1.بستگی به اکنتی که میسازی داره هرکدوم مخواد باشه کار میکنه.دوستان يه تعدادی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدين
1: ريجن هر کنسول ( مثلا اگر NTSC/J باشه ) به همون سرور مربوطه ( ژاپن ) وصل میشه برای Live ؟ يعنی امکان دادن ایپی دستی نيست که به سرور امريکا / اروپا بريم ؟
2: آيا Bluray ( فيلم ) هم ريجن داره ؟ مثلا کنسول J باشه بلوری ( فيلم ) که میخريم هم منو ژاپنی داره ؟
3: بازيهای ريجن J ( دستگاه ) منوی ژاپنی دارن ؟
4: قيمت روز 60 گيگ ريجن J رو میخواستم
5: نظری در رابطه با NTSC /J و تفاوت هاش با ساير دارين ؟
6: راستی خبری ( رسمی ) مبنی بر کپی شدن'ش که نيومده ؟
7: مشکل خاصی برای وصل شدن به PSN که نيست !؟ بعد آپديت و غيره هم که مشکلی رو پيش نمیاره ( بريک بشه !!!؟ ) با توجه به اینکه کپی هم نشده ..
مزاحم دوستان در PM هم شدم
تشکر فراوان
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=141129#post141129 این هم لینکش1.بستگی به اکنتی که میسازی داره هرکدوم مخواد باشه کار میکنه.
2.من یه فیلم آوردم گفت palهست اجرا نمیکرد.
3.بعضی ها بله بعضی ها نه بستگی به شرکت سازنده داره مثلا fifa08 انگلیسیه ولی gt5کهدالود کردم از psnژاپن ژاپنی بود.
4.بین490 تا520 تو تهران ولی تو بندر عباس480.
5.تو جاهای ریز توی نوشته ها وبرنامه ها فرف دارهولی خیلی فرق نداره.
6.من که نشنیدم .
7.نه راحت وصل میشه با adslکه خیلی راحته با مدم معمولی هیم میشه با اتصال به کامپیوتر وصل شد تو تاپیکها روشش رو نوشتن.http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=3491
سلام. بچه ها بازیای پلی3 رو نمیشه ریخت رو هاردش؟؟؟
فیلم دی وی دی کپی رو چی؟؟؟؟

سلام بچه ها
يك سوال داشتم لطفا كسي كه ميدونه حواب بده .
PS3 60 GIG دو نوع داريم .
يكي كه نرم افزاري و يكي كه سخت افزاري بازي هاي PS1 PS2 را اجرا ميكنه .
اون مدلي كه سخت افزاري هست لطفا كدش را بدين تا در موقع خريد متوجه بشم چي دارم ميخرم .
خيلي ممنون![]()
اگه 60 گیگی که میخری ، ریجن NTSC J باشه ، سخت افزاری اجرا میکنه ، اگه PAL باشه نرم افزاری...

شماره روی جعبش 3 هست من خودم دارم
خيلي ممنون .
الان PS3 شما هم از همين نوع هست ؟
ميشه مدلش رو از روي جعبه ببينيد براي من بگذاريد ؟ :blushing:
ممنون ميشم![]()
خيلي ممنون .
الان PS3 شما هم از همين نوع هست ؟
ميشه مدلش رو از روي جعبه ببينيد براي من بگذاريد ؟ :blushing:
ممنون ميشم![]()