راهنمایی برای خرید PS3

standard pack 630t بخرم؟؟؟
بنظرم كه قيمتش خيلي خوب هست ولي اگه نظر من رو ميخواي به همين آقاپيام و يا هرجاي ديگه كه آشنا داري بگو برات يك 60 يا 80 گيگ بيارند. خودت ماوتفاتش رو ميري دو سه تا بازي بدردبخور بهتر ميگيري كه اگه ADSL داري COD4 يا Warhawk يا motostorm ميگيري كه چه بهتر !!
البته تو starerpack كه motorstorm موجود هست ولي بنظر من resistance اون بازي نيست كه قرار هست براش آب بخوره ( من منظورم اين نيست كه رسيستنس بازي بدي هست ولي ازون بهتر هم هست.)
به هر حال قيمتش خيلي خوب هست و بگيري ضرر نكردي;)

سلام!!
من دیروز از پاییتخت قیمت گرفتم که ایجوری بود قیمتاش
starter pack 630
80gig j 540
به نظر شما چی بگیرم!!؟؟
من شنیدم که 80GiG u/c بهتره!!؟؟
اگه میشه آدرس یه جایی که ارزونتر میتونم بخرم رو بگید به من!!

سلام!!
من دیروز از پاییتخت قیمت گرفتم که ایجوری بود قیمتاش
starter pack 630
80gig j 540
به نظر شما چی بگیرم!!؟؟
من شنیدم که 80GiG u/c بهتره!!؟؟
اگه میشه آدرس یه جایی که ارزونتر میتونم بخرم رو بگید به من!!
جالبه

من starter pack قیمت گرفتم 680 ! و J هم میداد همین قیمت
به نظر من همین starter pack رو بگیری خیلی خوب برات تموم میشه.
هیچ فرقی نمی کنه ریجن هاش ولی UC و PAL به نظر من بهتر بگیری ولی این رو بدون هیچ فرقی نمی کنه
همه جا یه قیمت هستش فقط این رو به خاطر داشته باش که هر گرونی و هر ارزونی بی حکمت نیست.

از کجا قیمت گرفتی؟؟؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه آخه اوون فروشگاه خیلی وقته که اونجاست و خیلی وقته که نمایندگی sony هستش...
هرکی رفته باشه پاییتخت حتما دیده اون مغازه بزرگ sony رو که طبقه 3 هستش...
من قیمت و سرف کردنش برام فرق نمیکنه!!میخوام یه چیزه خوبش و بگیرم که خیالم راحت باشه!!!
من خودم چیزی که دستگیرم شده 80GIG uc از همه Pack ها بهتره!!دوست دارم دلیلش رو بدونم!!اگه زیاد فرق نمیکنه که همون starter رو بگیرم!!

از کجا قیمت گرفتی؟؟؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه آخه اوون فروشگاه خیلی وقته که اونجاست و خیلی وقته که نمایندگی sony هستش...
هرکی رفته باشه پاییتخت حتما دیده اون مغازه بزرگ sony رو که طبقه 3 هستش...
من قیمت و سرف کردنش برام فرق نمیکنه!!میخوام یه چیزه خوبش و بگیرم که خیالم راحت باشه!!!
من خودم چیزی که دستگیرم شده 80GIG uc از همه Pack ها بهتره!!دوست دارم دلیلش رو بدونم!!اگه زیاد فرق نمیکنه که همون starter رو بگیرم!!

آقایون من میخوام بخرم امروز!!!!
میشه یکی جواب من رو بده؟؟؟

ممنون از راهنماییت!!
بابا چرا همه جا یه قیمت میدن!!!من پدرم در اوومد تا بخرم!!آخرم رفتم کنج خریدم!!یه 40GIG با یه بازی wining eleven 2008 و یک دسته گرفتم 650!!
گفت این پک جدیده و تازه اوومده!!
بخوام مدل دستگاه رو یا مشخصاتش رو بدونم از کجاش بخونم!!؟؟
گرون گرفتم!!؟
میگفت که جدید ترین پک و تمام مشکلات گرماییش حل شده!!

چه میدونم والااااااا
دیگه اینقدر چرخیدم مخم درد گرفت!!
همه جا قیمتا فضایی بود!یه قیمت ثابت پیدا نمیکردی!یکی میگفت پک starter بده این بده اون بده 60gig مرجوعی زیاد داره و از این حرفا!!!!

ممنون از راهنماییت!!
بابا چرا همه جا یه قیمت میدن!!!من پدرم در اوومد تا بخرم!!آخرم رفتم کنج خریدم!!یه 40GIG با یه بازی wining eleven 2008 و یک دسته گرفتم 650!!
گفت این پک جدیده و تازه اوومده!!
بخوام مدل دستگاه رو یا مشخصاتش رو بدونم از کجاش بخونم!!؟؟
گرون گرفتم!!؟
میگفت که جدید ترین پک و تمام مشکلات گرماییش حل شده!

ببخشید داداشی ولی یه ذره زیادی گرون گرفتی من 1 ماه پیش 80 گیگ uc motor storm pack رو 580 گرفتم:confused:

قیمت Ps3: بر خلاف حرف شما SONY هر روز داره سعی میکنه قیمت کنسول کمتر کنه.
دقیقا , ولی به دلایلی که معلوم نیست تو این یکی دو هفته ps3 تو ایران کم شده و طبیعتا قیمتش رفته بالا و من منظورم فقط در ایران بود نه کلی... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or