راهنمایی برای خرید PS3

سلام
سایت سونی قیمت پک 80 گیگ MGS4 رو 500دلار اعلام کرده
فکر میکنید وقتی رلیز بشه قیمت تهران و دبی چند باشه ؟
ممنون
تو دبی که همین قیمته ولی تو تهران معلوم نیست ای فروشند های با انصاف چه قدر بکشن روش
فکر کنم حدودا 800 900 تومان بشه

پكهاي 40 گيگ اصولا چه ريجني هستند؟ بالاخره pal بهتره يا uc؟ ميخواستم ببينم كه تو مكه هم قيمت ps3 40 gb به قيمتي جهانيش يهني همون 400 دلار فروخته ميشه؟

همه ریجنی هست بستگی داره شما چه ریجنی بخوای
Pal و Uc هیچ برتری خاصی نسبت به هم ندارند
ps3 40 gb در هر جایی که قانون داشته باشه به قیمت جهانیش فروخته میشه;)

old_snake
یک ترابایت منظورت هست دیگه ؟!
اره. ممنون که اصلاح کردی.
نوشته شده توسط residentevil4 مشاهده گفتگو
پكهاي 40 گيگ اصولا چه ريجني هستند؟ بالاخره pal بهتره يا uc؟ ميخواستم ببينم كه تو مكه هم قيمت ps3 40 gb به قيمتي جهانيش يهني همون 400 دلار فروخته ميشه؟
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یک مقدار بسیار ناچیز "فریم ریت" در کنسول های Pal کمتره نسبت به ریجن های دیگه. قیمتش در ایران احتمالا 700 800 تومن خواهد بود اگر ریجنش فقط UC باشه. چون هزینه وارداتش میره بالا که اگر هم نره اینها خودشون این کار رو میکنن.

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یک مقدار بسیار ناچیز "فریم ریت" در کنسول های Pal کمتره نسبت به ریجن های دیگه. قیمتش در ایران احتمالا 700 800 تومن خواهد بود اگر ریجنش فقط UC باشه. چون هزینه وارداتش میره بالا که اگر هم نره اینها خودشون این کار رو میکنن.

آخه ps3 که یه جنس وارداتی نیست که. قاچاقی هست.

اینی که میگی اینجا خودشون این کارو می کنن درسته.

دوستان نمیدونید gta special edition قیمتش چه قدر خواهد بود؟
قیمت جهانیش!

399 یورو. فقط هم واسه اروپا هست این پک. البته شما باید بگید PS3 با Bundleـه GTA.

فکر کنم منظورش اين پک باشه

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

من شنيدم نسخه اصلی 59 دلار و اسپيشيال اديشن 89 دلار

آخرین ویرایش:
دوستان من طي همين چند روز مي خوام بسپرم كه برام از اونور ps3 40 gb بيارن حالا مي خواستم ببينم اونايي كه 40 گيگ دارن راضي هستن و مشكلات كه ميگن براي 40 گيگ به وجود مياد حقيقت داره يا خير؟! و به نظرتون تاكيدي روي ريجن دستگاه نداشته باشم كه uc باشه يا pal؟

دوستان من طي همين چند روز مي خوام بسپرم كه برام از اونور ps3 40 gb بيارن حالا مي خواستم ببينم اونايي كه 40 گيگ دارن راضي هستن و مشكلات كه ميگن براي 40 گيگ به وجود مياد حقيقت داره يا خير؟! و به نظرتون تاكيدي روي ريجن دستگاه نداشته باشم كه uc باشه يا pal؟

بنظر ميرسه مشكل Yellow Red هاردهاي 40 گيگ هم تاحالا حل شده هر چند آمارشون بسيار كم بوده. من از هر كي 40 گيگ داشته پرسيدم بسيار راضي بودند و مدل بسيار خوبي هست. بنظر من رجيون ها فرقي با هم ندارند ولي اگه ميتوني PAL يا UC بياري بهتره چون شايد بخاطر ذهنيت جامعه نسبت به مدلهاي PAL و UC موقع فروش راحت تر باشي.
بنظرم اگه شما از بابت مالي مشكلي نداري صبر كن Pack هاي جديدي كه قرار هست عرضه بشند رو تهيه كن مثل Gta IV يا MGS4 كه يك بازي هم نصيبت ميشه

حرف اقا سعيد خيلي كامل بود اما اگه ميخواي از دبي بياري سعي كن حتما پال بگريند چون اونجا جاهاي خزي مثل مرشد و ..... uc دارند كه هيچ اطميناني نيست اما جايي مثل جامبو و يا حتي ورجين 1-2 سال هم برات گارنتي ميكنند

سلام دوست عزیز از اینکه میگن 40 gig ها خرابه یک شایعه بس بیش نیست میتونی قضیه رو تو این تاپیک دنبال کنی : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12161&page=4
شما در همین تاپیک پست شماره 1609 بخون میفهمی که خراب نیست که هیچ بهترم شده : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2479&page=108
رجینش هم حتما پال بگیر چون اگه خواستی بعد ها با هاش فیلمهای bd ببینی تو ایران بیشتر pal پیدا میشه .

آخرین ویرایش:
بنظر ميرسه مشكل Yellow Red هاردهاي 40 گيگ هم تاحالا حل شده هر چند آمارشون بسيار كم بوده. من از هر كي 40 گيگ داشته پرسيدم بسيار راضي بودند و مدل بسيار خوبي هست. بنظر من رجيون ها فرقي با هم ندارند ولي اگه ميتوني PAL يا UC بياري بهتره چون شايد بخاطر ذهنيت جامعه نسبت به مدلهاي PAL و UC موقع فروش راحت تر باشي.
بنظرم اگه شما از بابت مالي مشكلي نداري صبر كن Pack هاي جديدي كه قرار هست عرضه بشند رو تهيه كن مثل Gta IV يا MGS4 كه يك بازي هم نصيبت ميشه
ممنون بابت پاسخگوييتون ، يكي از دلايلي هم كه ميخوام 40 گيگ رو انتخاب كردم اينه كه زياد پول ندارم و مي خوام با حداقل قيمت كنسول رو بگيرم و قراره كه از مكه برام بيارن. bundle gta4 گويا فقط تو اروپا منتشر ميشه، bundle ديگه اي هم از 40 گيگ هست كه داخلش بازي باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or