راهنمایی برای خرید PS3

پس چرا موقع نصب به قول شما system software چراغ هارد چشمک میزنه و حدود چند گیگ هارد رو اشغال می کنه ؟

در مورد چشمک زدن باید بگم اونجا HDD داره نقش source درایو و ایفا می کنه یعنی مبدا
زمانی که system software از طریق flash مموری نصب کنی ps3 اول اونو روی هارد کپی می کنه بعد روی حافظه فلش دستگاه نصب می کنه. یه چیزی تو مایه های bios مادر بورد تو pc .

فکر می کنم یه معذرت خواهی بدهکاری. بره چی ما ایرانیا همش می خوایم دعوا کنیم با هم:confused:

درود

بچه ها کسی هست که از قیمت اوناع PS3 در بازار خبر داشته باشه؟
اطلاعات مورد نیاز من Region ها، نوع پک (40و 80، با بازی و ...) و قیمت هستش

اگر کسی بتونه این اطلاعات رو در اختیارم بگذاره واقعا ممنون میشم.
والا سياوش جان من از قيمت جديد 80 GIG و 60 GIG خبر ندارم ولي هر دوشون مطمئنا بالاي 530 تومن هست. اكثر مدلهاي 60 و 80 Ntsc/j هست و uc بصورت pack پيدا ميشه !! اينجا 80 گيگ J حدود 650 هست و 60 گيگ هم 580 تومن !! ولي 40 گيگ پال 460-485 تومن راحت پيدا ميشه !!

خيلي ممنون . واقعا اطلاعات خوبي بود . البته من از دستگام خوب مراقبت ميكنم ولي اين نكته در مورد خاموش نكردن دستگاه بعد از خروج از بازي رو اصلا نميدونستم. مرسي:p
يه سوال هم داشتم البته از محمد هم پرسيدم . دستگاه من چند وقته ديگه با كليد خودش خاموش نميشه حتما بايد با دسته خاموش كني؟ اين بخاطر آپديتش هست يا اينكه مشكلي داره:confused:
مطمئنين پس از 5 ثانيه نگه داشتن كيلد Power دستگاه خاموش نميشه !! من فكر ميكنم اين مشكلات به همراه فريز كردن وسط بازي بر ميگرده به همون ريختن Firmware نامناسب با رجيون دستگاه !! بنظرم مشكل سخت افزاري بعيده !! شما بايد يك Format كوچولو انجام بديد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه !
سلام
میشه یک توضیح بدید auto V یعنی چی ؟
ببينيد نوسانات برق مشكل شايعه اي هست. درست هست PS3 يك Power Supply قوي داره ولي همين مشكل بظاهر كوچيك اگه چند بار تكرار بشه جداي از مشكلات لنز و صدمه اون به ديود مولد توليد ليزر ميتونه به Main دستگاه فشار بياره ( مساله اي كه باعث سوختن لنز دستگاه دوستم شد !!!)
مرسی سعید جون :love: آره دیگه دارم قاطی ps3 دارا میشم راستش 50 درصد از قیافش خوشم میاد و 50 درصد هم واسه مارک سونیش:love: چون واسه بازی کردن با 360 دارم کلی حال میکنم;)
ایول ps3 هم چراغ مراغ میده حداقل تو این زمینه خواسته دل استفاده کنندهاشومثل 360 دارها نشکنه . ولی من خودم دیدم که توی 3 ماه 4 یا 5 بار توی بازی فریز کرده (80 گیگ) .
راستی فیلمهای dvd معمولی حتی اگه خش هم نداشته باشه درایو رو ضعیف میکنه؟
ببين مهدي جون اينطور نيست كه اصلا چند بار ديسك داخل دستگاه بزاري فاتحمه الخلاص !! علاوه بر اون وقتي ما يك ديسك DVD يا CD معمولي داخل دستگاه ميزاريم KIT لنز از DVD Optic استفاده ميكنه نه از لنز BD و بنابراين زياد لنز BD در فعاليت نيست ( البته اگه اشتباه نكرده باشم)
ولي ما چون با ديسكهاي خامي بيشتر سروكار داريم كه زياد كيفيت مناسبي نداره و اصلا همون كارو يك Memory ساده ميتونه انجام بده چرا از ديسك استفاده كنيم.
مهدي جون تو يكي از فرومها يك بنده خدايي اومده بود گفته بود من به طور مكرر از فيلمهاي DVD استفاده ميكردم كه ديسك خامش اصطلاحا Gold بود .( يعني همون DVD خامهاي مورد استفاده در بازيهاي كپي PS2 و فيلمهاي DVD اصطلاحا پاكستاني !!) بعد از چند مدت لنز دستگاهم سوخت. يك يارو ديگه كه از روش Swap Magic براي انجام بازيهاي PS2 استفاده ميكرد و از همين ديسكها هم استفاده ميكرد به اون بلا دچار شد. منظورم اين بود اگه چشت به اون ديسكها افتاد نكنه شيطون وسوست كنه اون رو بزاري دستگاه !!:biggrin1: اصلا گذاشتن اون ديسكها توصيه نميشه !!

آخرین ویرایش:
من احتمالا واسه بعد امتاحانا می خوام یه PS3 بگیرم ( البته اگه X360 خراب نشه )
بعد یه چند تا سوال دارم :
1- پک 40 گیگ این کنسول به هیچ وجه بازی های Ps1 و PS2 رو اجرا نمیکنه ؟
2- رجیون Pal این کنسول بازی هایی که پال نباشن رو رو TV های معمولی اجرا نمیکنه ؟ ( کلا قضیه این چیه کامل توضیح بدید )
3- راهی هست که بشه اونو با مانیتور های CRT بازی کرد ؟ ( در ایران )
4- بازی هاش الان تو ایران چنده ؟
5- قیمت 60 گیگ و 40 گیگ این کنسول در دبی چنده ؟

1 - خیر بازیهای ps1 و ps2 را اجرا نمیکند .
2 - من تاحالا از کسی نشنیدم اما شاید نشه .
3 - فکر نکنم بشه با این مانیوترهای قراضه flat بازی کرد .
4 - از 120 شروع میشه کم کم میاد پایین . ( بفروش نگاه میکنن )
5 - دبی فکر نکنم با قیمت جهانی تفاوتی داشته باشه . من شنیدم فروشگاههایی هستند که جنس order میدهید و براتون میفرستن خودم پیگیرشم . ( تا اونجایی که اطلاعات داشتم کمک کردم ) موفق باشی علی جان . امیدوارم قبول بشی :biggrin1:

1 - خیر بازیهای ps1 و ps2 را اجرا نمیکند .
2 - من تاحالا از کسی نشنیدم اما شاید نشه .
3 - فکر نکنم بشه با این مانیوترهای قراضه flat بازی کرد .
4 - از 120 شروع میشه کم کم میاد پایین . ( بفروش نگاه میکنن )
5 - دبی فکر نکنم با قیمت جهانی تفاوتی داشته باشه . من شنیدم فروشگاههایی هستند که جنس order میدهید و براتون میفرستن خودم پیگیرشم . ( تا اونجایی که اطلاعات داشتم کمک کردم ) موفق باشی علی جان . امیدوارم قبول بشی :biggrin1:

1. اجرا می کنه به شرط اوریجینال بودن
2. دورو به تو نمیگم به HotGoal میگم، اون رجیون نیست، ریجن هست. این 200000000000000 امین بار....
3. با این مانیتورهای فلت قراضه که هیچی با اون گرداشم میشه بازی کرد، کابل VGA میخواد، یا VGA Box فقط مانیتور باید این رزولوشنایی رو که میگم ساپورت کنه، 640x480، 1280x720 و 1920x1080، این آخریو نکردم نکرد... اما با یه LCD Monitor ـه Wide راحت تری....

مدل 60 گیگ و 80 گیگ بازیهای PS1 و PS2 رو به شرط اورجینال بودن اجرا میکنه .

مدل 40 گیگ بازیهای PS2 رو به هیچ وجه اجرا نمیکنه ، ولی بازیهای PS1 رو به شرط اورجینال بودن اجرا میکنه .

15d6udk.jpg

این مدل در بازار ایران موجود است ؟
قیمتش چنده؟
قیمت انواع ps3 رو می خواستم با تشکر

این مدل در بازار ایران موجود است ؟
قیمتش چنده؟
بله هست ولی کم. قیمتشم فکر کنم 700 باشه. اینجا که اینقده تهرانو نمیدونم
قیمت انواع ps3 رو می خواستم با تشکر
یه چرخ بزن تو همین تاپیک پیدا میکنی

مدل 60 گیگ و 80 گیگ بازیهای PS1 و PS2 رو به شرط اورجینال بودن اجرا میکنه .

مدل 40 گیگ بازیهای PS2 رو به هیچ وجه اجرا نمیکنه ، ولی بازیهای PS1 رو به شرط اورجینال بودن اجرا میکنه .

مطمئنی ؟ من شنيدم اجرا نميکنه اصلاً !؟؟؟؟؟؟؟؟ يعنی برم هاروست مون رو بخرم ؟ ولی اجرا نميکنهااااااااا :((

مطمئنی ؟ من شنيدم اجرا نميکنه اصلاً !؟؟؟؟؟؟؟؟ يعنی برم هاروست مون رو بخرم ؟ ولی اجرا نميکنهااااااااا :((

بله، اجرا میکنه. شما اگر گیر آوردی حتما" بخر.
شادی قيمت کردم 600 بود
60 گیگ که دیگه تولید نمیشه. به نظر من کسی که میخواد 600 پولِ اینو بده یه باندل 80 گیگ موتور استورم بخره. قیمتش 600 تومان هست فکر کنم، تازه UCـم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or