خیلی عجیبه ! تاحالا همچین چیزی نشنیدم !قدیم اینچیزارو تو تیپز سنتر و خ از تاپیک میگفتیم، الان نیست متاسفانه نمیدونستم کجا باید بگم:
پنج شنبه گذشته، بعد 3 سال گلس گوشیمو عوض کردم، حالا باید گوشی رو 45 درجه بچرخونم تا فیس آی دی کار کنه :/ برای شما هم پیش اومده همچین چیزی ؟
همین کارو هم کردم، بدون هیچ مشکلی اسکن میکنه، ولی موقع ورود اذیت داره میکنه. :/خیلی عجیبه ! تاحالا همچین چیزی نشنیدم !
اون Face ID که ثبت کردی رو حذف کن دوباره ست کن ببین درست میشه؟
همین کارو هم کردم، بدون هیچ مشکلی اسکن میکنه، ولی موقع ورود اذیت داره میکنه. :/
A55 دارمسلام گوشی میان رده می خوام
اولویت اولم باتری دوم کند نشدن و لگ نزدن و اولویت سوم هم دوربین ضعیف نباشه
خودم به اینا فکر کردم
A55
A56
Honor 200
اگر چیز دیگه ای تو این رنج هست هم پیشنهاد بدهید ممنون می شم و بفرمایید نظرتون بیشتر رو کدوم گزینه است ؟
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
قدیم اینچیزارو تو تیپز سنتر و خ از تاپیک میگفتیم، الان نیست متاسفانه نمیدونستم کجا باید بگم:
پنج شنبه گذشته، بعد 3 سال گلس گوشیمو عوض کردم، حالا باید گوشی رو 45 درجه بچرخونم تا فیس آی دی کار کنه :/ برای شما هم پیش اومده همچین چیزی ؟

حالا منم اغراق کردمفاک
یه جوری شده قدیم کسی نمیدونست باید فکر میکردچند سال پیش در صورتی که سه ماه هم نشده
گلس پرایوسی گرفتی ؟ یا معمولی؟
گلس رو بکن تست کن اگه سالم بود همونو با حباب بچسبون تا بعدا گلس دیگه بزنی این معمولیا یه سریشون حاشیه دارن نمیدونم چه مدلی داری ولی اگه ناچ داره شاید بد نصب شده حاشیه بالاش افتاده رو اسکنر؟ چون منم تا حالا ندیدم فیس ای دی اینجوری بشه و میگی بعد نصب گلس بوده احتمالش زیاده هست از گلس باشهحالا منم اغراق کردم
نه عادی گرفتم خوشم نمیاد از پرایوسی
تو سایتا پره اگه تهران هستی میتونی ادرسشونو از سایتا برداری حضوری بری اگه شهرستان هستی اینترنتی سفارش بده حضوری هم بگردی ایفون بدون رجیستر زیاده کلادوستان من میخواستم یه ایفون ۱۶ بگیرم و چون زیاد ایران نیستم نمیخواستم رجیستر شدهاش رو بگیرم
جایی هست که ایفون رجیستر نشده بفروشه؟
چون تا جایی که پرس و جو کردم ۱۵-۲۰ تومن قیمتش فرق میکنه
احتمالا اعوجاج دارهحالا منم اغراق کردم
نه عادی گرفتم خوشم نمیاد از پرایوسی
100 درصد خام نه ولی Motorola و Nothing تقریبا نزدیکترین تجربه رو به پیکسل ها دارن.دوستان بجز پیکسل کدوم گوشی اندرویدش خامه؟
Honor200انتخاب بهتریه. نمایشگر و دوربینش در حد گوشی40.50تومنیه.سلام گوشی میان رده می خوام
اولویت اولم باتری دوم کند نشدن و لگ نزدن و اولویت سوم هم دوربین ضعیف نباشه
خودم به اینا فکر کردم
A55
A56
Honor 200
اگر چیز دیگه ای تو این رنج هست هم پیشنهاد بدهید ممنون می شم و بفرمایید نظرتون بیشتر رو کدوم گزینه است ؟
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk