راهنمایی برای خرید موبایل

میشه به صورت تخمینی بگید بعد اینکه افت قیمت ش رو بکنه و نرمال بشه حدودا چند تو ایران میشه تهیه ش کرد؟
میخام ببینم ارزش آپگرید داره یا نه
گوشیای وان پلاس معمولا نسبت به بقیه فلگ شیپای چینی کمتر قیمت میخورن تو ایران و خوبم وارد میشن احتمال زیاد رجیستر شدش زیر 100 یا همون رنج قیمت بخوره الان نسخه چینش بدون رجیستر 76 قابل سفارشه

راضی هستی ازش؟
حدودا یک ماه پیش خریدم. بیشتر استفاده روزمره ازش دارم و اهل عکاسی نیستم. رام و ui اش هم خیلی روونه و تا حالا کندی یا هنگ ازش ندیدم. شارژدهی خوبی هم داره و راحت یک روز جوابه و اگه مثل من کم از گوشی استفاده میکنید تا 2 3 روز هم جواب میده. من نسخه 128/8 رو خریدم و با توجه به اختلاف 8 میلیونی با نسخه 256/8 و اینکه sd card هم میخوره، همین 128 به صرفه تره. تهش اگه نیاز به حافظه شد میشه با 800 تومن یه حافظه 128 خرید انداخت روش. در کل راضی بودم و پیشنهاد میشه.

• Like
Reactions: mehrdadb3
رجیستری گوشی مسافری هم به فنا رفت.
گمرک از ۳ ماه پیش کد رجیستری گوشی های مسافری رو نداده و اعلام کرده پرداختی باید از شبای کسی باشه که پاسپورت به نامش درخواست داده شده.
حالا میگن چند میلیون گوشی رو هواست
نه پول رو پس دادن نه کد میدن.
یعنی عملا دیگه سفارش گوشی تعطیل و اینم بسته شد.

رجیستری گوشی مسافری هم به فنا رفت.
گمرک از ۳ ماه پیش کد رجیستری گوشی های مسافری رو نداده و اعلام کرده پرداختی باید از شبای کسی باشه که پاسپورت به نامش درخواست داده شده.
حالا میگن چند میلیون گوشی رو هواست
نه پول رو پس دادن نه کد میدن.
یعنی عملا دیگه سفارش گوشی تعطیل و اینم بسته شد.
سلام الان گوشی چی خوبه بگیرم خودم بین 17 پرو مکس و پیکسل 10 پرو xl دارم بررسی میکنم الان هم آیفون 10 دارم که هم لحاظ راضی ام بجز باتریش چون 8 ساله بشه فک کنم دارمش قبلشم htc m8 داشتم و قبلترش htc one x+ نمیدونم برگردم اندروید یا نا امید میشم چون اندرویدم دیگه مثل قدیمش نیست

سلام الان گوشی چی خوبه بگیرم خودم بین 17 پرو مکس و پیکسل 10 پرو xl دارم بررسی میکنم الان هم آیفون 10 دارم که هم لحاظ راضی ام بجز باتریش چون 8 ساله بشه فک کنم دارمش قبلشم htc m8 داشتم و قبلترش htc one x+ نمیدونم برگردم اندروید یا نا امید میشم چون اندرویدم دیگه مثل قدیمش نیست
کلا هر چی کنار پیکسل قرار بگیره من رای و گزینم پیکسل گوگل میشه.
روون ترین اندرویدی ممکن.
من تو ایران اندروید رو ترجیح میدم به ای او اس
کلا راحتی برام مهمه و حس و حال محدودیت و پول زور دادن بابت اپلیکیشن رو دوست ندارم.

الان میخواستم گوشی مو ریجستر کنم
سایت میگه ثبت نشده
در حالی که در ورودم به کشور گوشی مو توی گمرک ثبت کردم.
زنگ زدم به گمرک میگه شما سال قبل یه 15 ریجستر کردی دیگه نمیشه امسال گوشی دیگه مسافری ریجستر کنی! پول زور ریجستر هم میخوای بدی خودشون نمیگیرن!

• Like
Reactions: UnHoLy666

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or