براي چي بد باشه PAL بسيار رجيون عالي و در واقع مناسبترين رجيون براي ايران محسوب ميشهمن یه pal دیروز خریدم خوبه یا بد ؟
من یادم نمیاد اصلا در چند وقته گذشته حرفی از ریجن در PS3 زده باشم که این بخواد دومیش باشه...میگم داش اشکان بازم که داری حرف بقیه رو میزنی مگه فرقی میکنه!!!! ntsc/j با pal با uc هیچ فرقی نمیکنه الکی قیمت کاذب درست کردن .برای دیسک های bd اگه یه سر به HD center توی اخبار بازیا بزنی اونجا یه لینک گذاشتم میبینی که اکثر فیلم های bd فری ریجن هستن.
من یادم نمیاد اصلا در چند وقته گذشته حرفی از ریجن در PS3 زده باشم که این بخواد دومیش باشه...
برای کسی که PS3 رو برای بازی می خره و شاید تا آخر عمر کنسولش 5 تا فیلم blu-ray هم گیرش نیاد تا توش نگاه کنه حرف شما کاملا درسته و این ریجن ها هیچ فرقی ندارن ولی برای کسی که PS3 رو فقط برای فیلم دیدن می خواد و شاید تا آخر عمر کنسول 20 تا بازی هم روش نکنه خیلی مهمه که ریجنش جایی باشه که می تونه فیلماشو تهیه کنه!
من وقتی فیلمی در حال حاضر دستمه که ریجنش مال اروپا هست و ریجن فری هم نیست بنابراین اصلا برام اهمیتی نداره که 99% فیلم ها ریجن فری هستن یا نیستن.قابل توجه دوستانی که ps3 رو برای فیلم دیدن میخوان یه سر به این لینک بیزنن بیبینن که فیلمایی که از طرف خود کمپانی تولید کنننده وارد بازار میشن بیش از 70 درصدشون region free هستن البته میل خودتونه کسی که میخواد پول بیشتر بده اشکال نداره .
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=a

کجا 430 هست ps3 ادرس و به ما هم بده !!
توپخونه ، اون پاساژی که فتحی توشه (اسمشو یادم رفته) وارد که میشی سمت راست مغازه 2دوم یا سوم . البته گفت 440 ولی بهش 430 دادم . کاملا هم مطمئنه .
رجيون (رجين) پال رو به اين قيمت ميده؟توپخونه ، اون پاساژی که فتحی توشه (اسمشو یادم رفته) وارد که میشی سمت راست مغازه 2دوم یا سوم . البته گفت 440 ولی بهش 430 دادم . کاملا هم مطمئنه .
سونی غالبا ریژن فری هست ولی 99 درصد عنوانهای وارنر ریژن فری هستند . در ضمن فاکس هم غالبا ریژن لاکد هست !من تو همه فیلمهای Blu-Ray که دیدم ، فقط اونهایی Region Free بودن که مال Sony Picture بودن و بقیه هیچ کدوم Region Free نبودن !
من تو همه فیلمهای Blu-Ray که دیدم ، فقط اونهایی Region Free بودن که مال Sony Picture بودن و بقیه هیچ کدوم Region Free نبودن !