راهنمایی برای خرید موبایل

گوشی من فاتحه باطریش دیگه خونده شد
الان مجبورم برم یه ایفون ۱۶ فکر کنم

من وارد سایت ها شدم دیدم زدن ۱۰۱میلیون مگه این تا چند هفته پیش ۸۰تومن نبود 🤦‍♂️🤦‍♂️

من دلم خوش سری ۱۷ اومده این قیمتش افت میکنه افرایش پیدا کرده

الان دوستان من همین ۱۰۰تومن که با هزار زور جمع کردم میخوام بدم بابت یه گوشی زورم میاد
ولی جاره ای نیست دیگه
به نظرتون تا ۱۰ ابان قیمت افت می کنه یا همین الان بخرم
خدارحمتش کنه خیلی وقته رو ۹۰ بود با این قیمت دلار هم عمرا پایینتر بیاد. ۱۷ نرمال هم چون حافظه ۱۲۸ حذف شده ۲۵۶ شروع میشه به بالا قیمت خودش فک کنم صد دلار بالاتر بود وارد بشه چون کلا بالاتر از ۱۶ قیمت میخوره هیلی بعیده ۱۶ افت خاصی کنه اگه میخوای بخری بخر الان. ۱۷ نرمال هم البته جزو با ارزش تربن ایفوناس اگه با بیشتر هزینه کردن و چند ماه برای ثابت شدن قیمت مشکل نداشته باشی گزینه بهتریه

• Like
Reactions: Roozbeh7
گوشی خوبیه ولی تغییری زیادی نداشته.
به نظرم تو بالارده ها 15t proانتخاب خیلی بهتریه برسی هاشو دیدم تو خیلی از بخش ها درحد پرچمداره نسبت به قبل هم پیشرفت خوبی داشته باید ببینیم با چه قیمتی وارد میشه اگه زیر75باشه بهترین انتخابه
گوشی من فاتحه باطریش دیگه خونده شد
الان مجبورم برم یه ایفون ۱۶ فکر کنم

من وارد سایت ها شدم دیدم زدن ۱۰۱میلیون مگه این تا چند هفته پیش ۸۰تومن نبود 🤦‍♂️🤦‍♂️

من دلم خوش سری ۱۷ اومده این قیمتش افت میکنه افرایش پیدا کرده

الان دوستان من همین ۱۰۰تومن که با هزار زور جمع کردم میخوام بدم بابت یه گوشی زورم میاد
ولی جاره ای نیست دیگه
به نظرتون تا ۱۰ ابان قیمت افت می کنه یا همین الان بخرم
چند هفته پیش با این پول میشد اس25اولترا گرفت:دی
درمورد اینده هیچکس نمیدونه جدا از قیمت دلار وضع واردات هم جالب نیست معلوم نیست چی پیش بیاد.شاید مافیا یهو تصمیم بگیره مثل چند سال پیش برا بالا بردن قیمت طرحی، محدودیتی چیزی بذاره بازار از این بدتر بشه.
الانم دیگه خودت ببین ارزش داره 105تومن پول یه گوشی 128گیگ 60هرتزی2024 بدی؟
خدارحمتش کنه خیلی وقته رو ۹۰ بود با این قیمت دلار هم عمرا پایینتر بیاد. ۱۷ نرمال هم چون حافظه ۱۲۸ حذف شده ۲۵۶ شروع میشه به بالا قیمت خودش فک کنم صد دلار بالاتر بود وارد بشه چون کلا بالاتر از ۱۶ قیمت میخوره هیلی بعیده ۱۶ افت خاصی کنه اگه میخوای بخری بخر الان. ۱۷ نرمال هم البته جزو با ارزش تربن ایفوناس اگه با بیشتر هزینه کردن و چند ماه برای ثابت شدن قیمت مشکل نداشته باشی گزینه بهتریه
فکر کنم17نرمال256 قیمتش با16نرمال128گیگ موقع عرضه یکیه

• Like
Reactions: zilyzal
هر سال تو آبان و آذر قیمت دلار مبادله ای توی دولت مشخص میشه و معمولا بعدش یک جهش قیمت دلار و کالاهای که با دلار مبادله ای وارد میشن داریم یعنی حتی اگر قیمت دلار آزاد بالا نره به خاطر قیمت دلار مبادله ای اجناس بالاتر میره
این تازه تو شرایط نرمال تورمی بود حالا اثرات اسنپ بک که دیگه بماند

همین صد تومن هم من از اول سال تا الان به زور بدست اوردم
واقعا نمی دونم چی باید بکم به حال روز خودمون که ۱۰۰ تومن پول باید بدی بر یه گوشی

به نظرم تو بالارده ها 15t proانتخاب خیلی بهتریه برسی هاشو دیدم تو خیلی از بخش ها درحد پرچمداره نسبت به قبل هم پیشرفت خوبی داشته باید ببینیم با چه قیمتی وارد میشه اگه زیر75باشه بهترین انتخابه

درمورد اینده هیچکس نمیدونه جدا از قیمت دلار وضع واردات هم جالب نیست معلوم نیست چی پیش بیاد.شاید مافیا یهو تصمیم بگیره مثل چند سال پیش برا بالا بردن قیمت طرحی، محدودیتی چیزی بذاره بازار از این بدتر بشه.

به S25الترا فکر کردم ولی از بودجه من خارجه

واقعا نمی دونم چی باید بکم به حال روز خودمون که ۱۰۰ تومن پول باید بدی بر یه گوشی

من چی بگم که میخواستم 13 بخرم 40 ت
الان شده 50-55

• Like
Reactions: Roozbeh7
یه گوشی اس ۲۳الترا هست ۶ماه ضمانتش مونده دسته دوم هست
به قیمت ۶۸میلیون ارزش این قیمت رو داره؟

گوشی دسته دوم قدیمی نخرید
چون نمیدونید باتریش چه وضعی داره و تو چه شرایطی استفاده شده.
نمایندگی رسمی هم تو ایران نیست، باتری اورجینال هم گیر نمیاد.
بهترین کار خرید گوشی اکبنده.

درسته من اشتباه دبدم

یجورایی نمک رو زخم پاشیدنه تو این اوضاع اقتصادی, ولی گوشی یه وسیله مصرفی روزانس اگه از اول سال تا الان طول کشیده جمع کردن مبلغش بنطرم یچیز مناسب تر بگیرید که اتفاقی افتاد حرصشو نخورید بازم هرکس نظر خودشو داره.
از نظر من کسی که کار و درامدش با گوشی نیست, گوشی‌ای که برابر با چندین ماه درامدشه نگیره بهتره دردسر و استرسه فقط
یه گوشی اس ۲۳الترا هست ۶ماه ضمانتش مونده دسته دوم هست
به قیمت ۶۸میلیون ارزش این قیمت رو داره؟
قیمتش الان فک کنم همین باشه ولی من خودم اون گوشیو نمیپسندم نمیدونم گوشی با صفحه خمیده تا حالا داشتی یا نه تو زندگیم ندیدم کسی نمایشگر خمیده استفاده کرده باشه و خوشش اومده باشه باز برگرده روش سرطانیه نمایشگر خمیده :D جدا از اون اس۲۳ قرار بود ۴ سال او اس اپدیت بگیره اندروید ۱۷ رو بگیره دیگه تموم شده از نظر اپدیت هم گزینه جالبی نیست و اخرای عمر ساپورتشه. بسته به نیازت بنظرم یا برو سراغ اک مید رنج یا کارکرده های جدیدتر سامسونگ که اپدیت ۷ ساله دارن یا ایفون کارکرده

• Like
Reactions: KingFisher
از فارس کالا چند مدل گلس هیدروژل خریدم همگی آشغال. به زحمت نصب شدن و کیفیت شون هم افتضاح ه. پولم رو ریختم دور.
الان گلس چند تا فروشگاه بی نام و نشون فقط موجود دارن. کسی از این فروشگاه ها خرید داشته؟؟
صفحه اصلی
موب خرید – عرضه تخصصی لوازم جانبی
کالانه | لوازم جانبی موبایل، تبلت و ساعت هوشمند
هر چی هم تماس میگیرم هیچ کدوم جواب نمیدن که ببینم واقعا موجود دارن یا نه. واقعا دیگه این گلس رفته رو مخم به غلط کردن افتادم با این خرید گوشیم.

از فارس کالا چند مدل گلس هیدروژل خریدم همگی آشغال. به زحمت نصب شدن و کیفیت شون هم افتضاح ه. پولم رو ریختم دور.
الان گلس چند تا فروشگاه بی نام و نشون فقط موجود دارن. کسی از این فروشگاه ها خرید داشته؟؟
صفحه اصلی
موب خرید – عرضه تخصصی لوازم جانبی
کالانه | لوازم جانبی موبایل، تبلت و ساعت هوشمند
هر چی هم تماس میگیرم هیچ کدوم جواب نمیدن که ببینم واقعا موجود دارن یا نه. واقعا دیگه این گلس رفته رو مخم به غلط کردن افتادم با این خرید گوشیم.
برو چهارسو یا بازار موبایل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or