راهنمایی برای خرید PS3

من شنيدم هربازي كه ميخريم updata مربوط داخلش هست!!!
ولي درستيشو نميدونم!!!

یعنی بارای اجرا کردن بازی 100% باید update کنیم؟
بدون update نمیشه اجرا کرد؟
من نمیخام انلاین بازی کنم فقط میخام single بازی کنم
لطفا توظیح کامل بدید؟
اگه ممکنه با من تماس بگیرید 09112112042

دوستان ار اصطلاح cd برای بلوری استفاده نکنید فردا دو نفر میاد میبینه میگه اینارو از پشت کوه اومدن اگه میشه از از کلمه ی دیسک استفاده کنید
پ.ن:اول با خودم بودم بعد با یه سری از دوستان

بر اساس این لینک و مطالبی که من میپرسم اگر کسی اطلاعات جامعی داره لطفا کمک کنه
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?p=286015#post286015
نوشته شده توسط M0hamad Reza
چرا PS3 برنده بزرگ سال 2008 خواهد بود؟
پس از موفقيت‌هاي بزرگ مايكروسافت با Halo3 و فروش بالاي Wii شركت نينتندو، حالا نوبت سوني و دستگاه قدرتمند PS3 است كه خودنمايي كند.
تاخير سوني در پيوستن به جرگه كنسول‌هاي مدعي نسل جديد چندان به نفع سوني تمام نشد. از طرفي كيت برنامه‌نويسي و طراحي مخصوص PS3 ديرتر از كيت Xbox360 عرضه شد و در نتيجه شركت‌هاي بازي‌سازي مجبور شدند برنامه‌نويسي و طراحي بازي‌هاي خود در نسل جديد بازي‌هاي كامپيوتري را بر پايه كيت برنامه نويسي Xbox 360 بنا كنند. اين امر در بازي‌هاي چند پلات فورمي هم كه به طور مشترك براي PS3 و Xbox 360 منتشر مي‌شوند، نمود دارد؛ به اين صورت كه ابتدا نسخه Xbox360 بسياري از اين بازي‌ها عرضه مي‌شود.
بدون معطلي سراغ دلايلي مي‌روم كه به اعتقاد من باعث مي‌شود سوني و PS3 برنده بازار بازي در سال 2008 باشند.
بازي‌هاي چند پلات فورمي
از آغار عرضه بازي‌هاي چند پلات فورمي براي PS3 خيلي‌ها به اين باور رسيدند كه PS3،‌ از نظر گرافيكي ضعيف‌تر از Xbox 360 است، اما با گذشت بيش از يك سال از ورود PS3 قدرت نسل سوم Play station كم كم دارد خود را نشان مي‌دهد.
بدون شك شاهد انتشار بازي‌هاي جديد PS3 از درگاه‌هاي بيش‌تري خواهيم بود، عرضه بازي‌هاي برجسته‌اي چون Haze و unreal Tournament قدرت پردازش و گرافيك PS3 را ثابت خواهد كرد.
Kill Zone 2
Kill zone 2 ، بدون شك نمايشگر يكي از بهترين گرافيك‌هاي كنسول‌هاي نسل جديد خواهد بود. خيلي‌ها مي‌گويند كه call of duty 4 از نظر گرافيكي بهتر از Kill zone است، اما بايد صبر كنيم و ببينيم چطور Kill zone 2 با COD 4 رقابت مي‌كند. از طرفي، Kill zone 2 پاسخي به بازي اختصاصي Xbox360 يعني Halo3 است.
Little Big Planet
از اين بازي خوشتان نمي‌آيد؟ پس در سايت‌ها و مجلات مختلف درباره Little Big Planet مطلب بخوانيد و عكس و فيلم آن را ببينيد تا متوجه شويد چرا همه منتظر انتشار اين بازي در سال آينده هستند. بسياري از بازيكنان از حالا مي‌گويند كه PS3 را فقط به خاطر اين بازي مي‌خواهند بخرند.
Play station Home
يكي ديگر از نرم‌افزارهاي جالب سوني براي PS3 سرويس Home است. اين سرويس شما را در يك جامعه مجازي با گرافيك سه بعدي چشمگير قرار مي‌دهد. از اواسط سال 2008 منتظر باشيد تا سازندگان بازي‌هاي كامپيوتري از Home به عنوان يك پلات فورم استفاده كنند. سرويس Home بر اساس يك پلات فورم باز طراحي شده است و با وجود اينكه تحت كنترل سوني است، آنها اميدوارند با به راه انداختن فروشگاه‌هاي مجازي در اين شبكه، يك دنياي واقعي ايجاد كنند.
سرويس آنلاينHome، بخش بزرگي از شبكه آنلاين PS3 را شامل مي‌شود كه سوني قصد دارد با عرضه آن، شبكه آنلاين Xbox live مايكروسافت را تكميل كند و يك شبكه آنلاين كامل و همه جانبه را ايجاد كند.
Metal Gear Solid4 و Final fantasyXIII
آنقدر درباره اين بازي‌ها حرف زده شده كه مطمئنا آنها را مي‌شناسيد. MGS4 و Final fantasy X III هر دو بازي‌هاي اختصاصي PS3 و برگ برنده سوني هستند.
سوني براي فروش PS3 بيش از هر زمان ديگري روي اين دو بازي حساب مي‌كند.
Play TV
Play TV قرار است اول از همه در اروپا عرضه شود و از آنجا كه قيمت PS3 فقط به 299 پوند رسيده است، اين كنسول بازي‌ را مي‌توان ارزان‌ترين دستگاه پخش فرمت Blu – ray دانست. Play TV به شما اين امكان را مي‌دهد كه فايل‌هاي ويديويي را، حتي با كيفيت HD، در كنسول خود ضبط كرده و تماشا كنيد. علاوه بر اين مي‌توانيد به وسيله PSP خود در هر نقطه جهان كه باشيد برنامه‌هاي ماهواره‌اي را به صورت مستقيم تماشا كنيد.
با عرضه PS3 40 گيگابايتي و كاهش قيمت چشمگير اين مدل PS3، پيش‌بيني مي‌شود كه كنسول بازي سوني در صنعت بازي‌هاي كامپيوتري يكه تاز شود. تنها چيزي كه در اين PS3 ارزان قيمت از دست مي‌دهيد، پشتيباني از بازي‌هاي PS2 است. اين در حالي است كه اين PS3 ارزان قيمت همچنان شامل فناوري Blu- ray، wi-fi و خروجي HDMI است.
Gran Turismo 5
اروپايي‌ها، آمريكايي‌ها و البته فراموش نكنيم، ژاپني‌ها عاشق رانندگي و اتومبيل‌راني هستند. Gran Turismo 5 يكي ديگر از برگ برنده‌هاي سوني است كه از گرافيك قابل توجهي برخوردار است، با تمام اين اوصاف بايد منتظر بمانيم و ببينيم سوني در اين رقابت تنگاتنگ با رقباي قدرتمندي چون مايكروسافت و نينتندو چگونه عمل خواهد كرد

سلام و مرسی از مطلب جالبتون
اما چند نکته کوچک
اول از همه در مورد این قابلیت Play Tv کمی توضیح بده
راستش من مطالبی خوندم که اینطور به نظر میرسه که میشه شبکه های ماهواره ای رو از طریق PS3 دید ایا این مطلب صحت داره و یا نه و اینکه ایا حتما باید اینترنت پر سرعت داشت یا خیر و اینکه ایا فقط شبکه های ازاد رو میشه دید یا شبکه های کارتی هم باز میشن
جالب هست که توی این لینکی که دادم دارن شبکه ZDF رو میبینند حالا نمیدونم از طریق PS3 هست یا چیز دیگری
http://www.bazicenter.com/game-news-614.html
این یه نکته
نکته دوم هم در مورد سیستم عامل لینوکس سونی هست و اینکه گفته میشه در اینده بازیهای زیادی که از این سیستم عامل استفاده میکنند حتی اگر مخصوص بازی برای کامپیوتر باشند روی PS3 هم اجرا میشن در مورد این موضوع هم کمی توضیح بدهید
و اینکه با توجه به این نکته و با توجه به این مطلب که بازی های کامپیوتر به صورت دی وی دی هستند ایا این امر شدنی هست و بر روی سونی3 اجرا شدنی هست؟
در مورد دو نکته مهم کمی به ما اطلاعات بدید ممنون از شما دوست گرامی

سلام
از کسانی که پی اس3 روگرفتن میخوام که یه اطلاعاتی راجع عملکرد این کنسول بدن (هنگام بازی کردن)
امیدوارم توضیحات علمی باشن
پیشاپیش ممنونم

قابلیت شبکه سونی

سلام بر همه دوستان
چند سوال کوچک
1. با توجه به اینکه PS3 هنوز کپی خور نشده و با توجه به اینکه قابلیتهای اون واقعا زیاد هست میخواستم کمی در مورد امکانات اون توضیح بدید که یکی از اونها PS3 Home یا همون شبکه وصل شدن اون و دانلود اینترنتی هست
دوستی میگفت میشه به اینترنت پرسرعت وصل شد و بسیاری از بازیهای مینی گیم سونی رو که اتفاقا جالب هم هست دانلود کرد و حتی میشه بر فرض دموی یک بازی رو از اینترنت گرفت
سوال من اینه که ایا از دوستان کسی هست که در ایران از این قابلیت اون استفاده کرده باشه و ایا بازیهایی که گرفته ارزش بازی دارن و کلا ایا میشه بازیهای سونی 2 رو هم گرفت از طریق اینترنت و ایا این قابلیت مجانی هست یا خیر
در این مورد یه توضیحی بدید
2. اینکه در مورد اینکه میگن شبکه های مهاواره رو میشه از طریق PS3 دید کمی توضیح بدید که ایا در ایران هم کارایی داره و مجانی هست یا پولی؟
اگر بشه از طریق پی اس نتوورک بازیهای معمولی و مینی گیم رو دانلود کرد و بشه دموی بازیها و همچنین نسخه ازمایشی اونها رو گرفت میشه حداقل تا کپی خور شدن دستگاه با اونها سپری کرد
کسی میتونه در این مورد مختصری توضیح بده
ممنون از همه دوستان

سلام بر همه دوستان
چند سوال کوچک
1. با توجه به اینکه PS3 هنوز کپی خور نشده و با توجه به اینکه قابلیتهای اون واقعا زیاد هست میخواستم کمی در مورد امکانات اون توضیح بدید که یکی از اونها PS3 Home یا همون شبکه وصل شدن اون و دانلود اینترنتی هست
دوستی میگفت میشه به اینترنت پرسرعت وصل شد و بسیاری از بازیهای مینی گیم سونی رو که اتفاقا جالب هم هست دانلود کرد و حتی میشه بر فرض دموی یک بازی رو از اینترنت گرفت
سوال من اینه که ایا از دوستان کسی هست که در ایران از این قابلیت اون استفاده کرده باشه و ایا بازیهایی که گرفته ارزش بازی دارن و کلا ایا میشه بازیهای سونی 2 رو هم گرفت از طریق اینترنت و ایا این قابلیت مجانی هست یا خیر
در این مورد یه توضیحی بدید
2. اینکه در مورد اینکه میگن شبکه های مهاواره رو میشه از طریق PS3 دید کمی توضیح بدید که ایا در ایران هم کارایی داره و مجانی هست یا پولی؟
اگر بشه از طریق پی اس نتوورک بازیهای معمولی و مینی گیم رو دانلود کرد و بشه دموی بازیها و همچنین نسخه ازمایشی اونها رو گرفت میشه حداقل تا کپی خور شدن دستگاه با اونها سپری کرد
کسی میتونه در این مورد مختصری توضیح بده
ممنون از همه دوستان

سلام
جواب سوالاتت رو اساتید میدن

:cheesygri فقط یه سوال برام پیش اومده که بدونم این قطب کدوم قطبه؟

شرقی یا غربی؟:p:biggrin1:

spec_all_cechh00cw.jpg

http://www.jp.playstation.com/hardware/ps3/cechh00cw.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or