راهنمایی برای خرید موبایل

ناتینگ 3 قیمتش هست 100 میل :|
فعلا ناتینگ 1 دارم ولی زورم میاد برای اندروید بالای 50 تومن پول بدم ، خیلی دلم میخواست برا گوشی بعدی برم سراغ ناتینگ 3 یا پیکسل 10 .

• Poker Face
Reactions: IMANOKA
قدیم اینچیزارو تو تیپز سنتر و خ از تاپیک میگفتیم، الان نیست متاسفانه نمیدونستم کجا باید بگم:

پنج شنبه گذشته، بعد 3 سال گلس گوشیمو عوض کردم، حالا باید گوشی رو 45 درجه بچرخونم تا فیس آی دی کار کنه :/ برای شما هم پیش اومده همچین چیزی ؟

قدیم اینچیزارو تو تیپز سنتر و خ از تاپیک میگفتیم، الان نیست متاسفانه نمیدونستم کجا باید بگم:

پنج شنبه گذشته، بعد 3 سال گلس گوشیمو عوض کردم، حالا باید گوشی رو 45 درجه بچرخونم تا فیس آی دی کار کنه :/ برای شما هم پیش اومده همچین چیزی ؟
خیلی عجیبه ! تاحالا همچین چیزی نشنیدم !
اون Face ID که ثبت کردی رو حذف کن دوباره ست کن ببین درست میشه؟

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
سلام گوشی میان رده می خوام
اولویت اولم باتری دوم کند نشدن و لگ نزدن و اولویت سوم هم دوربین ضعیف نباشه
خودم به اینا فکر کردم
A55
A56
Honor 200
اگر چیز دیگه ای تو این رنج هست هم پیشنهاد بدهید ممنون می شم و بفرمایید نظرتون بیشتر رو کدوم گزینه است ؟

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

خودم به اینا فکر کردم
A55
A56
Honor 200
اگر چیز دیگه ای تو این رنج هست هم پیشنهاد بدهید ممنون می شم و بفرمایید نظرتون بیشتر رو کدوم گزینه است ؟

A55 دارم
اولین تجریه سامی من نرم افزاری عالی ورون کار راه انداز برای گیم سراغش نرو
الان اشتباهه بخریدش فقط a56 ارزش داره

فاک :|
یه جوری شده قدیم کسی نمیدونست باید فکر میکرد‌چند سال پیش در صورتی که سه ماه هم نشده :|

گلس پرایوسی گرفتی ؟ یا معمولی؟

• Smile
Reactions: P.s.Y.c.H.o
دوستان من میخواستم یه ایفون ۱۶ بگیرم و چون زیاد ایران نیستم نمیخواستم رجیستر شده‌اش رو بگیرم
جایی هست که ایفون رجیستر نشده بفروشه؟
چون تا جایی که پرس و جو کردم ۱۵-۲۰ تومن قیمتش فرق میکنه

حالا منم اغراق کردم :D

نه عادی گرفتم خوشم نمیاد از پرایوسی
گلس رو بکن تست کن اگه سالم بود همونو با حباب بچسبون تا بعدا گلس دیگه بزنی این معمولیا یه سریشون حاشیه دارن نمیدونم چه مدلی داری ولی اگه ناچ داره شاید بد نصب شده حاشیه بالاش افتاده رو اسکنر؟ چون منم تا حالا ندیدم فیس ای دی اینجوری بشه و میگی بعد نصب گلس بوده احتمالش زیاده هست از گلس باشه
دوستان من میخواستم یه ایفون ۱۶ بگیرم و چون زیاد ایران نیستم نمیخواستم رجیستر شده‌اش رو بگیرم
جایی هست که ایفون رجیستر نشده بفروشه؟
چون تا جایی که پرس و جو کردم ۱۵-۲۰ تومن قیمتش فرق میکنه
تو سایتا پره اگه تهران هستی میتونی ادرسشونو از سایتا برداری حضوری بری اگه شهرستان هستی اینترنتی سفارش بده حضوری هم بگردی ایفون بدون رجیستر زیاده کلا

خودم به اینا فکر کردم
A55
A56
Honor 200

Honor200انتخاب بهتریه. نمایشگر و دوربینش در حد گوشی40.50تومنیه.
باتری و سرعت شارژ خوبی هم داره.آداپتور 100وات تو جعبه داره.
من از رابط کاربریش زیاد خوشم نمیاد ولی سبک و روونه. 4سال هم اپدیت داره فکر کنم.
A56جدیدتره. طراحی و جنس بدنه بهتری داره و ضداب قویتر. 6سال اپدیت اصلی میگیره.بهترین رابط رو هم داره.
براشماa56هم گوشی خیلی خوبیه ولی12گیگ رمش با اداپتور40تومن درمیاد و ارزش خرید نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or