راهنمایی برای خرید موبایل

بازار بالا رده شیاومی خیلی خرابه.یا کلا وارد نمیشن یا قیمتشون نجومی شده.
14tشده60تومن. هم قیمت s25fe:دی
در حالی که همیشه 4.5تومن از 24feارزونتر بود ولی الان12تومن گرونتره:دی
24feهم قیمت14proبود که الان شده70تومن، ولی24حدود48تومنه و25fe تازه واردحدود60تومن.

گوشی گیمینگ جدید ردمی هم باحاله k90pro maxساب ووفر داره:دی
gsmarena_006.jpg

View attachment Redmi K90 Pro Max _ Flagship Powerhouse with Bose Audio _ Mega-Battery____redmik90promax(MP4).mp4

ممنون از دوستان
من احساس میکنم باتری گوشیم در اون حدی که باید باشه نیست. اصلا بهش ۷۵۵۰ میلی آمپر نمیخوره.
این سایکل کانت که نشون میده نرم افزار abattery قابل اعتناست؟ 1000006590.jpg

اینم از accbattery

Attachments

• Screenshot_2025-11-02-16-48-49-244_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2025-11-02-16-48-49-244_com.digibites.accubattery.jpg
    188.9 KB · مشاهده: 7
neo 11 تو چین برای خرید اومده با مشخصات عالی و قیمت مفت.
https://gadgetnews.net/1065911/iqoo-neo11-gaming-phone-specs-price/
درسته. البته بازم تا برای سفارش و خرید موجود بشه یکم زمان میبره تفاوتی تو اون چیزی که گفتم نداره و الان نمیشه خرید باید یکم صبر کنن موجود بشن
کلا سری نئو و سری ایس تفاوت زیادی باهم ندارن جقتشونم فوق العادن تو این neo 11 و ace 6 تنها تفاوتی که به چشم میاد باتری ۷۸۰۰ و فست شارژ ۱۲۰ وات ایس ۶ هست (دربرابر ۷۵۰۰ و ۱۰۰ وات نئو ۱۱) یکی هم انگار تو مشخصات gsm زده بود neo11 صفحه انتی رفلکت داره
ممنون از دوستان
من احساس میکنم باتری گوشیم در اون حدی که باید باشه نیست. اصلا بهش ۷۵۵۰ میلی آمپر نمیخوره.
این سایکل کانت که نشون میده نرم افزار abattery قابل اعتناست؟View attachment 398821
هیچ چیزی اطلاعات کاملا دقیق از باتری به شما نمیده حتی درصد دگرید باتری که تو ایفونا هست و مقدار شارژی که گوشیا نشون میدن هم ۱۰۰ درصد دقیق نیستن. اون برنامه ها هم دقیق باهاشون کالیبره کنید تا حدودی اطلاعات نشون میدن ولی زیاد دقیق نیستن. تو همون عکس باتری تایپ رو لیتیوم پلیمر زده درصورتی که لیتیوم یون سیلیکون کربنه
درمورد باتری نمیدونم چند ساعت screen on time میگیری ولی اون گوشی باتریش بد هم نیست. بیشتر بخاطر چیپشه اون چیپ کلا یکم داغ کار میکنه و خیلی بهینه نیست برای همین در حد یه باتری ۷۵۰۰ به چشم نمیاد ولی درکل شارزدهی خوبی باید داشته باشه
تو همون بخش باتری تو تنطبمات میتونی چک کنی ببینی چیز خاصی مصرف غیرعادی داره یا نه تو تنطیمات گوشی هم میتونی تنطیم کنی بعد از ۵ تا ۳۰ دقیقه اتومات کش گوشیو خالی کنه رو ۳۰ دقیقه بذار که وقتایی که استفاده نمیکنی خالیش کنه و تو استند بای الکی مصرف باتری نداشته باشه

درسته. البته بازم تا برای سفارش و خرید موجود بشه یکم زمان میبره تفاوتی تو اون چیزی که گفتم نداره و الان نمیشه خرید باید یکم صبر کنن موجود بشن
کلا سری نئو و سری ایس تفاوت زیادی باهم ندارن جقتشونم فوق العادن تو این neo 11 و ace 6 تنها تفاوتی که به چشم میاد باتری ۷۸۰۰ و فست شارژ ۱۲۰ وات ایس ۶ هست (دربرابر ۷۵۰۰ و ۱۰۰ وات نئو ۱۱) یکی هم انگار تو مشخصات gsm زده بود neo11 صفحه انتی رفلکت داره

هیچ چیزی اطلاعات کاملا دقیق از باتری به شما نمیده حتی درصد دگرید باتری که تو ایفونا هست و مقدار شارژی که گوشیا نشون میدن هم ۱۰۰ درصد دقیق نیستن. اون برنامه ها هم دقیق باهاشون کالیبره کنید تا حدودی اطلاعات نشون میدن ولی زیاد دقیق نیستن. تو همون عکس باتری تایپ رو لیتیوم پلیمر زده درصورتی که لیتیوم یون سیلیکون کربنه
درمورد باتری نمیدونم چند ساعت screen on time میگیری ولی اون گوشی باتریش بد هم نیست. بیشتر بخاطر چیپشه اون چیپ کلا یکم داغ کار میکنه و خیلی بهینه نیست برای همین در حد یه باتری ۷۵۰۰ به چشم نمیاد ولی درکل شارزدهی خوبی باید داشته باشه
تو همون بخش باتری تو تنطبمات میتونی چک کنی ببینی چیز خاصی مصرف غیرعادی داره یا نه تو تنطیمات گوشی هم میتونی تنطیم کنی بعد از ۵ تا ۳۰ دقیقه اتومات کش گوشیو خالی کنه رو ۳۰ دقیقه بذار که وقتایی که استفاده نمیکنی خالیش کنه و تو استند بای الکی مصرف باتری نداشته باشه
ممنونم عزیز
این کارهایی که گفتی رو الان اعمال کردم.
چیز غیر عادی وجود نداره همون اینستاگرام که شخم میزنم مصرفش زیاده 😁
اره باتری ش خوبه ولی مثل همون پوکو اف۳ خودم وقتی که نو بود شاید یخورده بهتر باشه.
اصلا این که فکر کنیم دوبرابر گوشی ۵۰۰۰ مثل آ۵۶ باتری بده اونجوری نیست.

• Like
Reactions: Ecthelion and M.CQC
بازار بالا رده شیاومی خیلی خرابه.یا کلا وارد نمیشن یا قیمتشون نجومی شده.
14tشده60تومن. هم قیمت s25fe:دی
در حالی که همیشه 4.5تومن از 24feارزونتر بود ولی الان12تومن گرونتره:دی
24feهم قیمت14proبود که الان شده70تومن، ولی24حدود48تومنه و25fe تازه واردحدود60تومن.

گوشی گیمینگ جدید ردمی هم باحاله k90pro maxساب ووفر داره:دی
View attachment 398725

View attachment 398726
اونیکه واردات fe دستش هست خیلی حلالخوره همیشه قیمت fe ها کف قیمت بوده
اون ۱۴t هم یک دهم fe مشتری نداره به احتمال چون جنس کم دارن قیمت بردن بالا

گلوبال ش پیشفرض داره
رم چینش باید خودت نصب کنی
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید تا ۱۵۰ میلیون که باطری قوی و شارژر حداقل ۶۷ واتی و دوربین عالی داشته باشه؟ من هواوی پیورا ۸۰ رو میخواستم بگیرم ولی همین نداشتن پشتیبانی از سرویس های گوگل باعث شد ازش چشم پوشی کنم

• Like
Reactions: IMANOKA
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید تا ۱۵۰ میلیون که باطری قوی و شارژر حداقل ۶۷ واتی و دوربین عالی داشته باشه؟ من هواوی پیورا ۸۰ رو میخواستم بگیرم ولی همین نداشتن پشتیبانی از سرویس های گوگل باعث شد ازش چشم پوشی کنم
vivi 300 pro تموم موارد مد نظرت رو داره.
۱۶ رم و حافظه ۵۱۲ الان ۱۰۵ تومنه بدون رجیستر
۱۶ رم و ۱ ترا حافظه ۱۱۵ بدون رجیستر

از ای سی موبایل میتونی بگیری.
بست چاینا هم یه نگاه بنداز ببین چند میده ولی تو چینی ها vivo تو دوربین عالیه و رابط کاربری عالی هم داره.

آخرین ویرایش:
یه تست ویدیو یوتیوب از گوشی خودم (ردمی۴ توربو پرو) و گوشی همسرم (آ۵۶) گرفتم در شرایط نور و صدا مشابه و فقط گوشی من دو سیمکارت داشت و سامسونگ یک. مصرف باتری کاملا یکسان. هر دو به سرعت یکسان باتری کم میکردند.

در مرحله بعدی گوشی خودم رو هم یک سیمکارته کردم و با آمپر مصرف باتری رو چک کردم بدون هیچ برنامه پس زمینه ای. گوشی خودم حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف باتری بیشتری رو نشون میداد که بصورت میانگین فکر میکنم حدود ۲۰ درصد کمتر باشه.
پایداری سامسونگ در مصرف باتری خیلی بهتر بود ولی شیائومی نوسان زیاد داشت.

• Like
Reactions: IMANOKA
یه تست ویدیو یوتیوب از گوشی خودم (ردمی۴ توربو پرو) و گوشی همسرم (آ۵۶) گرفتم در شرایط نور و صدا مشابه و فقط گوشی من دو سیمکارت داشت و سامسونگ یک. مصرف باتری کاملا یکسان. هر دو به سرعت یکسان باتری کم میکردند.

در مرحله بعدی گوشی خودم رو هم یک سیمکارته کردم و با آمپر مصرف باتری رو چک کردم بدون هیچ برنامه پس زمینه ای. گوشی خودم حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف باتری بیشتری رو نشون میداد که بصورت میانگین فکر میکنم حدود ۲۰ درصد کمتر باشه.
پایداری سامسونگ در مصرف باتری خیلی بهتر بود ولی شیائومی نوسان زیاد داشت.
با هردو یه بازی یکسان اجرا کن احتمالا a56مصرفش دو برابر بشه ولی مثلا اینستا شاید مصرفa56کمتر باشه.
اگزینوس زیر فشار مصرف ناجوری داره.
بهینه سازی رابط و باتری ردمی و پوکو زیاد جالب نیست.
درکل من قبلا چند بار اینجا گفتم گوشی های ردمی و پوکو در حد خود شیاومی نیستن. سخت افزار خوبی دارن ولی درعمل در اون حد که انتظار میره نیستن.
مثلا اگه هر سه تا یه حسگر مشابه برا دوربین داشته باشن و کلا روی کاغذ دقیقا یکسان باشن درعمل شیاومی خیلی بهتر از پوکو و ردمی عکس میگیره و امکانات نرم افزاری بیشتری داره،لرزشگیر بهترو...
درمورد رابط و باتری و.. همینه.بهینه سازی پوکو و ردمی در حد خودشیاومی نیست مصرفشون بیشتره باگ و مشکلات بیشتری دارن.خود شیاومی هم در حد اپل و سامسونگ نیست.
مثلا باتری7000ردمی و پوکو شاید در عمل درحد5500شیاومی هم نباشه از اون طرف5500شیاومی هم در حد4500اپل نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or