واسه 1000 بار گان متال پال نداره فقط uc و j داره!!!
اگه واست آنلاین خیلی مهمه ps3 نگیر 360 بگیر از ما گفتن.ایرانی جماعت کسی تو psn نیستا گفته باشمدوستان من میخوام PS3 بگیریم و برام آنلاین بازی کردن خیلی مهمه بعضی ها میگن ریجن پال برای آنلاین بهترینه!!!
حالا سوال برفرض من یه کنسول J بگیرم حالا برم یه COD 4 پال بگیرم و بخوام به سرورهای پال وصل بشم مشکلی پیش میاد اصلا میشه وصل شد؟
بهترین ریجن برای آنلاین همین پاله؟؟؟اگه نه !کدام بهتره؟؟
ممنون
عزيزه من اين ريجن uc هست پال گان متال نيست مطمن باش!!!!
و در جواب باید بگم که میری تب network بعد از اونجا میری به information board ، روی Information board دکمه مثلث رو میزنی و do not display رو انتخاب میکنی . دیگه پیغام ظاهر نمیشه :biggrin1:بله همون کادر نارنجی رنگ هسش . چیکار باید کرد که این پیغامو نده دیگه ؟
شرمنده امیر جان !
من قصد جسارت نداشتم ........ :blushing:
امین جون من می دونستم پک گان متال چیه ، منظورم از آشنا نبودن این بود که تا حال از نزدیک ندیدم و باهاش کار نکردم تا مشکلاتی رو که تو بیان کردی ، راه حلشو بلد باشم :biggrin1: منظوزم از بیشتر توضیح دادن این بود که اون پیغام رو کجا میده که گفتی
مرسیو در جواب باید بگم که میری تب network بعد از اونجا میری به information board ، روی Information board دکمه مثلث رو میزنی و do not display رو انتخاب میکنی . دیگه پیغام ظاهر نمیشه :biggrin1:
قربانت :biggrin1: مرسیدشمنت شرمنده :biggrin1: راستی ps3مبارک باشه :biggrin1:
به نظر شما ایا تو بانه PS3 گیر میاد از بانه بخرم بهتره یا از تهران یا از قشم بعد سونی قسط نداره PS3 رو ارزون کنه چوم من عجله ای ندارم
دوست عزیز پک MGS 4 درامریکا فقط با PS3 های 80GB عرضه شده .
دوست عزیز پک MGS 4 درامریکا فقط با PS3 های 80GB عرضه شده .
عزيزه من من عكس از نزديكشو دارم كه پشت دستگاه و ريجنشو نشون مي ده!!! اگه خواستي واست آپلود كنم!!! پك گان متال واسه اروپا عرضه نشده فقط ntsc عرضه شده اونم j و uc من توضيحات دقيقشو خواستي با عكس واست بزارم!!!
کسی اطلاعان تداره