راهنمایی برای خرید PS3

residentevil4 جان ps3 40GB در همین تهران موجوده به قیمت 470 تا 490 در ریجن PAL و NTSC J. این J ها معمولا Asia هستن و برق 220 میخورن. GTA Bundle هم بهانه ای ست برای سر کیسه کردن مشتری. اگر اشناست که هیچ ولی اگر میخوای از فروشگاه بخری، همین الان بیخیال بشی بهتره.
پ.ن. 40 بگیری باید دور بازی های ps1 & 2 رو خیط بکشی:دی.

ممنون بابت پاسخگوييتون ، يكي از دلايلي هم كه ميخوام 40 گيگ رو انتخاب كردم اينه كه زياد پول ندارم و مي خوام با حداقل قيمت كنسول رو بگيرم و قراره كه از مكه برام بيارن. bundle gta4 گويا فقط تو اروپا منتشر ميشه، bundle ديگه اي هم از 40 گيگ هست كه داخلش بازي باشه؟ا
دوست عزيز مدل 40 گيگ علاوه بر ارزوني كه داره با توجه به 65 نانومتري بودنش خيلي عالي هست وديگه اين كه باندل GTA كه شما ميگي فقط توي اروپا هست يعني براي نقاطي كه پال دارند و اين جزو دبي هم هست و اين باندل توي دبي هم عرضه ميشود همانطور كه با پايين امدن قيمت 360 توي اروپا توي دبي هم به همان اندازه قيمت كم شد اما در مورد باندل 40 گيگ

بله چند مدل داره همراه بازي

1 - پك همراه بازي PES 2008 همراه با يك SIXAXIS كه از قيمتش اطلاع ندارم :biggrin1:

2- پك همراه با دو بازي R&c و UNCHARTED همراه با يك SIXAXIS حدود 500000

3 - پك همراه با دو بازي NFS: PS و UNCHARTED به همراه دو SIXAXIS حدود 560

4 - پك همراه با GT5 ببه همراه SIXAXIS اينم قيمتشو نميدونم :biggrin1:

UC و J برق 110 هستن و باید ترانس بگیری. PAL ها 220 هستن. البته سری J های Asia هم 220 هستن.

فكر كنم تمام رجيونهاي PS3 بصورت Multi Voltage هستند و اگه شما Ntsc/j 2 يا UC ميگيرد نيازي به خريد ترانس نيست بلكه يك كابل برق 220 PS3 كافي هست.
البته خريد ترانسي كه هم تبديل ولتاژ رو انجام ميده و هم شبيه UPS محافظ باشه خيلي بيشتر از نداشتن توصيه ميشه !!

آخرین ویرایش:
فكر كنم تمام رجيونهاي PS3 بصورت Multi Voltage هستند و اگه شما Ntsc/j 2 يا UC ميگيرد نيازي به خريد ترانس نيست بلكه يك كابل برق 220 PS3 كافي هست.
البته خريد ترانسي كه هم تبديل ولتاژ رو انجام ميده و هم شبيه UPS محافظ باشه خيلي بيشتر توصيه ميشه !!

البته درسته که ps3 ها همشون مولتی ولتاژ هستن ولی طبق گفته یکی از دوستان که اسمش یادم رفته ps3 های ژاپن ریجن 2 هم مولتی ولتاژ هست ولی مثل اینکه در قسمت پاورش یه خازن داره که اگه به 220 هم بزنی خودش تبدیل به 110 می کنه و چونکه داخلی هست در صورت استفاده زیاد باعث گرم شدنش میشه و امکان سوختنش هست پس برای ps3 های ژاپن ریجن 2 باید یه ترانس گرفته بشه.البته این حرف من نیست یه نقل قوله;)

دوستان الان قيمت PS3 60 GIG حدودا چقدر هستش؟؟؟

موقع خريد مخصوصاً از نوع دست دومش به چه چيزايش بايد دقت وزيد؟؟؟

چرا میخوای 60 گیگ بگیری؟! خب یه 40 گیگ نو بگیر ارزون تر هم درمیاد! از اینایی که بازی باندل هم دارن! قیمتش رو بچه ها بگن لطفا...

چرا میخوای 60 گیگ بگیری؟!

ميبينی که زياد کنسول زير دستم دووم نميآره.اين دومين PS3 هست که ميخوام بگيرم برای همينم گفتم 60 گيگ بگيرم که شايد خواستم بازيهای PS1 , PS2 رو اجرا کنم:دی
حالا کلآ چند میرزه؟؟

ميبينی که زياد کنسول زير دستم دووم نميآره.اين دومين PS3 هست که ميخوام بگيرم برای همينم گفتم 60 گيگ بگيرم که شايد خواستم بازيهای PS1 , PS2 رو اجرا کنم:دی
حالا کلآ چند میرزه؟؟

هر وقت تونستی روی Wii بازی های GameCube رو بازی کنی ، رو PS3 هم میتونی PS1 بازی کنی!! :cheesygri

این Backwards Compatibility رو برای خارجی ها گذاشتن نه ما! به نظر من 40 گیگ بگیر! اگه خواستی بفروشی هم کمتر ضرر کنی!

هر وقت تونستی روی Wii بازی های GameCube رو بازی کنی ، رو PS3 هم میتونی PS1 بازی کنی!!

این Backwards Compatibility رو برای خارجی ها گذاشتن نه ما! به نظر من 40 گیگ بگیر! اگه خواستی بفروشی هم کمتر ضرر کنی!

مگه بازی های اورجینال روش اجرا نمیشه؟؟؟

یعنی 40 گیگ نو از 60 گیگ دست دو کمتر ضرر میکنه؟؟

دوستان الان قيمت PS3 60 GIG حدودا چقدر هستش؟؟؟

موقع خريد مخصوصاً از نوع دست دومش به چه چيزايش بايد دقت وزيد؟؟؟

البته ریسک خیلی بزرگی هست گرفتن کنسول دسته 2 .مگه طرف رفیقت باشه که الان رفقای خوبم رفتن سینه خاک:cheesygri ما که تا حالا تجربه خریدن کنسول دسته دو نداشتیم ولی تا می تونی همچین کاری نکن .60 که الان تولید نمیشه قیمتشم نداریم.دلو بزن به دریا یه 80 بگیر اونم آک بند
چون از این جونورا هر چی بگی بر می آید.

البته ریسک خیلی بزرگی هست گرفتن کنسول دسته 2 .مگه طرف رفیقت باشه که الان رفقای خوبم رفتن سینه خاک ما که تا حالا تجربه خریدن کنسول دسته دو نداشتیم ولی تا می تونی همچین کاری نکن .60 که الان تولید نمیشه قیمتشم نداریم.دلو بزن به دریا یه 80 بگیر اونم آک بند
چون از این جونورا هر چی بگی بر می آید.

به دليل اينکه زياد کنسول ها رو نگاه نميدارم ترجيح ميدم دست 2 بخرم.اولين بارمم نيستش مسلما آخريش هم نخواهد بود:دی
فقط ميخوام ببينم چقدر ميرزه که ببينم ارزش داره بگيرم يا نه...

از راهنمايی دوستان هم بسيار ممنون

به دليل اينکه زياد کنسول ها رو نگاه نميدارم ترجيح ميدم دست 2 بخرم.اولين بارمم نيستش مسلما آخريش هم نخواهد بود:دی
فقط ميخوام ببينم چقدر ميرزه که ببينم ارزش داره بگيرم يا نه...

از راهنمايی دوستان هم بسيار ممنون

قیمت کارشناسی من می گه در صورت سالم بودن 470 تا 500

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or