Reza Razor
کاربر سایت
1 memory reader که با ps3 مشکل نداره چنده ؟ چه مدلهایی هست ؟
روی 40g از ps1,2 هم خبری نیست !
بنظر من مهمترین مشکلش همین اجرا نکردن بازیهای ps1,2 هستش.البته یه جا خوندم دسته هاشم سیمی هستن ! راسته؟!
1 memory reader که با ps3 مشکل نداره چنده ؟ چه مدلهایی هست ؟
روی 40g از ps1,2 هم خبری نیست !
بنظر من مهمترین مشکلش همین اجرا نکردن بازیهای ps1,2 هستش.البته یه جا خوندم دسته هاشم سیمی هستن ! راسته؟!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3یه سوال دیگه
اگر ممکنه یه لینک بدید که کل مشخصات و تفاوتهای مدلهای مختلف پلی استیشن3 رو داشته باشه مثل مدلهای 20 و 40 و 60 و 80 گیگ تا بشه یه مقایسه ای انجام داد ؟
اینجور که بوش میاد فردا پس فردا مدلهای 100 و 200 گیگی هم تولید میشن؟
اینی که میگن باید ریجن دی وی دی یا بلوری با دستگاه یکی باشه رو از کجا میشه تشخیص داد برای مثال اگه یه دی وی دی فیلم بخواهیم نگاه کنیم از کجا بفهمیم که یو سی یا جی هست؟

عزیزه من :
اولا که بحثی که شما کردی اصلا با عنوان این تاپیک هیچ گونه ربطی نداره !
ثانیا : حرف وست کاملا هم غلط نیست چون اون موقع هم ( که PS2 کپی خور شده بود قیمت بازی هاش 12000 بود ) بعد از یک سال شد 6 ، 7 تومان / بعد از 2 سال شد 3 تومان ؛ تازه الان با اون موقع فرق میکنه / BD خام ( 25 GB ) گرونتر از DVD ( در اون زمان هست ) و رایتر های گرونی رو هم داره ولی باز هم فکر نکنم به قیمت 70 هزار تومان برسه .
تقاضا = تولید انبوه = ارزونی ه کالا !

من میتونم پی اس 3 80 گیگ ژاپونی رو با 2 سی دی بلو ری با هزینه پست تا تهران یا شهرستانها بهتون 600 هزار تومان بفروشم
سلامبا سلام خدمت دوستان
منم بالاخره ps3خریدم با یه بازی هونلی اسورد.

من شنيدم هربازي كه ميخريم updata مربوط داخلش هست!!!سلام به اساتید گرامی بنده قصد خرید ps3 دارم وزنگ زدم به nextgenمیگه سیدی اورجینال بازی رو اول باید اپدیت کنی به psnetwork بعد بازی کنی ایا این حرف درسته. توضیح مختصر بدید
اول میخاستم xbox360 بگیرم یه سر به تاپیک xbox360 زدم دیدم هر کی داره گله داره و میگن مشکل گرمایی داره ونباید بیش از 2 یا 3 ساعت بازی کرد. بابا اینم شده کنسول
راستی بنده هم hdtv samsung m81 46 و سینمای خانگی سامسونک tq-85 دارم ومیخام ps3 بگیرم و بدون دردسر بازی رو بزارم تو دستگاه وبازی کنم. پول مسله ای نیست .لطفا کمک کنید
![]()
چرااااااااااا؟؟؟؟؟:confused:فقط میتونم بگم که اگه تا آخر اسفند کپی خورید که هیچی وگرنه هرگز کپی خور نمیشه. و این آرزو رو به گور میبریم.
مرسی دوست عزیز
راستش از اونجایی که میگید میشه از اون به عنوان دی وی دی پلیر استفاده کرد و بلوری پلیر هم هست پس میشه گفت که مشکل دی وی دی پلیر ما رو حل میکنه در واقع میشه فعلا با اون دی وی دی دید که خیلی عالی هست ایا کسی شخصا این مورد رو تست کرده و جواب گرفته؟ یعنی فیلمی رو رایت کرده روی دی وی دی فایو و از طریق دستگاه دید؟
یه سوال پیش میاد که ایا دیدن کیفیت تصویر فیلم دی وی دی وقتی با پلی استیشن 3 دیده بشه ایا کیفیت اون بهتر میشه البته بر روی ال سی دی منظورم هست
چون من نیاز به یک دی وی دی پلیر دارم گفتم شاید از طریق خرید پلی استیشن این مشکلم هم حل بشه
در واقع با خرید پلی استیشن3 فعلا دو مشکل ما حل میشه یکی دی وی دی پلیر و یکی هم بلوری پلیر تا وقتی که کپی خور بشه
با این اوصاف شانس خرید سونی با این امکانات روز به روز بیشتر میشه