راهنمایی برای خرید موبایل

ببین کیفیت بدنه خیلی بالاتره
دوربین یه مقدار بهتر
باتری یه مقدار بهتر
پردازنده عالی
یه سال اپدیت بیشتر
صفحه نمایش هم بزرگتر که یکم سلیقه ایه ولی سایزش عین پرومکسای اپله
کلا یه سر و گزدن بالتره ولی x7 pro هم گوشیه خوبیه ولی قیمتش رفت بالا اگه گوشی رو چن سال نگه میداری شاید یه مدل بالاتره ولی اگه قیمت برات مهمه و نمیخوای خیلی هزینه کنی x7 pro گوشیه خوبیه و کاملا امتحانشو پس داده

والا من فکر کنم کلا در مورد ظرفیت باتری نسخه های چین اغراق میشه 😁
البته من تازه به هایپر او اس ۳ آپدیت کردم و طبیعتا طول میکشه تا استیبل بشه با آپدیت های الحاقی بعدی
اغراق که نشده، ولی مشکل بهینه نبودن خیلی تاثیر داره
شما بعد اپدیت کردن به اندروید جدید یه ریست فکتوری هم بکن

باتری پوکو ها بهینه نیست
باتری 15t pro رو نگاه کنید با ۵۵۰۰ حدود ۱۶ ساعت داده تو تست GSMARENA
درود

احتمالاً بخاطر بهینه نبودن پردازنده Turbo 4 Pro هستش.

پ.ن: از این جهت Dimensity 9400+ هم نسبت به عملکرد, واقعاً بهینه‌ست. با این اوصاف مدل K80 Ultra می‌تونه شارژدهی خیلی بهتری نسبت به Turbo 4 Pro داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arthur97
والا من فکر کنم کلا در مورد ظرفیت باتری نسخه های چین اغراق میشه 😁
البته من تازه به هایپر او اس ۳ آپدیت کردم و طبیعتا طول میکشه تا استیبل بشه با آپدیت های الحاقی بعدی
هیچوقت تو اپدیت کردن عجله نکن. شیاومی عادت داره با اپدیت گند بزنه به گوشی، مخصوصا برا پوکو و ردمی.باید یه چندتا دیگه اپدیت بده تا درست بشه.
البته همیشه رام چین مشکلات کمتری داشته.
ببین کیفیت بدنه خیلی بالاتره
دوربین یه مقدار بهتر
باتری یه مقدار بهتر
پردازنده عالی
یه سال اپدیت بیشتر
صفحه نمایش هم بزرگتر که یکم سلیقه ایه ولی سایزش عین پرومکسای اپله
کلا یه سر و گزدن بالتره ولی x7 pro هم گوشیه خوبیه ولی قیمتش رفت بالا اگه گوشی رو چن سال نگه میداری شاید یه مدل بالاتره ولی اگه قیمت برات مهمه و نمیخوای خیلی هزینه کنی x7 pro گوشیه خوبیه و کاملا امتحانشو پس داده
درستهf7بهتره ولی نه در حد20تومن.
رو کاغذ f7خیلی بهتر به نظر میاد ولی در عمل تفاوت در همه بخش ها خیلی کمه کسی فقط برا گیم بخواد همونx7proانتخاب بهتریه.
اگه کسی کیفیت ساخت و طراحی و دوربین و پشتیبانی براش مهمه بجا poco بهتره سمت سریtبره
البته قیمت الان بالا رفته. صبر کنید سری 15t
هم وارد بشه قیمت ها پایین میاد.

• Like
دوستان ببخشید دوباره میپرسم
من یکم تو خرید دو دل شدم
میخوام ایفون ۱۷ یا ۱۷ پرو بخرم
بعد دلم سامسونگ S25 هم میخواد
علاقه ایی به پرومکس و الترا هم ندارم

نمیدونم کدوم بخرم

از یه طرف از ایفون خسته شدم میخوام برم اندروید
از یه طرف همه اطرافیانم ایفون دارن و ای مسج و ایر دراپ و ... رو از دست میدم

نظرتونو بفرمایید

• Like
Reactions: Love Console
من یکم تو خرید دو دل شدم

نمیدونم کدوم بخرم

نظرتونو بفرمایید
اگه توی اکوسیستم اپل هستی پیشنهاد نمیکنم سمت اندروید بری.
بین ۱۷ نرمال و پرو هم اگه دوربین مهمه و کار سنگین انجام میدی با گوشی (بازی - ادیت - فیلم برداری طولانی) پرو بگیر وگرنه همون ۱۷ نرمال جواب میده.

امروز زمان گرفتم وقتی باتری نصف بود و دیتا خاموش. یک سیمکارت ۴جی و وایفای و قندشکن روشن. تو اینستاگرام با نور و صدا حدودا ۶۰ درصد هر ۶ الی ۷ دقیقه یک درصد از باتری کم میشه.
چطوره بنظرت؟
ساعتی ده درصد اگه باشه بد هم نیست با توجه به وی پی ان.. درکل شارژدهی عادی داره در حد هم رده های قیمتی خودش یکم بهتر. قطعا بد نیست.
باتری پوکو ها بهینه نیست
باتری 15t pro رو نگاه کنید با ۵۵۰۰ حدود ۱۶ ساعت داده تو تست GSMARENA
اون اصلا پوکو محسوب نمیشه. ردمی هست
۱۵تی پرو هم بخاطر چیپ خیلی بهینه و کم مصرف این نسل مدیاتک شارژدهی خوبی داره وگرنه ۱۴تی پرو شارژدهیش چنگی به دل نمیزد و خوب نبود اصلا
بعد اگه با توربو ۴ پرو مقایسه میکنید که ۱۵t pro یوزر اسکور ۱۶ ساعت گرفت پوکو اف۷ یوزر اسکور نزدیک ۱۵ ساعت. توربو ۴ پرو تست نداره چون نسخه چینه ولی با توجه به ۱۵درصد باتری قوی تر نسبت به اف۷ رو همون رنج ۱۵تی پرو میشینه
موقع مقایسه همیشه قیمت هم در نظر بگیرید. هرچی رنج قیمتی پایینتر باشه اپتیمایز بودن کمتره ظرفیت باتری در صورت اهمیتی نداره مهم شارژدهی هست ۱۵تی پرو رنج قیمتی خیلی خیلی بالاتری داره و بخاطر all rounder بودن و امکانات دیگش مجبور بودن باتری کوچیکتر بذارن و جدا از چیپ بهینه خودشونم اپتیمایزش کنن که شارژدهی مناسب داشته باشه.
من یکم تو خرید دو دل شدم

نمیدونم کدوم بخرم

نظرتونو بفرمایید
اگه زیاد از ای مسیج استفاده میکنی مطمئن باش اذیتت میکنه. ضمن اینکه نسخه پایه سامسونگ هم تو ایران از نظر قیمتی زیاد ارزش خرید نداره فقط اولترا ارزندس

من یکم تو خرید دو دل شدم

نمیدونم کدوم بخرم

نظرتونو بفرمایید
یه لول پایین تر بگیر از جفتش
ایفون 16 + S25fe

• Like
Reactions: EL-BARTO
من یکم تو خرید دو دل شدم

نمیدونم کدوم بخرم

نظرتونو بفرمایید
اختلاف قیمت خیلی زیاده.
اس25الان حدود90تومنه
ایفون17نرمال الان160.70تومنه واقعا ارزش نداره،17پرو هم بالا200 که خیلی خنداره.با این پول میتونی 16نرمال و یه پرچمدار اندرویدی مثل24اولترا بگیری و هردو رو داشته باشی:دی
اگه اندورید جمع وجور میخوای
زیر100تومن s25و وان پلاس13 اس شیاومی15.
ولی اینا یک ساله شدن صبر کن گوشی های جدید وارد بشن وقیمتشون معقول بشه.مثل شیاومی17پرو یاVivo 300. چند ماه دیگه s26هم میاد

درستهf7بهتره ولی نه در حد20تومن.
رو کاغذ f7خیلی بهتر به نظر میاد ولی در عمل تفاوت در همه بخش ها خیلی کمه کسی فقط برا گیم بخواد همونx7proانتخاب بهتریه.
اگه کسی کیفیت ساخت و طراحی و دوربین و پشتیبانی براش مهمه بجا poco بهتره سمت سریtبره
البته قیمت الان بالا رفته. صبر کنید سری 15t
هم وارد بشه قیمت ها پایین میاد.
نه دیگه اختلاف 20 تومن نیس 14 تومنه (50/16)
اون موردی که میگی هم خب طبیعیه بلاخره اختلافی گوشیا مگه از لحاظ زمانی چقدره که بخواد تفاوت زیادی تو عملکرد داشته باشی شما الان تو سام یا اپل چقد اختلاف میبینی ولی اختلاف قیمت زیادده مثل s24fe-s25fe
در کل تو این بازه 40 تا 60 به نظر من بهترین گزینس

نه دیگه اختلاف 20 تومن نیس 14 تومنه (50/16)
اون موردی که میگی هم خب طبیعیه بلاخره اختلافی گوشیا مگه از لحاظ زمانی چقدره که بخواد تفاوت زیادی تو عملکرد داشته باشی شما الان تو سام یا اپل چقد اختلاف میبینی ولی اختلاف قیمت زیادده مثل s24fe-s25fe
در کل تو این بازه 40 تا 60 به نظر من بهترین گزینس
اون روزی که پست گذاشتم اختلاف 20تومن بود الان ارزون شده.
فاصله سری x پوکوبا f از همیشه کمتر شده در حد همین 10.12خوبه و ارزش خرید داره نه بیشتر

اون روزی که پست گذاشتم اختلاف 20تومن بود الان ارزون شده.
فاصله سری x پوکوبا f از همیشه کمتر شده در حد همین 10.12خوبه و ارزش خرید داره نه بیشتر
حالا شما این 2-3 تومن اختلاف رو هم بگذر :D
بجای 10-12 /13-14 ببین
ارزونیش هم بخاطر اینه شرکتیش وارد شد

وان پلاس ۱۵ نقد جی اس امش اومد رسما تو بحث باتری همرو با خاک یکسان کرد با یوزر اسکور ۲۳ ساعت رتبه اولو گرفت
بنظرم با پتانسیلی که باتریای سیلیکون کربنی دارن اگه شرکتای غیر چینی بهش رو نیارن یا به فکر چاره ای نباشن تا یکی دو سال دیگه کل لیست رو چینیا درو میکنن و هیچکی به گرد پاشونم نمیرسه
یکی از دلایلی که سعی در ترند کردن اسلیم فونا داشتن هم بنظرم همین بود

• Like
وان پلاس ۱۵ نقد جی اس امش اومد رسما تو بحث باتری همرو با خاک یکسان کرد با یوزر اسکور ۲۳ ساعت رتبه اولو گرفت
بنظرم با پتانسیلی که باتریای سیلیکون کربنی دارن اگه شرکتای غیر چینی بهش رو نیارن یا به فکر چاره ای نباشن تا یکی دو سال دیگه کل لیست رو چینیا درو میکنن و هیچکی به گرد پاشونم نمیرسه
یکی از دلایلی که سعی در ترند کردن اسلیم فونا داشتن هم بنظرم همین بود
میشه به صورت تخمینی بگید بعد اینکه افت قیمت ش رو بکنه و نرمال بشه حدودا چند تو ایران میشه تهیه ش کرد؟
میخام ببینم ارزش آپگرید داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or