الان گوشی ای که باتری ش واقعا شگفت انگیز باشه چی داریم تو بازار؟
قدیما یادمه 1100 یک هفته حداقل باتری نگه میداشت![]()
چرا توی این لیست شیاومی ۱۷پرومکس نیست
عرضه جهانی نشدهچرا توی این لیست شیاومی ۱۷پرومکس نیست
نسبت به همرده های قیمتی خودش که باتری ضعیفتر دارن بله شارژدهی خیلی بالایی نداره ولی دیگه مقایسش با اگزینوس هم توهینهیه تست ویدیو یوتیوب از گوشی خودم (ردمی۴ توربو پرو) و گوشی همسرم (آ۵۶) گرفتم در شرایط نور و صدا مشابه و فقط گوشی من دو سیمکارت داشت و سامسونگ یک. مصرف باتری کاملا یکسان. هر دو به سرعت یکسان باتری کم میکردند.
در مرحله بعدی گوشی خودم رو هم یک سیمکارته کردم و با آمپر مصرف باتری رو چک کردم بدون هیچ برنامه پس زمینه ای. گوشی خودم حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف باتری بیشتری رو نشون میداد که بصورت میانگین فکر میکنم حدود ۲۰ درصد کمتر باشه.
پایداری سامسونگ در مصرف باتری خیلی بهتر بود ولی شیائومی نوسان زیاد داشت.
اوپو ایکس 9 پرو رتبه یک و شیائومی 17 پرومکس رتبه سوم جی اس ام رو گرفتن. سومی هم فکر کنم ریلمی جی تی 7 بود.الان گوشی ای که باتری ش واقعا شگفت انگیز باشه چی داریم تو بازار؟
قدیما یادمه 1100 یک هفته حداقل باتری نگه میداشت![]()
گوشیای جدید تا تو سامانه ثبت بشن و بشه رجیستر کرد زمان میبرن برای همین معمولا جدیدارو ای سی و موبوتل بدون رجیستر میفروشن هزینه رجیسترو بعدا باید بدید رجیستر کنید.این آیسی موبایل که نوشته گوشی رجیستر نشده، ثبت گمرکی و اینا شده؟ یعنی قابلیت رجیستر کردن داره از طرف خودمون با هزینه اضافه؟ کسی اطلاعی داره توضیح مختصری بده؟ گوشی الانم رو از همین سایت گرفتم، ولی خودشون رجیستر کردن
واسه مصرف عادی که کاملا جوابه ولی من انتظار خیلییی بالایی داشتمنسبت به همرده های قیمتی خودش که باتری ضعیفتر دارن بله شارژدهی خیلی بالایی نداره ولی دیگه مقایسش با اگزینوس هم توهینهچیپ روی توربو ۴ پرو چند برابر قوی تر از آ۵۶ هست اگر به مقایسه اینجوری باشه یه گوشی پایین رده از آ۵۶ هم شارژدهی بهتری میتونه داشته باشه توی وب گردی بعد یه مسئله دیگه هم هست من تجربه شخصیم رو اگزینوس این بود که با اینکه چیپ اشغالی هستن موقع اجرای ویدیو مصرف باتری خیلی عجیب پایینی دارن رسما اگه فیلم دانلود شده پلی میکردم مصرفش با روشن گذاشتن صفحه و هیچکار نکردن تقریبا یکی بود.
درکل تو هم رده های قیمتی خودش شارژدهی خوبی داره دلیلی که باتری ۷۵۰۰ دربرابر ۵۰۰۰ به چشم نمیاد بیشتر از خود چیپسته. چیپ بخاطر قدرتش تا حدودی مصرف بهینه نداره و یکم داغ میکرد. الان ۱۵تی پرو چیپ مدیاتک بهینه داشت با باتری ۵۰۰۰ شارژدهی خوبی میده چیپ روی این گوشی در حد چیپ یه پرچمداره iqoo z10 turbo pro رقیب مستقیم این گوشی بود با چیپ مشابه. با باتری ۷۰۰۰ تقریبا همین شارزدهی توربو ۴ پرو رو داشت البته یه دلیلی که با ۷۰۰۰ شارژدهی مشابه داشت بخاطر لیمیت نرم افزاری روی چیپ زیر فشار بود. توربو ۴ پرو محدود نمیکرد ولی z10 توی تستا اسپایک داشت
درکل نمیدونم چند ساعت بهت شارژ میده که راضی نیستیبرای مصرف عادی خوب باید باشه.
حس میکنم انتظار دو سه روز شارژدهی داشتیواسه مصرف عادی که کاملا جوابه ولی من انتظار خیلییی بالایی داشتمبخاطر اون عدد ۷۵۵۰
الان میگم در حد همون گوشی قبلیم (پوکو اف۳) شارژ میده وقتی که نو بود.
اون اسکرین تایمی که میگی رو نمیتونم اعلام کنم بهت چون واسه یه روز رو نشون میده فقط و باید مثلا قبل ساعت ۱۲ شب فول شارژش کنم و تا ۲۴ ساعت آینده باتری رو خالی کنم که اون عدد درست بدست بیاد که کار سختی ه.
عدد دیگه ای نیست بشه اعلام کرد؟![]()
https://www.reddit.com/r/PocoPhones/comments/1n5yvf0/as_i_say_x7_pro_dimensity_8400_is_better_game/poco f7 با قیمت خوبی نسبت به شرایط الان موجود شده بهش یه نگاهی بندازید من خودم شاید بگیرم
با هر متر و معیاری سری F از سری X پوکو بالاترهhttps://www.reddit.com/r/PocoPhones/comments/1n5yvf0/as_i_say_x7_pro_dimensity_8400_is_better_game/
نظرتون در مقایسه با x7 pro چیه ؟
امروز زمان گرفتم وقتی باتری نصف بود و دیتا خاموش. یک سیمکارت ۴جی و وایفای و قندشکن روشن. تو اینستاگرام با نور و صدا حدودا ۶۰ درصد هر ۶ الی ۷ دقیقه یک درصد از باتری کم میشه.حس میکنم انتظار دو سه روز شارژدهی داشتی
کلا ببین موقع استفاده مداوم چقدر تایم میبره از 100 تا 80 برسه یا هر ده درصد چقدر طول میکشه مثلا و ضربش کن اسکرین تایم حدودیتو بدست میاری. اون گوشی اصلا باتری بدی نباید داشته باشه. تو تست gsm برای پوکو اف7 با باتری 6500 میل 14:45 اکتیو اسکور خورد این با باتری 7500 باید ازونم بیشتر شارژدهی داشته باشه
دیگه تمام گوشیا بجز اون rugged phone ها معمولا تو مصرف عادی یکروز کاملو دووم میارن مگر خیلی خیلی کم اسفتاده باشی که بیشتر بکشن
درکل به نسبت خودش خوبه. تمام رقبای قیمتیش یا در همون حد شارژدهی دارن یا کمتر. اوناییم که در حدش شارژدهی دارن چیپ ضعیفی دارن
والا من فکر کنم کلا در مورد ظرفیت باتری نسخه های چین اغراق میشهباتری پوکو ها بهینه نیست
باتری 15t pro رو نگاه کنید با ۵۵۰۰ حدود ۱۶ ساعت داده تو تست GSMARENA