AYARAN
کاربر سایت
عماد آخه حال نمیده.شکله slim معمولی داره میزنه فقط هاردو برده بالا.باید یه طرحی روی دستگاه میداد.قبول داری؟:biggrin1:همون انچارتدی که من روش انگشت گذاشتم رو بخر ! پشیمون نمیشیا
عماد آخه حال نمیده.شکله slim معمولی داره میزنه فقط هاردو برده بالا.باید یه طرحی روی دستگاه میداد.قبول داری؟:biggrin1:همون انچارتدی که من روش انگشت گذاشتم رو بخر ! پشیمون نمیشیا
نه دوست عزیز.فکرم نکنم چیزیش بشه.چون sony برای رقابت با ماکروسافت اندفه خیلی انگار داره جدی کار میکنه.هنوز هیچ ایرادی از Slim ها مشخص نشده؟ همش فکر میکنم قضیه ای که سر PSOne و PS2 اومد سر PS3 هم بیاد و کیفیت FAT بیشتر از Slim بشه.
يعني فت ديگه توليد نميشه؟
تا به ما رسيد همه چي ته كشيد
منظورتون از قضیه چیه؟!هنوز هیچ ایرادی از Slim ها مشخص نشده؟ همش فکر میکنم قضیه ای که سر PSOne و PS2 اومد سر PS3 هم بیاد و کیفیت FAT بیشتر از Slim بشه.
عجبا.....جایی بهتر برای این پست نبود؟salam
جايي رو بهتر براي زدن اين پست پيدا نكردم
خريدار يك پي اس 3 هستم در 250 تومن يا معاوضه با 360 اركيد
مگه PS3 Slim غیر Black هم داریم ؟سلام
من دو صفحه پیش این سئوالو پرسیدم :
جایی این رو داره ؟
PS3 Slim Black
سلامدوستان من می خوام یه ps3 بگیرم اما تلویزیون خونمون sd هست.می خوام بدونم که مشکلی به وجود میاد یا نه؟
آخه شنیدم بعضی ها میگن بعضی از بازی ها فقط رو HD میان.درسته؟سلام
خیر دوست عزیز ، هیچ مشکلی پیش نمیاد ، ولی برای لذت و کیفیت بیشتر HD توصیه میشه .
لذت بازی با HD یه چیز دیگس.......آخه شنیدم بعضی ها میگن بعضی از بازی ها فقط رو HD میان.درسته؟