راهنمایی برای خرید PS3

سلام

دوستان عزیز بنظر شما بهترین پک برای ps3 کدوم هست برای خرید منظورم اینه که از همه نظر کامل باشه ؟
هادي جان بستگي داره با PS3 بخواي چه كار هايي انجام بدي مثلا الان اگه 40 گيگ با 60 يا 80 فرقي برات ندارند ميتوني يه PS3 GTA IV PACK بخري كه البته براي 29 اپريل فقط براي اروپا عرضه ميشه كه با توجه به اينكه دوبي با اروپا هيچ فرقي ندارند همان موقع هم براي دبي مياد و شما ميتوني به راحتي بخري - باز يك پك براي اروپا هست كه 500 هزار تومان همراه با Uncharted و R&C

بازم ميگم اگه مثلا فقط ميخواي فيلم هاي HD و بازي كني 40 گيگ خيلي خوبه والبته flash card نداره و بازي هاي PS1 و PS2 هم ساپورت نميكنه و البته بايد بگم كه 40 گيگ به هيچ وجه صدا نداره بازم اگه بگي بهتر هست

مرسی کسری جان
راستش من میخوام که هم بتونم گیم های ps1 & ps2 رو بازی کنم هم بتونم فیلم HD ببینم ( راستی منظور من از HD همون فرمت MKV یا AVI هستش نه bluray ) و اینکه کنسول کامل باشه یعنی کابل HDMI و غیره تو خودش باشه و اگه یه بازی هم توش بود بد نیست :دی البته GTA باشه بهتره :دی
راستی یه سوالی هم داشتم این هارد دستگاه رو میشه با یه هارد حجیم تر تعویض کرد ؟

مرسی

مرسی کسری جان
راستش من میخوام که هم بتونم گیم های ps1 & ps2 رو بازی کنم هم بتونم فیلم HD ببینم ( راستی منظور من از HD همون فرمت MKV یا AVI هستش نه bluray ) و اینکه کنسول کامل باشه یعنی کابل HDMI و غیره تو خودش باشه و اگه یه بازی هم توش بود بد نیست :دی البته GTA باشه بهتره :دی
راستی یه سوالی هم داشتم این هارد دستگاه رو میشه با یه هارد حجیم تر تعویض کرد ؟

مرسی
هارد ميتوني عوض كني .خب هر دستگاهي hdmi داره كه خيلي عالي اما اگه منظورت HDMI به DVI هست نه بايد جدا بگيري ببين توي خود فرضا 360 شما كابل كامپوننت هست اما درون PS3 حداقل 40 گيگ كه خودم دارم شما فقط كامپوزيت پيدا ميكني از لحاظ HDMI به DVI نگران نباش چون 25 تومن بيشتر نيست و شما بعد از اينكه اون پشت فرضا مانيتور زدي ميتوني فيش سفيد و قرمز مخصوص صدا رو به يه ظبط بزني و البته راه هاي ديگه اي براي انتقال صدا هست . در مورد بازي ها PS1 و PS2بايد بازيت اصل باشه كه البته خودت مزايا شو ميدوني:biggrin1:

اما هادي جان كلا خيلي ها از 40 گيگ بد ميگند اما دقيقا مدل 40 گيگ باعث فروش بالاي PS3 شد به خاطر قيمت مناسب و هميچنين اينكه 65 نانو متري هست و واقعا صدا نداره اما خب بستگي داره با چه بازي لذت ببري چون PS3 انقدر پك داره كه ادم گيج ميشه اگه عجله داري فكر كنم تا ريليز GTA صبر كني و گرنه الان بهترين مدل 40 معمولي و البته پك هاي زير مجموعش كه يكي توش PES 2008 هست يكي هم صفحه قبل گفتم كه حداقل دو تا بزي AAA هستند هر دو و البته پك MGS 4 هم هست كه 2-3 ماهي صبر ميخواد توي اون پك هم 3 تا بازي هست 1- MGS 4 شماره 2 - MGS ONLINE و شماره 3 يك بازي دانلودي كه از اول هست به نام PAIN

خب هادي جان تا اونجايي كه ميدونستم گفتم حالا ديگه تصميم خودته اما از نظر من از ايران كنسول نگير اگه ميتوني و تا اونجايي كه ميتوني J نگير چون خودم از دو -3 تا مغازه دادرم پرسيدم كه ميگفتن توي ايران خريد PAL -UC مطمئن تر هست و ميگفتن بيشتر اين لنز سوخته ها براي مدل J هست حالا راست و دروغش پاي خودشون

مرسی کسری جان

صبر میکنم GTA بیاد 40 گیگ همون پک رو میگیرم از ایران هم نمی گیرم یکی ازاقوام برام از استکبارجهانی میاره :دی (راستی ریجن دستگاه باید با ریجن بازی یکی باشه ؟) و اینکه هاردش از چه نوعی هست و به راحتی میشه عوض کرد ؟ (محدودیت حجمی نداره)

مرسی کسری جان

صبر میکنم GTA بیاد 40 گیگ همون پک رو میگیرم از ایران هم نمی گیرم یکی ازاقوام برام از استکبارجهانی میاره :دی (راستی ریجن دستگاه باید با ریجن بازی یکی باشه ؟) و اینکه هاردش از چه نوعی هست و به راحتی میشه عوض کرد ؟ (محدودیت حجمی نداره)
هارد كه گفتم هادي جان ميتوني عوض كني در مورد ريجن هر ريجني باشه فرضا pal باشه بازي j هم اجرا ميكنه اما خب يه سري فرق هايي هست براي يك سري بازي محدود ان هم نه در اجرا كردن فرضا بازي uncharted ورژن j خون نداره يا NG SIGMA ماله يكي از ورژن ها سر قطع نميشه و يا همان GTA 4 ماله ورژن استرليا كمي سانسور شده درمورد مدل GTA بايد بگم كه PAL هست و توي امريكا اصلا نيست و توي اروپا و دبي ميشه پيدا حالا توي استكبار جهاني كه اگه امريكا منظورته فكر نكم باشه :biggrin1: و البته مدل GTA 4 مدل 40 گيگ هست

البته هادی جان باید توجه بکنی که PS3 در زمینه ی فیلم Free Region نیست و فیلمهای شما باید هم ریجن دستگاه باشن. که البته با PC میشه ریجن ها رو تغییر داد...

شرمنده هادي جان اينم اصلا يادم نبود ممنون از ياد اوري علي رضا

آخرین ویرایش:
البته هادی جان باید توجه بکنی که PS3 در زمینه ی فیلم Free Region نیست و فیلمهای شما باید هم ریجن دستگاه باشن. که البته با PC میشه ریجن ها رو تغییر داد...

پ.ن: ممنون از کسری جان که اطلاعات خوبی دادن...

کسری جان و علیرضا جان خیلی ممنون بایت توضیحاتی که دادید ولی از انجایی که دوزاری بنده یه مقداری کج هست یه سری دیگه سوال دارم :دی
کسری جان میدونم هاردش قابل تعویض هست منظورم اینه که چه نوع هاردی رو میتونم جایگزینش کنم یعنی میشه هارد IDE رو بهش وصل کرد یا SATA باید باشه ؟

کسری جان و علیرضا جان خیلی ممنون بایت توضیحاتی که دادید ولی از انجایی که دوزاری بنده یه مقداری کج هست یه سری دیگه سوال دارم :دی
کسری جان میدونم هاردش قابل تعویض هست منظورم اینه که چه نوع هاردی رو میتونم جایگزینش کنم یعنی میشه هارد IDE رو بهش وصل کرد یا SATA باید باشه ؟

هارد باید SATA و 2.5 اینچی ( که در Laptop استفاده میشه ) باشه . البته میتونی از هاردهای External بوسیله پورت USB هم استفاده کنی .

درود ب همه
nima_mn
هارد باید SATA و 2.5 اینچی ( که در Laptop استفاده میشه ) باشه . البته میتونی از هاردهای External بوسیله پورت USB هم استفاده کنی .
البته باید اضافه کنم قیمت HDD 2.5 in خیلی بالاست و اصلا به صرفه نیست. اگر خیلی حجم نیاز داری میتونی هارد External "یک گیگابایتی" بخری. WDigital مارک معتبری هست و 3 سال گارانتی + گارانتی ارشیو داره ( مثلا اگر اطلاعاتت پرید، نمایندگی بصورت کاملا رایگان برشون میگردونه و اگر اوضاع خیلی بیریخ باشه هزینه رو محاصبه میکنن و خسارتش ُ میدن :دی ). چند وقت پیش حدود 320 تومن وبد که تا الان حتما ارزون شده ;).

درود ب همه

البته باید اضافه کنم قیمت HDD 2.5 in خیلی بالاست و اصلا به صرفه نیست. اگر خیلی حجم نیاز داری میتونی هارد External "یک گیگابایتی" بخری. WDigital مارک معتبری هست و 3 سال گارانتی + گارانتی ارشیو داره ( مثلا اگر اطلاعاتت پرید، نمایندگی بصورت کاملا رایگان برشون میگردونه و اگر اوضاع خیلی بیریخ باشه هزینه رو محاصبه میکنن و خسارتش ُ میدن :دی ). چند وقت پیش حدود 320 تومن وبد که تا الان حتما ارزون شده ;).

یک ترابایت منظورت هست دیگه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or