راهنمایی برای خرید موبایل

بزن به شارژ؟ :D شارژ داره اینجوری میشه یا خالی میکنه اینجوری میشه؟ اگه خالی میکنه که چون کامل باتری دد میشه یه مدت رو شارژ باشه اوکی میشه
ولی اگه شارژ داره اینجوری میشه میتونه از خیلی چیزا باشه battery health چنده؟

اخه یه مقدار شارژ هم داره که اینو نشون میده:|
بعد اخه مریضه که اینجوری نشون میده؟ خوب راحت بزنه شارژ کم است ، شارژ بنمایید :|

اون بالا ۹۰٪ باید باشه چیزی استفاده نشده

آقایون سلام
بعد سالها میخوام از سامسونگ کوچ کنم اپل
منتها برای اپ های ایرانی و بانکی مجبورم یدونه گوشی اندرویدی داشته باشم
بهم ردمی نوت 14 پرو پیشنهاد دادن
منتها من میگم ارزونتر هم باشه چه بهتر فقط 5 جی باشه حتما
ممنونم از لطفتون

آقایون سلام
ممنونم از لطفتون
داریا باند ۲ لایت :D
از مدلای شیا ارزون تر از نوت ۱۴ پرو میشه پوکو m7 pro و پوکو x7 که عملا یکیه با نوت ۱۴ پرو
از سامسونگ هم a26 a36

اخه یه مقدار شارژ هم داره که اینو نشون میده:|
بعد اخه مریضه که اینجوری نشون میده؟ خوب راحت بزنه شارژ کم است ، شارژ بنمایید :|

اون بالا ۹۰٪ باید باشه چیزی استفاده نشده
من خیلی وقته اپل واچ استفاده نمیکنم کلا اهل ساعت انداختن نیستم افتاده یه گوشه ولی تا حالا با شارژ پر همچین چیزی ندیدم باتریشو یه چک بکن یه ریست هم بکن شاید اوکی بشه
آقایون سلام
ممنونم از لطفتون
چرا اندروید؟ اگه برای اپ های بانکی میخوای استورای ایرانی مثل ای اپس کوتاه ترین تایم اشتراکشونو بخر معمولا کد تخفیفاشون تو اینترنت پره من چند ساله ای اپس میگیرم اشتراک سه ماهش کد تخفیفشم از اسنپ میزدم (سرویس امتیازی که اسنپ داره) فکر کنم سایتای دیگه هم باشه اگه هنوز برنداشته باشنش اخرین بار فکر کنم صدو خورده ای دادم. بعد اون اشتراک سه ماهه بعد از سه ماه اپ غیرقابل استفاده نمیشه لایسنسش یک سال میمونه برات هر سال یه اشتراک سه ماهه میخری فقط معمولا اکثر اپ های بانکی به فیس ای دی هم وصل میشن

چرا اندروید؟ اگه برای اپ های بانکی میخوای استورای ایرانی مثل ای اپس کوتاه ترین تایم اشتراکشونو بخر معمولا کد تخفیفاشون تو اینترنت پره من چند ساله ای اپس میگیرم اشتراک سه ماهش کد تخفیفشم از اسنپ میزدم (سرویس امتیازی که اسنپ داره) فکر کنم سایتای دیگه هم باشه اگه هنوز برنداشته باشنش اخرین بار فکر کنم صدو خورده ای دادم. بعد اون اشتراک سه ماهه بعد از سه ماه اپ غیرقابل استفاده نمیشه لایسنسش یک سال میمونه برات هر سال یه اشتراک سه ماهه میخری فقط معمولا اکثر اپ های بانکی به فیس ای دی هم وصل میشن
دادا قربونت من اصلا نفهمیدم چی شد
اینایی که شما فرمودی من کجا برم مطالعه کنم ببینم چی هستن اصلا ؟
هیچی تو این زمینه نمیدونم

واسه استفاده از اپ‌های ایرانی تو آیفون باید اشتراک بخری که یه سری سایت هستن این اشتراک‌ها رو ارائه میدن. مستقیم هم می‌تونی از وب اپ استفاده کنی و هزینه اشتراک ندی که خیلی از بانک‌ها این گزینه رو پشتیبانی می‌کنن. ولی طبق تجربه شخصی اگر تراکنش‌های بانکی زیادی داری و روزانه از اپ چند بانک مختلف استفاده می‌کنی، توصیه می‌کنم کارهای بانکی رو روی آیفون انجام ندی 😁 ولی برای استفاده عادی و معمولی اوکی هست و مشکل خاصی نداره.

سیب اپ/ ای اپس/ سیب ایرانی و چندتا سایت دیگه هستن تمام اپ های ایرانیو برای ایفون دارن ولی باید اشتراک بخری. اشتراک کوتاه مدت بخر لایسنسش تا یکسال میمونه برات اگه حوصله سرکله زدن و گشتن داری کد تخفیف معمولا براشون زیاد پیدا میشه ارزونتر بخری اگه حوصلشو نداری یه اشتراک کوتاه مدت هرکدوم که ارزونتره بخر اپ هارو دانلود کن اپ های ایرانیو میتونی رو ایفون استفاده کنی فقط نیاز به اشتراک یکی ازینا داری که دانلودشون کنی
واسه استفاده از اپ‌های ایرانی تو آیفون باید اشتراک بخری که یه سری سایت هستن این اشتراک‌ها رو ارائه میدن. مستقیم هم می‌تونی از وب اپ استفاده کنی و هزینه اشتراک ندی که خیلی از بانک‌ها این گزینه رو پشتیبانی می‌کنن. ولی طبق تجربه شخصی اگر تراکنش‌های بانکی زیادی داری و روزانه از اپ چند بانک مختلف استفاده می‌کنی، توصیه می‌کنم کارهای بانکی رو روی آیفون انجام ندی 😁 ولی برای استفاده عادی و معمولی اوکی هست و مشکل خاصی نداره.
کلا کم هم استفاده میکنید بنظرم 200-300 تومن برای یکسال میارزه بازم. من بانک مهر استفاده میکنم بقیه بانکارو نمیدونم ولی اپ اصلی با وب اپ فرسنگ ها فاصله داره مخصوصا اینکه شماره کارتارو از رو کل متن کپی شده خودکار جدا میکنه و شبا هم مستقیم از شماره کارت درمیاره خیلی کاربردی تر از وب اپه
دوستان فلسفه اینکه اپ های ایرانی فقط تو اپ استور پولی یافت میشه چیه؟
سخت گیری های اپله یه سریا تو اپ استور هم پیدا میشن دیوار هنوز اپش تو اپ استور هست دیجیکالا هم داشت سروش هم نسخه testflight داشت ولی درکل سختگیری میکنن و معمولا کسی ریپورت کنه سریع پاک میکنن گوگل پلی هم یادمه سر یه موضوعی چندسال پیش ریپورت کردن یه سری اپ ها پاک شد (که بعدشم گوگل پلیو سر همون موضوع فیلتر کردن) ولی درکل سختگیری گوگل پلی کمتره

سخت گیری های اپله یه سریا تو اپ استور هم پیدا میشن دیوار هنوز اپش تو اپ استور هست دیجیکالا هم داشت سروش هم نسخه testflight داشت ولی درکل سختگیری میکنن و معمولا کسی ریپورت کنه سریع پاک میکنن گوگل پلی هم یادمه سر یه موضوعی چندسال پیش ریپورت کردن یه سری اپ ها پاک شد (که بعدشم گوگل پلیو سر همون موضوع فیلتر کردن) ولی درکل سختگیری گوگل پلی کمتره
خب قبول
ولی چی میشه که این فروشگاه های پولی میتونن اپ رو نصب کنن ولی خود کاربر نمیتونه مثلا فایل اون اپ رو دانلود کنه و نصب کنه

خب قبول
ولی چی میشه که این فروشگاه های پولی میتونن اپ رو نصب کنن ولی خود کاربر نمیتونه مثلا فایل اون اپ رو دانلود کنه و نصب کنه
پروفایل دولوپر هست که اجازه نصب میده قدیم کلا هیچ چیزی خارج از اپ استور اجازه نصب نداشت مگر تو حالت دولوپر اونم هرسال باید با پرداخت هزینه تمدیدشه الان با سایدلود هم باید بشه اینارو اجرا کرد ولی بعید میدونم هیچ اپ ایرانی هنوز داشته باشش شاید چندسال دیگه تازه یادشون بیاد همچین امکانی هست کلا برخلاف کل دنیا اپ های ایرانی خیلی رو ایفون محدودترن خیلی دیرمیان دراپدیت میشن و یه سریا هم کلا نسخه ای او اس ندارن بیشترم بخاطر اینه که بدون مک نمیشه برنامه نوشت برای ای او اس و اکثر برنامه نویسای داخلی با مک بیگانن
درکل همون اکانت کوتاه مدت بخربد استفاده کنید قیمتی هم نداره

دوستان یه 16 پرو و یه اس25 سامسونگ میخوام بگیرم.
من شهرستانم، جایی میشناسید هردو رو موجود داشته بهش، مطمئن باشه، قیمت هاش مناسب باشه ؟
اگر خلاف قوانین هست در خصوصی برام پیام بزارید لطفاً.

کجا ایفون دسته دو میفروشه که قیمتش خوب باشه و کمترین کلک تو کارشون باشه
موقع خرید ایفون دسته دو باید به چه چیزهای توجه کنم ؟
یه جا دیدم ایفون 13 نرمال و 15 نرمال دسته دو یه قیمت بود
سلامت باتریاشون هم نزدیک هم بود
چرا باید اختلافی نداشته باشند ؟

شاید 15 رجیستری نبوده

• Like
Reactions: VICE
از دیوار پیدا کن فقط قبل پرداخت پولش یه لحظه ببر یجا تست بگیرن هرچی قطعه خراب یا تعویض شده باشه نشون میده ایفون از قدیمم ریسک دست دو خریدنش کم بود چون همه چیزش قابل چک شدن بود من یه مدل دم دستی فدیمی داشتم پارسال فک کنم فروختم حتی یه قطعه خیلی ریز رو برد بخاطر کار نکردن فست شارژش تعمیر شده بود تو سیستم نشون میداد موقع فروش. تا حالا ندیدم کوچیکترین چیزی دست خورده باشه نشون نده
مدلای ۱۵-۱۶ هم چون جدیدن معمولا خرابی خاصی نداشتن سالم دست نخورده توشون زیاده اون ۱۳نرمالی که شما دیدی هم رجیستر بوده ۱۵ بدون رجیستر دقیقا ۱۵بدون رجیستر با ۱۳رجبستر یه قیمته بستگی به بودجت داره ولی بنظرم اگه دست نخورده میخوای باشه و رجیستر شده هم باشه دنبال ۱۶نرمال رجیستر شده کارکرده بگرد اون ۱۴-۱۵ ها اکثرا بدون رجیسترن رجیسترم هس ولی کمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or