راهنمایی برای خرید PS3

درود بر دوستان عزیز
لطفا قیمت 80 گیگ این کنسول قدرتمند رو در پک های مختلف اگر امکان داره بفرمایید.
و اینکه به نظر شما ارزش داره که به جای مدل 40 گیگ مدل 80 گیگ رو بخرم و هزینه ی اضافی بدم، با وجود اینکه اجرای بازی های ps2 برام مهم نیست. و اینکه این رم ریدر در 80 و 60 گیگ به چه درد میخوره؟ و اگر نباشه آیا با مشکلی مواجه میشیم؟ و آیا بین 40 و 80 تفاوت های سخت افزاری هم هست مثل پردازشگر یا لنز یا چیزای دیگه؟؟؟ راستی اگر زمانی نیاز به حافظه ی بالاتر پیدا کردیم میشه هارد به ps3 اتصال داد و حافظه ی اونو ارتقا داد؟
منتظر جوابتون هستم
بسیار ممنون
اصلاً مسئله ای که هست، اگر شما 80 و 60 گیگ رو بخواین هم نمیتونین پیدا کنین ... 60 گیگ که مدت هاست تولید نمیشه، 80 هم چند وقت هست تولید نمیشه و جاش 160 گیگ تولید میشه که هنوز نیستش.
البته 80 گیگ نوش رو میتونید پیدا کنید، نه این که نباشه ولی خب چون تک و توک هست، قیمتش بالاست.
رم ریدر هم به درد این میخوره که اگر مموری استیک یا مموریه دیگه ای داری، میتونی به عنوان مموری تو PS3 هم استفاده کنی... اگر 40GB یا 80GBCore هم داشته باشی، بازم از طریق USB میتونی یک رم ریدر بهش وصل کنی...
بین 80 و 40 ... به جزء اینکه 40 بازی های PS2 رو ران نمیکنه، فرمت Super Audio CD رو هم نمیخونه که زیاد مهم نیست. ( پورت های USB هم در 80 بیشتره )

هارد کنسول هم هارد های 2" laptop هست

هارد لپ تاپ 2.5" ( اینچ ) هست.

پ.ن: کسانی که جواب میدن لطفاً وقتی منظورشون 80GB های جدید که مثل 40GB هست، از کلمه Core استفاده کنن ... ( اینجوری قاطی میکنه طرف ! )

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان عزیز
لطفا قیمت 80 گیگ این کنسول قدرتمند رو در پک های مختلف اگر امکان داره بفرمایید.
و اینکه به نظر شما ارزش داره که به جای مدل 40 گیگ مدل 80 گیگ رو بخرم و هزینه ی اضافی بدم، با وجود اینکه اجرای بازی های ps2 برام مهم نیست. و اینکه این رم ریدر در 80 و 60 گیگ به چه درد میخوره؟ و اگر نباشه آیا با مشکلی مواجه میشیم؟ و آیا بین 40 و 80 تفاوت های سخت افزاری هم هست مثل پردازشگر یا لنز یا چیزای دیگه؟؟؟ راستی اگر زمانی نیاز به حافظه ی بالاتر پیدا کردیم میشه هارد به ps3 اتصال داد و حافظه ی اونو ارتقا داد؟
منتظر جوابتون هستم
بسیار ممنون
الان قیمت ها خیلی خوب شده و شما میتونید با 450تومان ps3 80GB بگیری از پیام ! با این قیمت خوب معلوم هست که 80گیگ به صرفه تر هست !
Ramreader که در مدل های 80 و 60 هست در کل برای اتصال مموری و جابجایی عکس فیلم اپدیت و سیو بازی ها هست که خوب در مدل 40 گیگ هم این کارو با اتصال یک Ramreader به usb یا یک کولدیسک میتونی انجام بدی ! هارد کنسول هم هارد های 2" laptop هست ! که خوب میتونی بستگی به نیازی که داری ارتقا بدی !

الان قیمت ها خیلی خوب شده و شما میتونید با 450تومان ps3 80GB بگیری از پیام ! با این قیمت خوب معلوم هست که 80گیگ به صرفه تر هست !
Ramreader که در مدل های 80 و 60 هست در کل برای اتصال مموری و جابجایی عکس فیلم اپدیت و سیو بازی ها هست که خوب در مدل 40 گیگ هم این کارو با اتصال یک Ramreader به usb یا یک کولدیسک میتونی انجام بدی ! هارد کنسول هم هارد های 2" laptop هست ! که خوب میتونی بستگی به نیازی که داری ارتقا بدی !

با تشکر از دو دوست عزیز که توجه کردند
اما یه سوال برام پیش اومد و اونم اینکه مگه سیو بازی ها رو نمیشه ریخت رو هارد خود کنسول؟؟؟؟ یا باید براش کارت گرفت؟؟؟
و اینکه چرا سونی برخی از مدل ها رو دیگه تولید نمیکنه؟
و اینکه این پیام کجاست آدرسش؟ و آیا کنسولاش آکه؟

اما یه سوال برام پیش اومد و اونم اینکه مگه سیو بازی ها رو نمیشه ریخت رو هارد خود کنسول؟؟؟؟ یا باید براش کارت گرفت؟؟؟

چرا باید بریزی رو هارد اصلاً. منظور ایشون این بود که میشه از طریق PC مثلاً بریزی رو اون مموریه و از اون مموریه انتقال بدی به PS3.

و اینکه چرا سونی برخی از مدل ها رو دیگه تولید نمیکنه؟

احتمالاً چون به صرفه نبوده.

و اینکه این پیام کجاست آدرسش؟ و آیا کنسولاش آکه؟

تو انجمن فروشگاه مجازی تاپیک داره و کنسول هاش هم آک هست.

چرا باید بریزی رو هارد اصلاً. منظور ایشون این بود که میشه از طریق PC مثلاً بریزی رو اون مموریه و از اون مموریه انتقال بدی به PS3.

احتمالاً چون به صرفه نبوده.

تو انجمن فروشگاه مجازی تاپیک داره و کنسول هاش هم آک هست.

ممنون از صرف وقتتون
این پلی 3 جی که در امضا آقا پیام هست منظورش از جی چیه؟

سلام دوستان
در حال حاضر شب بخیر!!!
من می خواستم بدونم ما چند نوع PS3 داریم؟(از نظر مدل،کشور سارنده،نوع لنز)
آخه من یه 40 گیگ رو قیمت گرفتم 600 تومن .می گفت ساخت ژاپنه
گفتم 400 تومنی اون هم هست گفت اونا چینی هست و تک لنز
اولا قیمتش چطوره؟
آیا حرفش صحت داره یا نه؟
مرسی :love:

سلام دوستان
در حال حاضر شب بخیر!!!
من می خواستم بدونم ما چند نوع PS3 داریم؟(از نظر مدل،کشور سارنده،نوع لنز)
آخه من یه 40 گیگ رو قیمت گرفتم 600 تومن .می گفت ساخت ژاپنه
گفتم 400 تومنی اون هم هست گفت اونا چینی هست و تک لنز
اولا قیمتش چطوره؟
آیا حرفش صحت داره یا نه؟
مرسی :love:
منظورت نصفه شبه دیگه ؟;)
مدل که 40 گیگ 80 گیگ و 160 گیگ .
کشور سازنده هم چین و ژاپن
اون طرف چرند گفته ساخت چین و ژاپن هیچ فرقی نداره . در ضمن تک لنز و دو لنز هم جز چرنداتیه که واسه کلاه برداری میگن . کاملا بی اساسه .
قیمت 40 گیگ حدود 400 تا 450 بستگی به ریجن و انصاف فروشنده داره.
باز هم میگم چرند گفته .

منظورت نصفه شبه دیگه ؟;)
مدل که 40 گیگ 80 گیگ و 160 گیگ .
کشور سازنده هم چین و ژاپن
اون طرف چرند گفته ساخت چین و ژاپن هیچ فرقی نداره . در ضمن تک لنز و دو لنز هم جز چرنداتیه که واسه کلاه برداری میگن . کاملا بی اساسه .
قیمت 40 گیگ حدود 400 تا 450 بستگی به ریجن و انصاف فروشنده داره.
باز هم میگم چرند گفته .

اولا ممنونم(نصف شب بخیر!!!)
ثانیاً جنس چینی استرس زا هست!!! یعنی اصلا تفاوت نداره؟
راستی مساله 2لنزه کلا منتفیه یا این چنین هست ولی بی تاثیر؟
در کل 40 بهتره بگیرم؟

اولا ممنونم(نصف شب بخیر!!!)
ثانیاً جنس چینی استرس زا هست!!! یعنی اصلا تفاوت نداره؟
راستی مساله 2لنزه کلا منتفیه یا این چنین هست ولی بی تاثیر؟
در کل 40 بهتره بگیرم؟
صبح بخیر :biggrin1:

جنس چینی و ژاپنی PS3 فرقی نداره از نظر کیفیت ساخت (یعنی از هیچ نظر فرقی نداره)
این 2 لنزه حرفای مسخره ایه که فروشنده ها سر هم کردند :) شما توجهی نکن .
40 بگیر که قیمتش هم به صرفه تره فکر کنم در حال حاضر آکبند مدل 40 گیگ حدود 400 تومان باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or