اصلاً مسئله ای که هست، اگر شما 80 و 60 گیگ رو بخواین هم نمیتونین پیدا کنین ... 60 گیگ که مدت هاست تولید نمیشه، 80 هم چند وقت هست تولید نمیشه و جاش 160 گیگ تولید میشه که هنوز نیستش.درود بر دوستان عزیز
لطفا قیمت 80 گیگ این کنسول قدرتمند رو در پک های مختلف اگر امکان داره بفرمایید.
و اینکه به نظر شما ارزش داره که به جای مدل 40 گیگ مدل 80 گیگ رو بخرم و هزینه ی اضافی بدم، با وجود اینکه اجرای بازی های ps2 برام مهم نیست. و اینکه این رم ریدر در 80 و 60 گیگ به چه درد میخوره؟ و اگر نباشه آیا با مشکلی مواجه میشیم؟ و آیا بین 40 و 80 تفاوت های سخت افزاری هم هست مثل پردازشگر یا لنز یا چیزای دیگه؟؟؟ راستی اگر زمانی نیاز به حافظه ی بالاتر پیدا کردیم میشه هارد به ps3 اتصال داد و حافظه ی اونو ارتقا داد؟
منتظر جوابتون هستم
بسیار ممنون
هارد کنسول هم هارد های 2" laptop هست
الان قیمت ها خیلی خوب شده و شما میتونید با 450تومان ps3 80GB بگیری از پیام ! با این قیمت خوب معلوم هست که 80گیگ به صرفه تر هست !درود بر دوستان عزیز
لطفا قیمت 80 گیگ این کنسول قدرتمند رو در پک های مختلف اگر امکان داره بفرمایید.
و اینکه به نظر شما ارزش داره که به جای مدل 40 گیگ مدل 80 گیگ رو بخرم و هزینه ی اضافی بدم، با وجود اینکه اجرای بازی های ps2 برام مهم نیست. و اینکه این رم ریدر در 80 و 60 گیگ به چه درد میخوره؟ و اگر نباشه آیا با مشکلی مواجه میشیم؟ و آیا بین 40 و 80 تفاوت های سخت افزاری هم هست مثل پردازشگر یا لنز یا چیزای دیگه؟؟؟ راستی اگر زمانی نیاز به حافظه ی بالاتر پیدا کردیم میشه هارد به ps3 اتصال داد و حافظه ی اونو ارتقا داد؟
منتظر جوابتون هستم
بسیار ممنون
الان قیمت ها خیلی خوب شده و شما میتونید با 450تومان ps3 80GB بگیری از پیام ! با این قیمت خوب معلوم هست که 80گیگ به صرفه تر هست !
Ramreader که در مدل های 80 و 60 هست در کل برای اتصال مموری و جابجایی عکس فیلم اپدیت و سیو بازی ها هست که خوب در مدل 40 گیگ هم این کارو با اتصال یک Ramreader به usb یا یک کولدیسک میتونی انجام بدی ! هارد کنسول هم هارد های 2" laptop هست ! که خوب میتونی بستگی به نیازی که داری ارتقا بدی !
اما یه سوال برام پیش اومد و اونم اینکه مگه سیو بازی ها رو نمیشه ریخت رو هارد خود کنسول؟؟؟؟ یا باید براش کارت گرفت؟؟؟
و اینکه چرا سونی برخی از مدل ها رو دیگه تولید نمیکنه؟
و اینکه این پیام کجاست آدرسش؟ و آیا کنسولاش آکه؟
چرا باید بریزی رو هارد اصلاً. منظور ایشون این بود که میشه از طریق PC مثلاً بریزی رو اون مموریه و از اون مموریه انتقال بدی به PS3.
احتمالاً چون به صرفه نبوده.
تو انجمن فروشگاه مجازی تاپیک داره و کنسول هاش هم آک هست.
فروشگاه شادی....40گیگ 380000
منظورت نصفه شبه دیگه ؟سلام دوستان
در حال حاضر شب بخیر!!!
من می خواستم بدونم ما چند نوع PS3 داریم؟(از نظر مدل،کشور سارنده،نوع لنز)
آخه من یه 40 گیگ رو قیمت گرفتم 600 تومن .می گفت ساخت ژاپنه
گفتم 400 تومنی اون هم هست گفت اونا چینی هست و تک لنز
اولا قیمتش چطوره؟
آیا حرفش صحت داره یا نه؟
مرسی![]()
منظورت نصفه شبه دیگه ؟
مدل که 40 گیگ 80 گیگ و 160 گیگ .
کشور سازنده هم چین و ژاپن
اون طرف چرند گفته ساخت چین و ژاپن هیچ فرقی نداره . در ضمن تک لنز و دو لنز هم جز چرنداتیه که واسه کلاه برداری میگن . کاملا بی اساسه .
قیمت 40 گیگ حدود 400 تا 450 بستگی به ریجن و انصاف فروشنده داره.
باز هم میگم چرند گفته .
صبح بخیر :biggrin1:اولا ممنونم(نصف شب بخیر!!!)
ثانیاً جنس چینی استرس زا هست!!! یعنی اصلا تفاوت نداره؟
راستی مساله 2لنزه کلا منتفیه یا این چنین هست ولی بی تاثیر؟
در کل 40 بهتره بگیرم؟