چنتا اندروید میگیره؟ الان اندروید چند روش هست؟در ادامه بگم داینامیک ایلند هم داره!
و خوشبختانه استور و اکانتش هم فیلتر نیست
چهار تا اپدیت سیستمی پشت هم داد.
قابلیت های هوش مصنوعی باحالی هم داره.
در کل نمره بدم با توجه قیمت ۱۰/۱۰
چنتا اندروید میگیره؟ الان اندروید چند روش هست؟در ادامه بگم داینامیک ایلند هم داره!
این از ناتینگ هم برندش کمتره تو ایراندر ادامه بگم داینامیک ایلند هم داره!
نه دیگه کلا ۱۵ تومن چیه که بخوای بعدش بفروشیاین از ناتینگ هم برندش کمتره تو ایران
تجربه های جالبی هستن درصورتیکه بعدا نخوای بفروشید
احتمالا قطعات و لوازم جانبی کمی هم داره
Honor 200تا ۳۳ تومن چی تو بازار خوب هست؟
با ۳۵ تومن
روش ۱۴ هست و باید امار بگیرم ببینم چطوریاست اوضاع اپدیتش.چنتا اندروید میگیره؟ الان اندروید چند روش هست؟
A56تا ۳۳ تومن چی تو بازار خوب هست؟
با ۳۵ تومن
چنتا اندروید میگیره؟ الان اندروید چند روش هست؟
بهونه جدیدی برای هیت دادن به اگیزنوسs25 FE هم معرفی شد
از نظر سخت افزار و دوربین و نمایشگر تقریبا همون24ه و پیشرفتی نداشته.s25 FE هم معرفی شد
جالبه این اگزینوس همیشه انقدر بیچاره نبود یادمه زمان اس6 همین اگزینوس اسنپدراگون رو نابود کرد،اون سال کوالکام حسابی گند زد به بازار پرچمدارها. سامسونگ هم اس6رو فقط با اگزینوس عرضه کرد و عملکرد خیلی خوبی نسبت به بقیه داشت.بهونه جدیدی برای هیت دادن به اگیزنوسبعد جالبه هنوزم رم ۸ روشه
تو زندگیم یادم نمیاد از گوشیای گوگل چیز خاصی دیده باشم یعنی حتی تو مید رنجای چینی هم یه چیز جالب به چشم میخوره تو گوشیای گوگل هیچی! طراحی خیلی زشتی دارن کلا هیچوقت باهاشون حال نکردم من حتی با طراحی رابط کاربریشم مشکل دارم همیشه یجورین اون ویجت هواشناسی که تو عکسای پیکسل ۱۰ هم با افتخار استفادش میکنن قشنگ منو یاد دوران s3 میندازهبه نظرم گوگل به شعور مصرف کننده توهین میکنه با این چیپست های فوق العاده ضعیف و داغونش شما پول فلگشیپ میدین ولی در واقع پرفورمنس خیلی پایین تر تحویل میگیرین، تقریبا هرسال منتظرم که بالاخره پیکسل رو تست کنم ولی هرسال گوگل گند میزنه.
کاملا حرفات درسته، من خودم واسه قابلیت های دوربین و تلفیقش با AI یکم دوست دارم تست کنم وگرنه خیلی با اندروید خالص حال نمیکنم One UI سامسونگ رو ترجیح میدم.تو زندگیم یادم نمیاد از گوشیای گوگل چیز خاصی دیده باشم یعنی حتی تو مید رنجای چینی هم یه چیز جالب به چشم میخوره تو گوشیای گوگل هیچی! طراحی خیلی زشتی دارن کلا هیچوقت باهاشون حال نکردم من حتی با طراحی رابط کاربریشم مشکل دارم همیشه یجورین اون ویجت هواشناسی که تو عکسای پیکسل ۱۰ هم با افتخار استفادش میکنن قشنگ منو یاد دوران s3 میندازه
نقد پیکسل ۱۰ جی اس ام هم یه نکنه جالب داشت شارژدهیش از نسل قبلشم افتضاحتره (پیکسل ۹ یوزر اسکور ۱۳ ساعت پیکسل ۱۰ یوزر اسکور ۹ ساعت) یعنی اختلاف یجوری شدیده که حس میکنم مشکل نرم افزاری چیزی باشه حلش کنن اگه کلا همین باشه که شاهکار کردن
من منتظرم دو سه ماه دیگه iqoo neo11 نسخه چینش معرفی بشه نسل قبلیش چیز عجیبی بود جدا از چیپست پرچمدار صفحه نمایش ltpo بود و اثرانگشتشم ultrasonic همچین مشخصاتی تو هیچ گوشی تو اون رنج قیمتی ندیدم من تا حالا. فکر کنم تو رنج قیمتی ۳۰۰-۳۵۰ دلار اینا هم بود
فقط بخاطر فریم پلاستیکش منتظر موندم نسل بعد بیاد
M7 plus من سایز صفحشه و باتریشو دوست داشتم ولی حاشیه پایینش و صفحه نمایش ال سی دی به علاوه رابط خود پوکو و شارژر ۳۳ وات برای باتری ۷۰۰۰ میل یکم تو ذوق میزنه البته به نسبت قیمتش نمیشه ایراد گرفتکاملا حرفات درسته، من خودم واسه قابلیت های دوربین و تلفیقش با AI یکم دوست دارم تست کنم وگرنه خیلی با اندروید خالص حال نمیکنم One UI سامسونگ رو ترجیح میدم.
الان بیشتر واسه Poco M7 هیجان دارم با باتری 7000mAhـی و قیمت 150-200 دلاری منتظرم بیاد ببینم تو ایران قیمتش چطور میشه