Niko Bellic
کاربر سایت
فکر نکنم کسی از کیش بره بازی پلی3 بخره!!!
بهترین جا واسه خرید بازی همین آقای رضا سونی و مجید هستند...

بهترین جا واسه خرید بازی همین آقای رضا سونی و مجید هستند...
بابا یکیتون نمیدونه؟؟؟؟؟؟ جواب بدین دیگه!!!دوستان میشه باسه پلی3 پسورد گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا هنگام ورود به بازی از من پسورد بخاد یا باسه فعال کردن دسته پسورد بخاد.... همچین کاری میشه کرد؟؟؟؟؟؟ یا سیستم کنترل والدین داره که بازیه GTA IV رو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
بله برای همه موارد بالا که گفتی به جز کنترلر میشه password گذاشت . از منوی settings گزینه security settings رو انتخاب کن در اونجا هم برای سیستم و هم برای BD و DVD و Games میتونی password بذاری با توجه به ریجنشون . برای اطلاعات بیشتر میتونی به این صفحه یه نیگاهی بنداری .دوستان میشه باسه پلی3 پسورد گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا هنگام ورود به بازی از من پسورد بخاد یا باسه فعال کردن دسته پسورد بخاد.... همچین کاری میشه کرد؟؟؟؟؟؟ یا سیستم کنترل والدین داره که بازیه GTA IV رو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
سلام به عزیزان خوبم
آقا من یک هفتس که تو دوگانگی ارزشی قرار گرفتم بین Xbox و PS3
که هر کدومشون یه جور ناز دارن
دارم دیونه میشم نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم من خوره بازیم کمتر از 5 6 ساعت تو روز نمیتونم بازی کنم
Xbox که میترکه Ps3 هم بازیهاش گرونه اگه بازم این بازی های PS2 رو انجام میداد ادم دلشو خوش میکرد به همون تا زمانی که کپی خور شدندش ردیف شه ولی الان چی , چی فکر میکند؟
یکی منو کمک کنه کدوم رو بخرم که نشوزه و بازیهاش ارزون باشه ؟؟
سلام به عزیزان خوبم
آقا من یک هفتس که تو دوگانگی ارزشی قرار گرفتم بین Xbox و PS3
که هر کدومشون یه جور ناز دارن
دارم دیونه میشم نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم من خوره بازیم کمتر از 5 6 ساعت تو روز نمیتونم بازی کنم
Xbox که میترکه Ps3 هم بازیهاش گرونه اگه بازم این بازی های PS2 رو انجام میداد ادم دلشو خوش میکرد به همون تا زمانی که کپی خور شدندش ردیف شه ولی الان چی , چی فکر میکند؟
یکی منو کمک کنه کدوم رو بخرم که نشوزه و بازیهاش ارزون باشه ؟؟
360 بعنوان کنسول اول و ps3 بعنوان کنسول دوم ارزش خریدن دارن . 360 واسه بازیهای انحصاری خودش و همچنین بازیهای مولتی و مشترک و ps3 فقط واسه بازیهای انحصاری خودش (بدلیل گرون بودن بازیها) حالا خودت حساب کن ببین با خرید هر کدوم چند تا بازی تاپ رو از دست میدی .
360 نمیترکه مگر اینکه خیلی بد شانس باشی و یا درست استفاده نکنی ، من 1.5 ساله دارمش و مشکلی هم ندارم . بازیها رو هم بروز و با قیمت ارزون میتونی تهیه کنی . ولی با ps3 اول باید وایسی که بازی بیاد بازار بعدش وایسی که قیمتش بیاد پایین اونوقت بخریش و با 10 تا 20 تومن ضرر بفروشی اونوقت دوباره روز از نو روزی از نو .
در کل من هر دو کنسول رو پیشنهاد میکنم ولی به ترتیب اولویت و با درنظر گرفتن وضعیت جیبت .