راهنمایی برای خرید PS3

الان دستگاه رو گذاشتم رو زبون انگلیسی ولی بالای منو ها مینویسه لطفا زبون سیستم رو به جاپنی ! تغییر بدید . واسه چی اینو مینویسه ؟ باید چیکار کنم ؟ متال گیرشم جاپنی هست زبونش ...... .

اره بهت گفتم که جاپنی هست توی xmb مینویسه زبون رو به جاپنی تغییر بدید؟

اره بهت گفتم که جاپنی هست توی xmb مینویسه زبون رو به جاپنی تغییر بدید؟

اره . خو اگه تغییر ندیم چی میشه ؟ مشکل خاصی به وجود میاد ؟ نمیشه کاری کرد که اینو ننویسه ؟

به نظر شما این پک Gun Metal رو پس بدم یه 40GB Pal معمولی بخرم یا همینو نگه دارم ؟ (من میخوام همه ی بازیهام رو PAL بگیرم . مشکلی نیست ؟ یعنی این Only For Japan ها مشکلی واسه اپدیت و تهیه ی بازیها ایجاد نمیکنه ؟)

نمیشه دکمه ی ضربدر رو واسه تایید و دایره رو واسه برگشت گذاشت ؟

پ.ن : ببخشید که اینقدر سوال پیچت کردم ...... !

خو اگه تغییر ندیم چی میشه ؟ مشکل خاصی به وجود میاد ؟ نمیشه کاری کرد که اینو ننویسه ؟
من هیچ اطلاعی از این پک gun metal نسخه ژاپنی ندارم ، میشه دقیق توضیح بدی ؟ اینکه میگه زبون رو به ژاپنی تغییر بدبد رو کجا مینیویسه ؟ احتمالا یه کادر نارنجی رنگ بالا ، سمت راست XMB نیست ؟ اگه تو اون باشه میشه کاری کرد که دیگه این پیغام رو نده . ولی هیچ مشکل خاصی پیش نمیاد اگه زبون رو تغییر ندی .

به نظر شما این پک Gun Metal رو پس بدم یه 40GB Pal معمولی بخرم یا همینو نگه دارم ؟
پک gun metal ، پک ارزشمندیه ، فقط یه نکته اینجا هست ، mgs4 داخلش زبون انگلیسی داره یا نه ؟ به نظر من اگه mgs4 داخلش ژاپنی هم باشه باز هم پک خوبیه چونکه دستگاه با کنترلرش ست هست و رنگ قشنگی داره ، اگه مشکل مالی نداری ، میتونی یه mgs4 با زبون انگلیسی تهیه کنی و این پک رو نیگه داری.

من میخوام همه ی بازیهام رو PAL بگیرم . مشکلی نیست ؟ یعنی این Only For Japan ها مشکلی واسه اپدیت و تهیه ی بازیها ایجاد نمیکنه ؟
نه هیچ مشکلی نیست ، همه بازی های ps3 ، ریجن free هستن و به همه مدل ps3 میخورن ، همچنین هیچ مشکلی برای تهیه آپدیت و بازی نخواهی داشت ( امضا رو نیگا کن ، لینک ژاپنیه آپدیت رو هم گذشتم )

نمیشه دکمه ی ضربدر رو واسه تایید و دایره رو واسه برگشت گذاشت ؟
نه نمیشه ، زیاد مهم نیست این ، یک کم باهاش کار کنی عادت میکنی

حالا سوال برفرض من یه کنسول J بگیرم حالا برم یه COD 4 پال بگیرم و بخوام به سرورهای پال وصل بشم مشکلی پیش میاد اصلا میشه وصل شد؟

در مورد بازی های آنلاین ps3 باید خدمتت عرض کنم که 99.9999999999999 درصدشون هیچ ربطی به ریجن دستگاه ندارن بلکه مهم ریجن بازی هست و باز اونم بستگی به سرعت سرویس ADSL ی هست که داری یعنی اگه یه سرویس خوب با ping حول و حوش 200 تا 250 داشته باشی دیگه اینجا ریجن بازی هم اهمیتی نداره ولی چونکه اکثرا سرویس های ADSL ی که داریم زغالیه ، پس بهتره که بازی هایی رو که میخوای آنلاین بازی کنی pal تهیه کنی . پس دوباره میگم ریجن دستگاه هیچ ربطی به آنلاین بازی کردن نداره . پس شما میتونی با دستگاه J و یک بازیه pal به سرورهای pal وصل شی .

بهترین ریجن برای آنلاین همین پاله؟؟؟اگه نه !کدام بهتره؟
بله pal از همه بهتر هست . برای کسی که سرویس خوبی نداره ، ولی برای کسی که یه 512 با ping 200 نسبت به yahoo داره ، این حرف هیچ معنی نداره !

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام PS3 بگیریم و برام آنلاین بازی کردن خیلی مهمه بعضی ها میگن ریجن پال برای آنلاین بهترینه!!!
حالا سوال برفرض من یه کنسول J بگیرم حالا برم یه COD 4 پال بگیرم و بخوام به سرورهای پال وصل بشم مشکلی پیش میاد اصلا میشه وصل شد؟
بهترین ریجن برای آنلاین همین پاله؟؟؟اگه نه !کدام بهتره؟؟
ممنون

دوستان من میخوام PS3 بگیریم و برام آنلاین بازی کردن خیلی مهمه بعضی ها میگن ریجن پال برای آنلاین بهترینه!!!
ممنون

بعضی از بازیا مثل cod4 باسه آنلاین بازی کردن محدودیت رجین ندارن... مثلا میتونی با دستگاه پال با j هم بازی کنی.
ولی پال از همشون بهتره.

ممنون

ریجن دستگاه برای انلاین بازی کردن مهم نیست شما هر بازی بگیری به جز چند تا عنوان قدیمی به نسبت ریجن بازیت به همون سرور وصلت میکنه.مثلا بازیت pal هست به سرور های پال .
2-نه مشکلی پیش نمیاد
3-اگه بازی منظورته بله پال ولی اگه کنسول نه فرقی نمیکنه

فقط میخواستم بدونم میشه مموریه ps و ps2 رو بهش وصل کرد یا نه.. در ضمن این mgs4 که تو پک gunmetal با ریجن j هست(for korea) زیر نویس و زبان انگلیسی داره یا نه؟؟؟

فقط میخواستم بدونم میشه مموریه ps و ps2 رو بهش وصل کرد یا نه.. در ضمن این mgs4 که تو پک gunmetal با ریجن j هست(for korea) زیر نویس و زبان انگلیسی داره یا نه؟؟؟
باید رابط مخصوص ش رو داشته باشید!.
نه متاسفانه، برای بازی کردن باید زبان کنسول رو هم به کره ای تغییر بدید!.

من هیچ اطلاعی از این پک gun metal نسخه ژاپنی ندارم ، میشه دقیق توضیح بدی ؟ اینکه میگه زبون رو به ژاپنی تغییر بدبد رو کجا مینیویسه ؟ احتمالا یه کادر نارنجی رنگ بالا ، سمت راست XMB نیست ؟ اگه تو اون باشه میشه کاری کرد که دیگه این پیغام رو نده . ولی هیچ مشکل خاصی پیش نمیاد اگه زبون رو تغییر ندی .
یه PS3 40GB GunMetal Color + DualShock 3 + MGS 4 Special Edition = GunMetal Pack

اینم 2 تا عکس از این پک :
2gy9hs8.jpg

2hq9c2c.jpg

بله همون کادر نارنجی رنگ هسش . چیکار باید کرد که این پیغامو نده دیگه ؟

پک gun metal ، پک ارزشمندیه ، فقط یه نکته اینجا هست ، mgs4 داخلش زبون انگلیسی داره یا نه ؟ به نظر من اگه mgs4 داخلش ژاپنی هم باشه باز هم پک خوبیه چونکه دستگاه با کنترلرش ست هست و رنگ قشنگی داره ، اگه مشکل مالی نداری ، میتونی یه mgs4 با زبون انگلیسی تهیه کنی و این پک رو نیگه داری.
MGS 4 ش منوهاش انگلیسیه اما توضیحات منوهاش و صدای کاراکترهاش و زیرنویسش همه ژاپنی هستند !

نه خدا رو شکر مشکل مالی ندارم و میتونم این کارو بکنم .

نه هیچ مشکلی نیست ، همه بازی های ps3 ، ریجن free هستن و به همه مدل ps3 میخورن ، همچنین هیچ مشکلی برای تهیه آپدیت و بازی نخواهی داشت ( امضا رو نیگا کن ، لینک ژاپنیه آپدیت رو هم گذشتم )
Okay .

نه نمیشه ، زیاد مهم نیست این ، یک کم باهاش کار کنی عادت میکنی
Okay .

خیلی خیلی ممنون امیر جان به خاطر وقتی که گذاشتید و جواب های کامل که دادید ....... .

کلا همه رجن j ها اینجوریه یا فقط کره . قبلا یه جایی خوندم که ژاپنیش هردو زبان انگلیسی و ژاپنی رو داره

نه ژاپنیش فقط زبون ژاپنی رو داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or