vayne solidor
کاربر سایت
به خاطر اینه که فقط نسخه uc و pal بازی دارای قسمت online هستند و برای همین هم بود که نسخه امریکایی بازی با حدود 3 ماه اختلاف عرضه شد.
1- این کابل راحت پیدا نمی شه و اگرم پیدا کنی فقط در مغازه هایی پیدا می شه که سیستم های صوت و تصویر حرفه ای می فروشند.1- این کابل HDMI TO DVI رو از چه مغازه هایی باید بخریم؟(از اونها که تو کار بازی هستند یا کلا مغازه های صوتی و تصویری)؟
2- آیا گرافیک PS3 رو میشه در حد Geforce 8800 که از Directx10 پشتیبانی میکنه دانست و مقایسه کرد؟
1- این کابل راحت پیدا نمی شه و اگرم پیدا کنی فقط در مغازه هایی پیدا می شه که سیستم های صوت و تصویر حرفه ای می فروشند.
2- خیر نه کارت گرافیک ps3 و نه کارت گرافیک x360 از DX10 پشتیبانی نمی کنند و نمی توانند از امکانات ویژه dx10 که در geforce8 هست استفاده کنند. (به قدرت پردازشی و محاسباتی کارت ها کاری نداریم) کسانی هم که می گن که ساختار کنسول با pc فرق داره و می شه جوری بازی رو برای کنسول ساخت که شبیه بازی های dx10 بشه هیچی از سخت افزار و معماری gpu و کارت گرافیک و api ها نمی دونند.
خیر الان تنها گرافیکی که قدرتش از گرافیک ps3 بیشتره همین 8800 هست !منظورم اینه که کلا قدرت گرافیک PS3 در حد 8800 هست یا نه؟
خیر الان تنها گرافیکی که قدرتش از گرافیک ps3 بیشتره همین 8800 هست !
شما انگار دوست داری به خودت بقبولونی که ps3 می تونه بهترین کیفیت رو داشته باشه.الان یه جور دیگه بیان میکنم
"مثلا فرض کنیم بازی Crysis برای PS3 هم بیاد! اونوقت PS3 میتونه به همون کیفیتی که کامپیوتر داره نشون بده توی این تلوزیونهای HD "
الان یه جور دیگه بیان میکنم
"مثلا فرض کنیم بازی Crysis برای PS3 هم بیاد! اونوقت PS3 میتونه به همون کیفیتی که کامپیوتر داره نشون بده توی این تلوزیونهای HD "
اقا من یه سوال داشتم.شما انگار دوست داری به خودت بقبولونی که ps3 می تونه بهترین کیفیت رو داشته باشه.
خیر crysis اگه روی ps3 هم بیاد باز گرافیک نسخه pc رو نخواهد داشت. تازه crysis اولین بازی ای است که به طور رسمی و کامل از توابع dx10 استفاده می کنه و قطعا تا چند وقت دیگه با جا افتادن کارت های dx10 در بازار بازی هایی رو روی pc خواهیم دید که گرافیک بالاتر از crysis نیز خواهند داشت.
خوب مشکل ما هم همین جا است. کسی مثل شما که اصلا نمی دونه api چی هست میاد این حرفو می زنه و پیش خودش هم فکر می کنه که حرف درستی زده.اقا من یه سوال داشتم.
مگه بازی سازی برای ps3 تحت opengl نیست. پس شما چه جوری داری این بازی تحت dx می سنجی.این دو تا اصلا به هم ربطی ندارند.شما از کجا می دونی opengl ps3 از dx10 قوینره!!!!