Robin Hood
کاربر سایت
خیر همه مدلهای PS3 در ایران هم موجودهسلام من تازه کارم و چیز زیادی از ps3 نمیدونم
میخواستم یه ps3 بگیرم تو یه جایی خوندم فقط 40 گیگش تو ایران هست درسته؟ قیمتش چنده؟
قیمت مدل 40 GB آکبند حدود 390 تا 400 هست
خیر همه مدلهای PS3 در ایران هم موجودهسلام من تازه کارم و چیز زیادی از ps3 نمیدونم
میخواستم یه ps3 بگیرم تو یه جایی خوندم فقط 40 گیگش تو ایران هست درسته؟ قیمتش چنده؟
این آپدیت ها زیاد جا نمیگره و اصلا روی هارد ذخیره نمیشه . همشون حدود 120 مگابایت هستنیک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم این اپدیت فرمویر هایی که همراه بازی هست میشه انجام نداد
یعنی مثل اپدیت بازی های x360 اجباری هست یا اینکه دلخواه هست؟
و اینکه قدیما یادمه میگفتن موقع اپدیت فرمویر اگه برق بره کنسول برای همیشه از کار میفته,الان هم اینجوریه؟
ممنون
اینهم تمام مشخصات
dual shock 3 هردو سیستم را داره
الان قيمت 40 گيگابايت خيلي خوب هست 380 هست البته 370 هم ميتوني پيدا كني !سلام
یه چند تا سوال داشتم
الان بهترین مدلی که بخوام بگیرم چی هست ؟!؟!؟
هيچ فرقي نميكنه بين ريجن ها اما اگر ميخايي با كنسولي كه ميگيري فيلم بلوري بگيري ببيني ! pal بهتر هست چون فيلم هاي پال بهتر گير مياد !چه ریجین باشه ؟
شبكه انلاين ps3 كاملا رايگان هست و هيچ هرينه اي مثل لايو نبايد بپردازيد !برای بازی آنلاین مثل ایکس باکس نیاز به اشتراک پولی داره ؟
نه شما ميتونيد با كابل AV هم با تلوزيون هاي SD هم استفاده كنيد !حتما باید تلویزیون hd باشه ؟
حساس بودن لنز كنسول هست ! كه اون هم با مراقبت و نزاشتن هر ديسكي داخل كنسول هيچ مشكلي پيش نمياد !مشکلات این کنسول چی هست ؟!؟!؟
دوست عزيز تمام كنسول هاي 40 گيگ تا الان 65nm هست و ربطي به تاريخ توليد كنسول نداره !رفتم صوت و تصویر پایتخت 40پال میگفت 450 ، 80 رو 550 ولی دستگاه هاش قدیمی بودن (65 نانومتری نبودن)