Niko Bellic
کاربر سایت
از پسر عمو سپهر بگیر.... اون که هر هفته واسش 20تا پلی3 میاد همیشه هم سفیداش بیشتر از مشکیاشه..... یه سر به یگانه هم بزن....جنسا کم یاب رو داره ولی فوق گرون!!!
نگهداریش سختتره.فت بگیرم ؟ اگه فت سفید گیر بیاد میگیرم.چون از مشکی دیگه خسته شدم خدایی.یا یه باندل درست حسابی بدن اونو آدم بگیره.
آخر نوامبر ؟؟؟ مگه قرار نبود اول نوامبر تو بازار اروپا باشه ؟؟ :confused::confused:به نظرم صبر کن تا آخره نوامبر که پک های 240گیگ بیاد ایران بعدش بخر...
تا بیاد ایران من 30روز اوتومات اضافه کردم وگرنه همین 160 گیگ دو سه ماه بعد ریلیز جهانیش به ایران اومد.آخر نوامبر ؟؟؟ مگه قرار نبود اول نوامبر تو بازار اروپا باشه ؟؟ :confused::confused:
لامصب بد جوری منتظر این مدلم ؛ بیشتر به خاطر اینکه سرعت اینترنتم خوبه ( بزنم به تخته ! :biggrin1: ) میخوام PSN رو بترکونم !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سلام خدمت اساتید گرامی
کسی این سوال ما رو جواب نداد...!!!
اگه نمیشه بازی های ps3 رو رو هاردش کپی کرد بعد بدون دیسک اورجینال بازی کرد پس به چه دردی می خوره؟
یه سوال بشدت مبتدیانه باندل یعنی چی؟
این برادران فروشنده !! زرنگ تر از این حرفا هستن!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:تا بیاد ایران من 30روز اوتومات اضافه کردم وگرنه همین 160 گیگ دو سه ماه بعد ریلیز جهانیش به ایران اومد.
1سوال:
PS3 fat 250GB وجود خارجي داره؟اگه آره كي مياد؟
باندل ها همشون لیمیت نیست.....در کل هارد ps3 توی ایران زیاد به درد نمیخوره با این سرعت های اینترنت . تنها استفادش برای دانلود با خود کنسول از PSN هست و...
باندل به پکی میگن که خود کمپانی اون پک رو مخصوص یه بازی میزنه و به صورت limit هم هست.
ِDisContinue شده یعنی یدونه هم از فت دیگه ساخته نمیشه1سوال:
PS3 fat 250GB وجود خارجي داره؟اگه آره كي مياد؟
باندل ها همشون لیمیت نیست.....
ِ
همون انچارتدی که من روش انگشت گذاشتم رو بخر ! پشیمون نمیشیاآره بعضی هاشونم لیمیت نیستن.منتظر یه باندلیم که خریدنش بیارزه