PEDRAMGOLCHIN
Loyal Member
گمرک فرودگاه برو با پاسپورت ثبت کنیه گوشی از عراق خریدیم برگشت توی فرودگاه باید کجا ثبتش کنیم؟
هزینهای داره؟
گوشی Redmi note 14
گمرک فرودگاه برو با پاسپورت ثبت کنیه گوشی از عراق خریدیم برگشت توی فرودگاه باید کجا ثبتش کنیم؟
هزینهای داره؟
گوشی Redmi note 14

من چند تایی ازشون خریدم بی مشکل تحویل دادن.سایت آی سی موبایل درگاه نداره میگن عادی بزنید به حساب، مشکلی نداره؟ اینجور ازشون خریدن امنه؟ خرید داشتید؟
تو چه رنج قیمتی؟حافظه یک ترا میخام و باطری حداقل یک روز کامل جواب بده
الان poco x6 pro 512 دارم ،روزی سه بار شارژ میخام
اصلا اهل بازی با گوشی نیستم ، فقط در حال کارهای آفیس و واتساپ هستم با موبایل ، نت همراه اول هم دائم روشن
حالا با این شرایط چه موبایلی بخرم؟ شیاومی ۱۷پرو گزینه ی خوبی بود ولی میگن رام چین خوب نیست اصلا
قیمت مهم نیست دوست عزیزتو چه رنج قیمتی؟
اول اینکه اون گوشی باتریش دگرید شده هرچی نو بخری خیلی بیشتر شارژ میده. زیاد حساس نباش که کدوم گوشی شارژدهیش بیشتره تقریبا هرچی نو بخری ازون بهتره
دوم اینکه شاید unpopular opinion باشه ولی اگه واقعا هیچ استفاده ای جز سوشیال مدیا و استفاده خیلی سبک نداری نظر منو میخوای واقعا سمت فلگ شیپ نرو. پولتو دور میریزی نکه بد باشن ولی وقتی از تمام قدرتش استفاده ای نمیخوای بکنی پول دور ریختنه فلگ شیپ بودن دلیل بر بهترین بودن نیست صرفا یه مجموعه کاملی از همه چیز هستن. اگه میدونی چی میخوای مثلا دنبال بیشترین شارژ دهی هستی و چیزایی مثل چیپ قوی و وایرلس شارژ و موارد مشابه به کارت نمیان میان رده ای که با کاربردت همخونی داره بگیر. بقیه پولتم میتونی نگهداری و زودتر اون گوشیو اپگرید کنی که از نظر باتری زود به زود اپگرید کردن مهمترین چیزه. .
درکل بستگی به بودجت داره درمورد شیائومی ۱۷ پرومکس من نظری ندارم چون هنوز نقد و بررسی gsm نیومده تو حرفا شنیده بودم انچنان شارژدهی عالی ای نسبت به باتری ۷۵۰۰ خودش نداره ولی صبر کن بررسی همشون این چند روزی میاد الان بررسی اوپو ایکس ۹ پرو اومده گوشیای اوپو کلا از نظر باتری انچنان قوی نیستن ولی این گوشی با ۲۲ ساعت میانگین شارزدهی اکثر فلگ شیپارو از نظر شارژدهی گذاشت تو جیبش احتمالا ویوو قوی تر از این هم باشه درمورد رام چین هم اگه باتری قوی میخوای بهتره رام چینو بخری. اگه اندروید میگیری از نظر شارژدهی معمولا نسخه های چین همیشه باتری ظرفیت بالاتری دارن
15t چرا نمیخری ؟دوستان تو رنج نهایتا ۷۰ تومن چی پیشنهاد میدید. اولویت با باتری خوب هست، بعدش هم صفحه نمایش و دوربین اوکی باشن. خودم نظرم رو 14T Pro هست، البته Nothing 3a Pro هم دیدیم ظاهرش جذابه ولی مشخصات حداقل روی کاغذ پایینتر از 14T Pro بود، البته قیمتش هم ده تومنی کمتر بود.
فعلا فقط اینترنتی میتونم بگیرم، جایی ندیدم داشته باشه. فقط یه سایتی هست (موبوتل) زده ارسال ۱۰ روزه از چین، نمیدونم معتبره یا نه.15t چرا نمیخری ؟
تست باتری زودتر اومده حدود21ساعت که نسبت به بقیه خوبه ولی برا7500کمه. مثلا تو گیمینگ ازایفون17پرو مکس نیم ساعت کمتره.درکل بستگی به بودجت داره درمورد شیائومی ۱۷ پرومکس من نظری ندارم چون هنوز نقد و بررسی gsm نیومده تو حرفا شنیده بودم انچنان شارژدهی عالی ای نسبت به باتری ۷۵۰۰ خودش نداره ولی صبر کن بررسی همشون این چند روزی میاد الان بررسی اوپو ایکس ۹ پرو اومده گوشیای اوپو کلا از نظر باتری انچنان قوی نیستن ولی این گوشی با ۲۲ ساعت میانگین شارزدهی اکثر فلگ شیپارو از نظر شارژدهی گذاشت تو جیبش احتمالا ویوو قوی تر از این هم باشه درمورد رام چین هم اگه باتری قوی میخوای بهتره رام چینو بخری. اگه اندروید میگیری از نظر شارژدهی معمولا نسخه های چین همیشه باتری ظرفیت بالاتری دارن
خب اگه قیمت مهم نیست وقلم میخوای بهترین همون سری اولترا سامسونگه. فقط سرعت شارژ از چینی ها کمتره.قیمت مهم نیست دوست عزیز
دوربین خیلی برام مهمه ،چون با چین کار میکنم و از اجناس عکس میگیرم براشون میفرستم
شارژ سریع ،وایرلس شارژ ،دوربین خوب ،اگر بدنه ی خوب داشته باشه که بدون قاب استفاده کنم ،چه بهتر
قلم هم خیلی بکارم میاد برای نوت گذاشتن روی عکسها که شنیدم میشه با قلم های افتر مارکت همون کارایی قلم های سامسونگ رو داشته باشیم
صبر کن 15tپرو اگه وارد بشه قیمتش شاید همین حدودها در بیاد هم باتری خوبی داره هم دوربینش در حد پرچمدار.دوستان تو رنج نهایتا ۷۰ تومن چی پیشنهاد میدید. اولویت با باتری خوب هست، بعدش هم صفحه نمایش و دوربین اوکی باشن. خودم نظرم رو 14T Pro هست، البته Nothing 3a Pro هم دیدیم ظاهرش جذابه ولی مشخصات حداقل روی کاغذ پایینتر از 14T Pro بود، البته قیمتش هم ده تومنی کمتر بود.
درسته بعد اینکه پست کردم دیدم تستشو جی اس ام گذاشته دیگه وقت نکردم ادیت بزنم.تست باتری زودتر اومده حدود21ساعت که نسبت به بقیه خوبه ولی برا7500کمه. مثلا تو گیمینگ ازایفون17پرو مکس نیم ساعت کمتره.
شاید با اپدیت بهتر بشه یا بدتر معلوم نیست
View attachment 398189
خب اگه قیمت مهم نیست وقلم میخوای بهترین همون سری اولترا سامسونگه. فقط سرعت شارژ از چینی ها کمتره.
صبر کن 15tپرو اگه وارد بشه قیمتش شاید همین حدودها در بیاد هم باتری خوبی داره هم دوربینش در حد پرچمدار.
الان هم موبوتل 10روزه میاره از چین 512حدود85تومن در میاد.
اگه عجله داری همین14پرو خوبه.
وان پلاس13tیا بقیه سری13 هم عالین زیر 100تومن
موبوتل معتبره ولی گرونتر از همه میده. یکم صبر کن قیمتش درستشه بعد بخر ۱۴تی الان دیگه ارزش خرید نداره اینم در نظر بگیر اگه باتری برات مهمه سری T یجورایی all rounder هستن و همه چیزو بصورت بالانس دارن. اگه دوربین اهنیتش کمتره میتونی گزینه های دیگه که باتری قوی تر دارن انتخاب کنی اگه همه موارد استفادت میشه و میخوای در یه حد مطلوب باشن همون ۱۵تی صبر کن قیمتش درستشهفعلا فقط اینترنتی میتونم بگیرم، جایی ندیدم داشته باشه. فقط یه سایتی هست (موبوتل) زده ارسال ۱۰ روزه از چین، نمیدونم معتبره یا نه.
همون ۱۷پرومکسو بگیر. رام چین هم باید بگیری نسخه جهانی هنوز عرضه نشده اگرم بشه قیمتش بیشتره و باتری ضعیفتر داره رام چین گزینه بهتریه. قلم هم همون افترمارکت میتونی بگیری اوکیهقیمت مهم نیست دوست عزیز
دوربین خیلی برام مهمه ،چون با چین کار میکنم و از اجناس عکس میگیرم براشون میفرستم
شارژ سریع ،وایرلس شارژ ،دوربین خوب ،اگر بدنه ی خوب داشته باشه که بدون قاب استفاده کنم ،چه بهتر
قلم هم خیلی بکارم میاد برای نوت گذاشتن روی عکسها که شنیدم میشه با قلم های افتر مارکت همون کارایی قلم های سامسونگ رو داشته باشیم
اولویت اصلی باتری هست، تو این بودجه بهترین پیشنهاد چی هست؟درسته بعد اینکه پست کردم دیدم تستشو جی اس ام گذاشته دیگه وقت نکردم ادیت بزنم.
رسما رتبه سوم لیست باتری تست جی اس ام رو گرفت رتبه اول هم اوپو ایکس ۹ پرو گرفت
موبوتل معتبره ولی گرونتر از همه میده. یکم صبر کن قیمتش درستشه بعد بخر ۱۴تی الان دیگه ارزش خرید نداره اینم در نظر بگیر اگه باتری برات مهمه سری T یجورایی all rounder هستن و همه چیزو بصورت بالانس دارن. اگه دوربین اهنیتش کمتره میتونی گزینه های دیگه که باتری قوی تر دارن انتخاب کنی اگه همه موارد استفادت میشه و میخوای در یه حد مطلوب باشن همون ۱۵تی صبر کن قیمتش درستشه
همون ۱۷پرومکسو بگیر. رام چین هم باید بگیری نسخه جهانی هنوز عرضه نشده اگرم بشه قیمتش بیشتره و باتری ضعیفتر داره رام چین گزینه بهتریه. قلم هم همون افترمارکت میتونی بگیری اوکیه
درحال حاضر هیچی. تایم لانچ سری جدید گوشیاس و یا تو این یکی دو ماهی مدلا لانچ میشن یا برای خرید موجود نیستن و امکان سفارششون نیست یا تستاشون نیومده که بشه براساس اون نظر داد.اولویت اصلی باتری هست، تو این بودجه بهترین پیشنهاد چی هست؟