راهنمایی برای خرید موبایل

در ادامه بگم داینامیک ایلند هم داره!
و خوشبختانه استور و اکانتش هم فیلتر نیست
چهار تا اپدیت سیستمی پشت هم داد.
قابلیت های هوش مصنوعی باحالی هم داره.

در کل نمره بدم با توجه قیمت ۱۰/۱۰
چنتا اندروید میگیره؟ الان اندروید چند روش هست؟

• Like
Reactions: Love Console
در ادامه بگم داینامیک ایلند هم داره!
و خوشبختانه استور و اکانتش هم فیلتر نیست
چهار تا اپدیت سیستمی پشت هم داد.
قابلیت های هوش مصنوعی باحالی هم داره.

در کل نمره بدم با توجه قیمت ۱۰/۱۰
این از ناتینگ هم برندش کمتره تو ایران
تجربه های جالبی هستن درصورتیکه بعدا نخوای بفروشید
احتمالا قطعات و لوازم جانبی کمی هم داره

• Like
Reactions: Love Console
این از ناتینگ هم برندش کمتره تو ایران
تجربه های جالبی هستن درصورتیکه بعدا نخوای بفروشید
احتمالا قطعات و لوازم جانبی کمی هم داره
نه دیگه کلا ۱۵ تومن چیه که بخوای بعدش بفروشی😁
دیگه گرفتم واسه بیرون بردن و نگه داشتن تا اخر عمرش.
صفحه نمایش قابلیت ۱۲۰ ۹۰ ۶۰ و اتوماتیک داره.
واقعا برند خوبیه و من خودم انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه.
دوربیش هم بیشتر از انتظارم بود.
زیر ۱۵ تومن که هیچ تا ۱۸ تومن هم ارزش داره با توجه مشخصاتش.

آخرین ویرایش:
پیکسل ها نسب به قیمت گوشی های خوبی نیستن. سخت افزارشون در حد گوشی 30.40تومنیه.درهمین حد هم عملکرد جالبی ندارن. طراحی ونمایشگر و دوربین خوبی دارن ولی نه بهتر از رقبا.
با اینکه 100تومن تو این خراب شده پول زیادیه برا گوشی ولی اگه کسی پرچمدار میخواد اس25و24اولترا بهترین انتخابه 25الان 256حدود105تومنه که نسبت به بقیه خیلی خوبه.
ایفون16پرو مکس 155تومن
16نرمال256حدود110تومن
پیکسل10حدود130تومن
پیکسل xlحدو177تومن و...
درکل تو این شرایط بد بازار 25اولترا 256از همه پرچمدارهای بازار ارزونتر و انتخاب بهتریه.
s25 FE هم معرفی شد
از نظر سخت افزار و دوربین و نمایشگر تقریبا همون24ه و پیشرفتی نداشته.
فقط سبک تر و باریک تر شده در حالی که باتری بزرگ تری گذاشته.شارژ هم سریعترشده با سیم45 بی سیم25وات.
فعلا ارزش خرید نداره اگه بعد کاهش قیمت بیاد زیر50انتخاب خوبیه.
بهونه جدیدی برای هیت دادن به اگیزنوس :D بعد جالبه هنوزم رم ۸ روشه
جالبه این اگزینوس همیشه انقدر بیچاره نبود یادمه زمان اس6 همین اگزینوس اسنپدراگون رو نابود کرد،اون سال کوالکام حسابی گند زد به بازار پرچمدارها. سامسونگ هم اس6رو فقط با اگزینوس عرضه کرد و عملکرد خیلی خوبی نسبت به بقیه داشت.
امسال هم خیلی داره رو 2600مانورمیده شاید دوباره برگرده به روزهای اوج

آخرین ویرایش:
به نظرم گوگل به شعور مصرف کننده توهین میکنه با این چیپ‌ست های فوق العاده ضعیف و داغونش شما پول فلگشیپ میدین ولی در واقع پرفورمنس خیلی پایین تر تحویل میگیرین، تقریبا هرسال منتظرم که بالاخره پیکسل رو تست کنم ولی هرسال گوگل گند میزنه.

به نظرم گوگل به شعور مصرف کننده توهین میکنه با این چیپ‌ست های فوق العاده ضعیف و داغونش شما پول فلگشیپ میدین ولی در واقع پرفورمنس خیلی پایین تر تحویل میگیرین، تقریبا هرسال منتظرم که بالاخره پیکسل رو تست کنم ولی هرسال گوگل گند میزنه.
تو زندگیم یادم نمیاد از گوشیای گوگل چیز خاصی دیده باشم یعنی حتی تو مید رنجای چینی هم یه چیز جالب به چشم میخوره تو گوشیای گوگل هیچی! طراحی خیلی زشتی دارن کلا هیچوقت باهاشون حال نکردم من حتی با طراحی رابط کاربریشم مشکل دارم همیشه یجورین اون ویجت هواشناسی که تو عکسای پیکسل ۱۰ هم با افتخار استفادش میکنن قشنگ منو یاد دوران s3 میندازه
نقد پیکسل ۱۰ جی اس ام هم یه نکنه جالب داشت شارژدهیش از نسل قبلشم افتضاحتره (پیکسل ۹ یوزر اسکور ۱۳ ساعت پیکسل ۱۰ یوزر اسکور ۹ ساعت) یعنی اختلاف یجوری شدیده که حس میکنم مشکل نرم افزاری چیزی باشه حلش کنن اگه کلا همین باشه که شاهکار کردن
من منتظرم دو سه ماه دیگه iqoo neo11 نسخه چینش معرفی بشه نسل قبلیش چیز عجیبی بود جدا از چیپست پرچمدار صفحه نمایش ltpo بود و اثرانگشتشم ultrasonic همچین مشخصاتی تو هیچ گوشی تو اون رنج قیمتی ندیدم من تا حالا. فکر کنم تو رنج قیمتی ۳۰۰-۳۵۰ دلار اینا هم بود
فقط بخاطر فریم پلاستیکش منتظر موندم نسل بعد بیاد

تو زندگیم یادم نمیاد از گوشیای گوگل چیز خاصی دیده باشم یعنی حتی تو مید رنجای چینی هم یه چیز جالب به چشم میخوره تو گوشیای گوگل هیچی! طراحی خیلی زشتی دارن کلا هیچوقت باهاشون حال نکردم من حتی با طراحی رابط کاربریشم مشکل دارم همیشه یجورین اون ویجت هواشناسی که تو عکسای پیکسل ۱۰ هم با افتخار استفادش میکنن قشنگ منو یاد دوران s3 میندازه
نقد پیکسل ۱۰ جی اس ام هم یه نکنه جالب داشت شارژدهیش از نسل قبلشم افتضاحتره (پیکسل ۹ یوزر اسکور ۱۳ ساعت پیکسل ۱۰ یوزر اسکور ۹ ساعت) یعنی اختلاف یجوری شدیده که حس میکنم مشکل نرم افزاری چیزی باشه حلش کنن اگه کلا همین باشه که شاهکار کردن
من منتظرم دو سه ماه دیگه iqoo neo11 نسخه چینش معرفی بشه نسل قبلیش چیز عجیبی بود جدا از چیپست پرچمدار صفحه نمایش ltpo بود و اثرانگشتشم ultrasonic همچین مشخصاتی تو هیچ گوشی تو اون رنج قیمتی ندیدم من تا حالا. فکر کنم تو رنج قیمتی ۳۰۰-۳۵۰ دلار اینا هم بود
فقط بخاطر فریم پلاستیکش منتظر موندم نسل بعد بیاد
کاملا حرفات درسته، من خودم واسه قابلیت های دوربین و تلفیقش با AI یکم دوست دارم تست کنم وگرنه خیلی با اندروید خالص حال نمیکنم One UI سامسونگ رو ترجیح میدم.

الان بیشتر واسه Poco M7 هیجان دارم با باتری 7000mAhـی و قیمت 150-200 دلاری منتظرم بیاد ببینم تو ایران قیمتش چطور میشه

کاملا حرفات درسته، من خودم واسه قابلیت های دوربین و تلفیقش با AI یکم دوست دارم تست کنم وگرنه خیلی با اندروید خالص حال نمیکنم One UI سامسونگ رو ترجیح میدم.

الان بیشتر واسه Poco M7 هیجان دارم با باتری 7000mAhـی و قیمت 150-200 دلاری منتظرم بیاد ببینم تو ایران قیمتش چطور میشه
M7 plus من سایز صفحشه و باتریشو دوست داشتم ولی حاشیه پایینش و صفحه نمایش ال سی دی به علاوه رابط خود پوکو و شارژر ۳۳ وات برای باتری ۷۰۰۰ میل یکم تو ذوق میزنه البته به نسبت قیمتش نمیشه ایراد گرفت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Metallica:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or