسولمو گرفتم ، با هم رفتیم از توی انبارش کنسولو آوردیم . کلی کنسول توی انبارش بود ، سرگیجه گرفته بودم :biggrin1:

منم امروز به ps3 دارها پیوستم . کنسولم رو از توپخونه خریدم 40 گیگ j قیمت 430. متاسفانه pal قحطیش اومده و اگه باشه 470 کمتر نمیدن . البته بازار خیلی نوسان داره و تا 480 هم قیمت میدادن ، نامردا :biggrin1: . فقط این رو بگم که این مغازه دارا اکثرشون خیلی خدانشناسن . ولی خداییش من از آدم خوبی کنسولمو گرفتم ، با هم رفتیم از توی انبارش کنسولو آوردیم . کلی کنسول توی انبارش بود ، سرگیجه گرفته بودم :biggrin1:

مبارکه ، انشالله چرخش بچرخه :biggrin1:

مهدي جون شيرينيش يادت نره كه از كي هست كه نخوردم !!!:biggrin1:
مگه j چه ايرادي داره كه ناراحتي ؟!!

مهدي جون شيرينيش يادت نره كه از كي هست كه نخوردم !!!:biggrin1:
مگه j چه ايرادي داره كه ناراحتي ؟!!

آخه از آلمان میتونستن فیلم واسم بفرستن (بلوری) میدونی که ریجن فیلمای اونا پالن . به همین خاطر دیگه فیلم دیدن تعطیل میشه :(. در ضمن فیلمای توی بازار هم اکثرا پالن :(
--------------------------
چقدر کنسول ساخت ژاپن زیاد شده . قیمت 480 تومن (سفید . نقره ای)

ببخشید که اینجا پست میدم.من خیلی ps2 دوست داشتم ولی موفق به خریدش نشدم.
حالا پول دستم رسیده که یه دونه بخرم.ایا می ارزه؟
من یه فکر دارم اگه میشه راهنمایی کنید.نظرم این هست که دست نگه دارم و با صبر کردن
وپس انداز و صرفه جویی! یه ps3 بخرم.
ایا ps3 به طور کامل بازی های ps2 رو اجرا می کنه؟
در ضمن امیدی به هک شدنش هست؟
که بازی های کپی ps2 رو هم اجرا کنه؟
ممنون میشم جواب بدید.

من یه فکر دارم اگه میشه راهنمایی کنید.نظرم این هست که دست نگه دارم و با صبر کردن
وپس انداز و صرفه جویی! یه ps3 بخرم.
بنظر من که اگه می تونی صرفه جویی کن و ps3 بگیر
ps2 ماله نسل قبلیه ps3 نسل جدید زمین تا اسمون با هم فرق می کنن!!!
ایا ps3 به طور کامل بازی های ps2 رو اجرا می کنه؟
بجز مدل 40gig بله!
در ضمن امیدی به هک شدنش هست؟
امید که همیشه هست ولی شما فرض رو بر این بزار که هک نشه بازم می تونی هزینه ی سنگین بازی رو بدی؟!!
که بازی های کپی ps2 رو هم اجرا کنه؟
ps3 همین الانم با دستکاری بازی های copy ی ps2 رو اجرا می کنه که اصلا پیشنهاد نمیشه همچین کاری بکنید چون تو کوتاه مدت دستگاه به f میره... .
خلاصه اینکه الان که یه ذره پول بذاری رو پولت می تونی یه 360 arcade بگیری و از game هاش لذت ببری که ارزونم هست:biggrin1:!!! (( ربطی نداشت ولی روش فکر کن ))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or