Fu11 GAME
کاربر سایت
از این هاردPS3 استفاده ای هم میشه یا مثل هارد 360 هست؟؟:confused:من کلا از هارد 120 GB اکس باکسم 1 گیگ مصرف کردم.
من هم همین سوال رو دارم؟؟؟
احتمالا شما بازی تو هرد نمیریزید وگرنه تمام 120 گیگ پر میشد
از این هاردPS3 استفاده ای هم میشه یا مثل هارد 360 هست؟؟:confused:من کلا از هارد 120 GB اکس باکسم 1 گیگ مصرف کردم.
پس چرا قیمتاشون با هم فرق میکنه چینی رو میدن 400 ژاپنی 480 ؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
این اختلاف قیمت دقیقا داره یاداوری میکنه که شما درحال حاضر ساکن کشوری بامردم فرصت طلب هستین واسم اون مملکت ایرانه برادر:biggrin1:اینجا اصولا غیراین باشه باید تعجب کنی الان چون پی اس3 پال بیشترطرفدار داره ازجی گرونتره چون اینجا قانون وجود نداره به همین سادگی به همین خوشمزه گی:biggrin1:
اموزش عوض كردنو اينجا گذاشتم:اقا کنسول 40 GB اگه بخریم . بعدا می تونیم هاردش رو افزایش بدیم دیگه ؟ قیمت هارد چنده ؟
از دوستان هم هر کسی کنسول PS3 دست دوم تمیز برای فروش داره به من PM بده لطفا !
با سلام
يه سوال درمورد خريد PS3 داشتم
پدرم قول داده بعد از امتحانات آخر سال يكي از اين كنسول هارو برام بخره , من و داداشم هم يك مقدار پول جمع كرديم (يعني داريم جمع مي كنيم) كه يه چيزي بخريم. بنظر شما من PS3 رو آخر سال بگيرم X360 هم با پول خودم بگيرم؟
PS3 آخر سال بگيرم با پول خودمون بازياش رو بگيرم؟
X360 هم انقدر بد گفتن ازش كه ديگه ترسيدم بگيرم.
يه مشاوره اي بديد.
با تشكر
سلام دوستان عزیز بازی سنتر.
آخرین تجربه بازی من با کنسول سونی بر میگرده به 8 سال پیش که دبیرستان بودم و PS1 .یادش به خیر جوونیا........
الان می خواستم PS3 و PSP بخرم البته از ایران نه.از اندونزی یا چین.دوستانی که تجربه دارن لطف کنن به من چندا نکته که توی خرید باید رعایت کنم بگن.فکر کنم چند تاش اینا باشه:
1- ریجن؟
2- تعداد دسته همراه یا تعداد بازی همراه.
3- ....
اگه ممکنه مشخصات رو کامل برام بدین که منم همینجوری کامل بفرستم تا بیارن.
پیشاپیش از همکاریتون تشکر می کنم.
ممنون از راهنماییتون.یه سوال .محصولات تولید چین از نظر کیفیت چه جوریه(منظورم PS3 هست)اطلاعات تکمیلی در مورد ps3 / راهنمای خرید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14529
PSP هم جاش اينجا نيست!
فکر کنم چینی ها فقط پیچ هاشو میبندنممنون از راهنماییتون.یه سوال .محصولات تولید چین از نظر کیفیت چه جوریه(منظورم PS3 هست)
کسی تا حالا استفاده کرده؟
ممنون دوستان خیالم راحت شد.
من تصمیم گرفتم این مدل رو بخرم:
60 gig
region 2 ,PAL
سلیقم خوبه؟
امیدوارم گیرم بیاد.به نظر من هم 60 گیگ کاملترین پک PS3 هست ! ولی گیرت نمیاد چون به خاطر زیادی کامل بودنش و هزینه زیاد برای تولید و سود کم برای سونی تولیدش متوقف شده !