راهنمایی برای خرید PS3

یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که ایا دسته ی داخل جعبه ی ps3 بی سیمه و اگه بخام یه دسته ی اضافه بخرم چند میشه
همه کنترلر های ps3 به صورت wireless هستن فقط کنترلرهایی که داخل جعبه ps3 هست به جز پک mgs4 همشون sixaxes هستن و اگه میخوای کنترلر اضافی بخری باید dual shock 3 بخری که قیمتش الان حدود 55 الی 60 هست.

3.تو جعبه چیا باید باشه؟
داخل جعبه باید یک عدد ps3 ، یک عدد کنترلر sixaxes ، یک عدد کابل USB ، یک عدد کابل Composite برای اتصال به TV ( فیش زرد - سفید - قرمز ) ، یک عدد کابل lan ، یک عدد کابل برق و دو تا دفترچه باشه .

4.از کجا بفهمم صفره و کارکرده نیست؟نشونه خاصی داره؟
تشخیصش سادست ولی چونکه skin پلی استیشن 3 خیلی براق هست با کوچکترین تماس یک دستمال سریع روش خط میفته پس ps3 نو نباید هیچ خطی روش داشته باشه .

.دسته ای که تو جعبش هست چیه؟معمولیه یا دوال شاک؟
6.قیمت دسته دوال شاک الان چنده؟
بالا جواب دادم .

7.pro evolution 2008 الان تو کمترین قیمت چنده؟برای ps3 ؟
اگه آک بندشو بخوای بگیری فکر کنم از 60 اینا کمتر نباشه .

فکر نکنم کابل lan تو جعبه پی اس 3 باشه؟

البته که هست .

آخرین ویرایش:
دوستان سلام !

من بدجور 2 دل شدم که الان یه PS3 40GB ریجن PAL بخرم یا وایسم 80GB های جدید که 27 اگست تو اروپا میاد رو بخرم .

کسی دقیقا میدونه که تنها تفاوت 40GB های موجود با این 80GB هایی که میخواد بیاد ظرفیت هاردشه یا فرق دیگه ای هم داره ؟ (مثلا GPU ش 65nm باشه یا ......... .)

من بدجور 2 دل شدم که الان یه PS3 40GB ریجن PAL بخرم یا وایسم 80GB های جدید که 27 اگست تو اروپا میاد رو بخرم .

کسی دقیقا میدونه که تنها تفاوت 40GB های موجود با این 80GB هایی که میخواد بیاد ظرفیت هاردشه یا فرق دیگه ای هم داره ؟ (مثلا GPU ش 65nm باشه یا ......... .)
اینجور که اطلاع رسانی شده تنها اختلافشون فقط ظرفیت هاردشون هست . البته اون CPU 65nm هست نه GPU ، در این باره توضیحی داده نشده ولی فکر کنم CPU اونا هم 65nm باشه . ولی از من میشنوی همین 40 معمولی رو بگیر ، ولی اگه توی فکرت 80 هست ، نظر من اینه که از این 80 های توی بازار بگیری که حداقل یه ویژگی درست درمونی داشته باشن البته ریجن اونا pal نیست .

نه منظورم این بود که علاوه بر GPU ، CPU ش هم 65nm بشه .

والا در مورد این باید بگم که CPU های 90nm که روی دستگاه های 60 و 80 هست هیچ مشکلی ندارن و شما بشین باهاشون بالای 10 ساعت پشت سر هم بازی کن هیچ مشکلی تهدیدت نمیکنه ، واقعا دلیل اینکه اومدن 65nm برای سری 40 GB زدن رو هم نفهمیدم ، حالا شما میگی GPU رو هم 65nm بکنن رفیق . نه در این مورد هیچ خبری مطرح نشده و فکر نمی کنم نیازی هم باشه واسه این کار .

آخرین ویرایش:
اینجور که اطلاع رسانی شده تنها اختلافشون فقط ظرفیت هاردشون هست . البته اون CPU 65nm هست نه GPU ، در این باره توضیحی داده نشده ولی فکر کنم CPU اونا هم 65nm باشه . ولی از من میشنوی همین 40 معمولی رو بگیر ، ولی اگه توی فکرت 80 هست ، نظر من اینه که از این 80 های توی بازار بگیری که حداقل یه ویژگی درست درمونی داشته باشن البته ریجن اونا pal نیست .

نه منظورم این بود که علاوه بر CPU
GPU ش هم 65nm بشه . (مثه X360 های 60GB ی که قراره تو همین ماه با مادربورد جدید Jasper بیان .)

نه اگه تفاوتشون فقط تو ظرفیت هارده که یه دونه از همین 40GB ها میگیرم و یه هارد ظرفیت بالای SAtA میخرم میندازم روش .

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز .

آخرین ویرایش:
نه منظورم این بود که علاوه بر CPU
GPU ش هم 65nm بشه . (مثه X360 های 60GB ی که قراره تو همین ماه با مادربورد جدید Jasper بیان .)

نه اگه تفاوتشون فقط تو ظرفیت هارده که یه دونه از همین 40GB ها میگیرم و یه هارد ظرفیت بالای SAtA میخرم میندازم روش .

مرسی از راهنماییتون دوست عزیز .

خو نه مطمئن باش هیچ فرقی ندارن همون 40 رو بگیر بعد یه هارد 300 هم بزا روش .این cpu 65 nm هم هنوز عملی نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or