solid_hooman
کاربر سایت
من این همه از اعضای این سات پرسیدم که آیا Hd زیر 700.000هزار تومان در ایران
هستش ؟ بچه ها گفتن نه و فقط باید 32 اینچ به بالا بگیری که 32 اینچ سامسونگ
1.300.000 هزار تومان هستش.
احتمالا دوستان منظورشون تلویزیونی بوده که 1080p رو ساپورت داشته باشه چون این تلویزیون ها بالای 40 اینچ هستن ولی در اصل اگه بخواین حساب کنین کیفیت 720p توی یه تلویزیون 26 اینچ کمتر از 1080p در 42 نیست! در مورد قیمت ها هم من هیتاچی رو پرسیدم تقریبا گرون تر بود چون 32 اینچش بود 2 میلیون در صورتی که یه چیزی تو مایه های همون مدل با مارک سونی بود 1 میلیون و 700 ولی سونی یه مدل دیگه هم داشت که ساخت ژاپن بود و 2 تا تیونر داشت قیمتش هم 2 میلیون و 400 بود
در مورد مدل هایی هم که یه ذره ارزون تر هستن مثل پاناسونیک یا سامسونگ به نظر من سامسونگ بهتره با توجه به اینکه کنتراست پاناسونیک خیلی کمه و البته از سامسونگ 200 300 تومن هم ارزون تر هست ولی به هر حال دوستانی که برای کنسول قدرتمند sony یعنی Playstation 3 قصد خرید تلویزیون دارن بهترین انتخاب سونی هستش اینی هم که میگن سونی اسم در کرده و بقیه چیزا فقط و فقط به خاطر اینه که 2 تا تلویزون رو شاید با هم مقایسه درست نکردن یا یکجا با هم ندیدن خدایی نکرده به کسی توهین نشه چون میدونم همه اینجا استاد لااقل من هستن ولی واقعیت اینه اون میزان Sharpness و زنده بودن تصویری که من تو تلویزون های سونی دیدم تو هیچ مدل دیگه ای ندیدم اگه براتون هزینه اش مهم نیست دنبال سونی برید در غیر اینصورت دنبال سامسونگ باشین چون با توجه به قیمتش تصویر خیلی عالی داره
کسی نميدونه چندتا کنسول ps3 تو اروپا عرضه شده؟
1 میلیون دستگاه تو اروپا عرضه شده که نزدیک 700 هزار تا تا الان فروش رفته و بیشترین فروش هم برای انگلیس بوده نزدیک 170 هزار دستگاه
آخرین ویرایش: