راهنمایی برای خرید PS3

دوستان من میخوام PS3 بگیریم و برام آنلاین بازی کردن خیلی مهمه بعضی ها میگن ریجن پال برای آنلاین بهترینه!!!
حالا سوال برفرض من یه کنسول J بگیرم حالا برم یه COD 4 پال بگیرم و بخوام به سرورهای پال وصل بشم مشکلی پیش میاد اصلا میشه وصل شد؟
بهترین ریجن برای آنلاین همین پاله؟؟؟اگه نه !کدام بهتره؟؟
ممنون
اگه واست آنلاین خیلی مهمه ps3 نگیر 360 بگیر از ما گفتن.ایرانی جماعت کسی تو psn نیستا گفته باشم

امین جون من می دونستم پک گان متال چیه ، منظورم از آشنا نبودن این بود که تا حال از نزدیک ندیدم و باهاش کار نکردم تا مشکلاتی رو که تو بیان کردی ، راه حلشو بلد باشم :biggrin1: منظوزم از بیشتر توضیح دادن این بود که اون پیغام رو کجا میده که گفتی

بله همون کادر نارنجی رنگ هسش . چیکار باید کرد که این پیغامو نده دیگه ؟
و در جواب باید بگم که میری تب network بعد از اونجا میری به information board ، روی Information board دکمه مثلث رو میزنی و do not display رو انتخاب میکنی . دیگه پیغام ظاهر نمیشه :biggrin1:

شرمنده امیر جان !
من قصد جسارت نداشتم ........ :blushing:

دشمنت شرمنده :biggrin1: راستی ps3:love: مبارک باشه :biggrin1:

یه سوالم راجع به postal code و اینا پرسیده بودی تا اومدم جواب بدم فکر کنم پستت پاک شد ، جوابشو اینجا میزارم ، البته newyork نداشتم یه شهر دیگس ولی فرقی نمیکنه مال آمریکا هست .
Address : 4701 W 2100 S
City : Salt Lake City
State : UT
Post Code : 84120
Phone : 8015089207

آخرین ویرایش:
امین جون من می دونستم پک گان متال چیه ، منظورم از آشنا نبودن این بود که تا حال از نزدیک ندیدم و باهاش کار نکردم تا مشکلاتی رو که تو بیان کردی ، راه حلشو بلد باشم :biggrin1: منظوزم از بیشتر توضیح دادن این بود که اون پیغام رو کجا میده که گفتی

شرمنده امیر جان !
من قصد جسارت نداشتم ........ :blushing:

و در جواب باید بگم که میری تب network بعد از اونجا میری به information board ، روی Information board دکمه مثلث رو میزنی و do not display رو انتخاب میکنی . دیگه پیغام ظاهر نمیشه :biggrin1:
مرسی ;)

دشمنت شرمنده :biggrin1: راستی ps3:love: مبارک باشه :biggrin1:
قربانت :biggrin1: مرسی :love:

ممنون به خاطر ادرس و کد پستی . چون خودم پیدا کردم پاک کردم پستمو .

آخرین ویرایش:
دوستان از اطلاعاتی که اینجا گذاشتید ممنون. من قصد خرید PS3 داشتم و یه چند روزی تمام مطالب اینجا رو می خوندم تا بالاخره دو روز پیش رفتم و خریدم :biggrin1: باید بگم که با یه LCD Full HD و PS3 آدم انگار وارد یه دنیای جدید میشه :love:

دوست عزیز پک MGS 4 درامریکا فقط با PS3 های 80GB عرضه شده .

عزيزه من من عكس از نزديكشو دارم كه پشت دستگاه و ريجنشو نشون مي ده!!! اگه خواستي واست آپلود كنم!!! پك گان متال واسه اروپا عرضه نشده فقط ntsc عرضه شده اونم j و uc من توضيحات دقيقشو خواستي با عكس واست بزارم!!!

دوست عزیز پک MGS 4 درامریکا فقط با PS3 های 80GB عرضه شده .

عزيزه من من عكس از نزديكشو دارم كه پشت دستگاه و ريجنشو نشون مي ده!!! اگه خواستي واست آپلود كنم!!! پك گان متال واسه اروپا عرضه نشده فقط ntsc عرضه شده اونم j و uc من توضيحات دقيقشو خواستي با عكس واست بزارم!!!

درسته ! پک گان متال برای UC هم عرضه شده. ( علاوه بر اون 80GB که انحصاری برای آمریکا عرضه شد )

کسی اطلاعان تداره

خیلی بعیده که توی بانه بتونی پیدا کنی و اگر هم باشه نخری بهتره چون ممکنه واست مشکل ایجاد کنه . بعدش هم فعلا قیمتش بخاطر کپیخور نشدن و فروش کمتر در ایران ،نسبت به قیمت جهانی معقوله و حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس هم تفاوت زیادی با قیمت تهران نداره .

همون 40 گیگ بهترین انتخاب هستش . زیاد روی ریجن هم حساسیت نداشته باش قبل از تابستون من 430 خریدم حالا رو نمیدونم چند شده .
یه چیز دوستانه بهت بگم :
اگه وضعیت مالیت خوب نیست (جسارت نباشه ) بیخیال ps3 شو . بازیاش ادمو لخت میکنه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or