راهنمایی برای خرید PS3

جدی اینقدر میارزه؟؟؟:دی الان نوش چنده مگه؟

چطوری میتونم درایو رو کامل تست کنم؟؟

reza sony فکر می کنم 80 زده بود 600 اگه اشتباه نکنم .اون زمان که من خریدم 80 با 60 ، 10 ،15تومان اختلاف داشت.با این استنباط من قیمت دادم البته مغازه دار ممکن موقع خرید دسته 2 یه قیمت بده موقع فروش یه قیمت اگه از آشنا می خری باید یه چیزی بین این دو تا قیمت بخری.

والا تست درایوشم نمی دونم .می تونی یه فیلم divx رو روی هاردش کپی کنی .چند تا bd بازی بزاری روش و به شرط بخری مثلا بگی یه هفته استفاده می کنم بعدا می خرم تا عیباش در بیاد.

چه خبره بابا؟
الان 60گیگ نو خیلی بخوان گرون بدن 550. 40 گیگ 490
بعد دست دوم 60گیگ 470 الی 500؟؟؟

مهم اینه که ادم موقع خرید از یه آدم بینوا که میخواد ps3 شو بفروشه منصف باشه:cheesygri . منم همینجوری قیمت گفتم. خودت داری میگی نوش 550 پس دسته دو ، تمیزش نباید حداقل 450 باشه.

لطف کنید بگین دسته ps3از چه نوعیه و چطوره؟(داخل جعبه)
ps3 60 gig بهتره یا 40 gig؟:)
داخل جعبه هر کدوم چی هست؟
خود DUAL SHOCK 3 ماه مي توي اروپا عرضه ميشود پس مطمئنا تا به حال درون همه PS3 ها SIXAXIS بوده حالا بايد بعد از عرضه رسمي در اروپا و امريكا ببينيم درون PS3 چه دسته اي گذاشته ميشود

من مي خوام ps3 60gig بفروشم.ps3 80gig بگيرم .به نظر شما از كجا بگيرم.من از توپخونه پرسيدم گفت 640 .بعد گفت ps3 40gig هستش 500. هيچ فرقي به جز هارد نداره.
ميخواستم بپرسم از كجا بگيرم هم بهتر وهم ارزونتره به نظر شما؟
صبر كنم تا پك جديد بياد؟
كي هك ميشه؟

من مي خوام ps3 60gig بفروشم.ps3 80gig بگيرم .به نظر شما از كجا بگيرم.من از توپخونه پرسيدم گفت 640 .بعد گفت ps3 40gig هستش 500. هيچ فرقي به جز هارد نداره.
صبر كنم تا پك جديد بياد؟
كي هك ميشه؟

شما دلیل خاصی برای تعویض کنسول به 80GB دارید.؟؟؟

صبر كنم تا پك جديد بياد؟
كي هك ميشه؟

واسه چی اینکار رو میخوای بکنی ؟ فقط بخاطر 20 گیگ هارد ؟!

صبر كنم تا پك جديد بياد؟
كي هك ميشه؟

یعنی چی ؟ :confused::confused:
یه جا میگید میخواید 60 رو بدید 80 بگیرید یه جا میگید به من گفتن 40 بگیر که هاردش فرقی نداره ؟؟؟
از این حرفه شما این طور میشه گفت که تازه میخواید بخرید نه خریده بودید . :cool:
از من میشنوی 40 بگیر چون هم جدیده و هم صدای کمتر و هم 65 نانومتریه cpu ش که باعث گرمای کمتر میشه .

آخرین ویرایش:
لطف کنید بگین دسته ps3از چه نوعیه و چطوره؟(داخل جعبه)
ps3 60 gig بهتره یا 40 gig؟:)
داخل جعبه هر کدوم چی هست؟

دسته dual رو میتونی جدا بگیری .
از لحاظ کنسول فرقی نداره چون یکی چند خوبی این داره یه چند تا اون .
60 بازی ps 1 , 2 اجرا و کارت و رم ریدر حافظه میخوره
40 بازی ps1 ,2 اجرا نمیکنه و فقط رم ریدر میخوره + داشتن صدای کمتر و گرمای کمتر بخاطر 65 نانومتری کردن cpu ( وطبق حرفهایی که میزنند عوض کردن لنز دستگاه که فعلا شایعه است ) .
تا این حد سواد من بود اگه کم و کاستیه باقی دوستان کمکتون میکنند .

بازی ps 1 , 2 اجرا و کارت و رم ریدر حافظه میخوره
40 بازی ps1 ,2 اجرا نمیکنه و فقط رم ریدر میخوره + داشتن صدای کمتر و گرمای کمتر بخاطر 65 نانومتری کردن cpu ( وطبق حرفهایی که میزنند عوض کردن لنز دستگاه که فعلا شایعه است ) .

60 GB رو خودش Ram Reader داره ولی برای 40 GB میشه جدا خرید...
من که صدایی از PS3 نشنیدم که کمتر بخواد بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or