راهنمایی برای خرید موبایل

حالا تو همون دیجیکالا ببینید با قیمت کمتر از این اشغال میشه چه گوشی های از شیاومی گرفت دیگه بقیه چینی های خوش قیمت بماند
اقا قضیه این رام چین واسه ۱۳ الترا چیه؟‌تو کامنت ها نوشتن آپدیت نمیشه و هایپر او اس رو نمیگیره

اقا قضیه این رام چین واسه ۱۳ الترا چیه؟‌تو کامنت ها نوشتن آپدیت نمیشه و هایپر او اس رو نمیگیره
شاید منظورشون اینه رو خود گوشی نمیاد باید دستی دانلود و اپدیت کنی.
گوشی دومم میان رده2021شیاومیmi 11لایت هایپر او اس2رو گرفته الان پرچمدار23نگیره؟:دی
منم رام چین ریختم همیشه زودتر اپدیت میگیره و مشکلات کمتری داره مصرف باتری هم از گلوبال بهتره.
اگه حوصله این دردسرهارو نداری 14t proبگیر هرچند اونم یهو قیمتش خیلی بالا رفت ولی جدیدتر و قویتره.
ولی اگه دوربین و مخصوصا زوم عالی میخوای 13اولترا زیر60بهترین انتخابه. کارکرده تمیز 23التراهم میتونی بگیری

• Like
Reactions: arthur97
دوستان من تازگی بازی KOTOR رو ریختم رو گوشی و میخوام بازیش کنم دنبال دسته هستم برای گوشیم با توجه به شرایط پایین چه دسته ای به من پیشنهاد میکنید؟ گوشیم هم A53 سامسونگه
1 میخوام دسته تا جای ممکن ارزون باشه نمیگم ارزون ترین ولی چون انچنان گیمر موبایل نیستم نمیخوام خیلی خرج بذاره رو دستم و کیفیت قابل قبولی داشته باشه خودم ادم وسواسی هستم و از وسایل خوب نگهداری میکنم ولی دیگه انقدر داغون نباشه که با یه فوت خراب شه و ترجیحا گارانتی داشته باشه یا قابل تعمیر باشه داخل ایران
2 این بازی KOTOR رو حتما پشتیبانی کنه
3 نوع دسته به نظرتون معمولی مثل دسته ای دیگه بگیرم یا از این مدلا که باز میشن گوشی میره داخلشون مثل دسته سویچ ممنون میشم کمک بفرمایید

دوستان شایعه اومده که کل آیفون های سری 17 سیم کارت فیزیکی قبول نمیکنن
باز هم مصیبت داریم گویا
احتمالا مدل ایر اینطور باشه کلا سری ایر اپل معمولا سیم کارت نمیخورن
سری اصلی غیرممکنه بدون سیم کارت باشه چین کلا esim ممنوعه و اکثر کشورای دیگه هم مثل کشور ما اپراتوراشون esim پشتیبانی نمیکنن سیم کارت فیزیکی چیزی نیست که شرکتا بتونن به این زودیا حذفش کنن

احتمالا مدل ایر اینطور باشه کلا سری ایر اپل معمولا سیم کارت نمیخورن
سری اصلی غیرممکنه بدون سیم کارت باشه چین کلا esim ممنوعه و اکثر کشورای دیگه هم مثل کشور ما اپراتوراشون esim پشتیبانی نمیکنن سیم کارت فیزیکی چیزی نیست که شرکتا بتونن به این زودیا حذفش کنن
من در مورد چین اصلا اطلاع نداشتم
اینجام که قربونش برم کلا پرتیم

• Like
Reactions: Love Console
من در مورد چین اصلا اطلاع نداشتم
اینجام که قربونش برم کلا پرتیم
فقط ما نیستیم که esim پشتیبانی نمیکنیم خیلی از کشورا یا پشتیبانی نمیکنن یا اگرم بکنن برا مردمشون کاربردی نیست حالا شاید خیلی از کشورا برای شرکتا مهم نباشه ولی تا وقتی چین پشتیبانی نکنه هیچ شرکتی کامل سویچ نمیکنه رو esim نهایت برای هر منطقه متفاوت میسازن. اینم یادم رفت اضافه کنم ایفونا الان چند نسله نسخه امریکاشون فقط esim هست و کلا سیم کارت فیزیکی ندارن ولی بقیه ریجنا یا تک سیم و esim هستن یا دوسیم فیزیکی مثل چین

درود
دلیلش رام غیررسمی هست.

این گوشی‌ها به‌صورت کارخانه رام چین هستند منتها وقتی وارد می‌شن برخی فروشنده‌ها برای اینکه از زبان فارسی هم پشتیبانی کنه ROM گلوبال غیررسمی میزنن و در قالب گوشی نو می‌فروشند.

همین باز شدن قفل Bootloader و تغییر ROM باعث میشه دیگه هیچ آپدیتی از سمت Xiaomi دریافت نکنه.

اگر روزی خواستید تهیه کنید بنظرم همون رام چین رو بگیرید که دیگه از اين بابت هم خیالتون راحت باشه.

درود
دلیلش رام غیررسمی هست.

این گوشی‌ها به‌صورت کارخانه رام چین هستند منتها وقتی وارد می‌شن برخی فروشنده‌ها برای اینکه از زبان فارسی هم پشتیبانی کنه ROM گلوبال غیررسمی میزنن و در قالب گوشی نو می‌فروشند.

همین باز شدن قفل Bootloader و تغییر ROM باعث میشه دیگه هیچ آپدیتی از سمت Xiaomi دریافت نکنه.

اگر روزی خواستید تهیه کنید بنظرم همون رام چین رو بگیرید که دیگه از اين بابت هم خیالتون راحت باشه.
ممنونم عزیز از توضیحاتت
حالا اگه یکی رام گلوبال غیررسمی زده باشه، میشه برش گردوند به حالت کارخونه یعنی همون رام چین خودش؟

• Like
Reactions: Ecthelion and M.CQC
ممنونم عزیز از توضیحاتت
حالا اگه یکی رام گلوبال غیررسمی زده باشه، میشه برش گردوند به حالت کارخونه یعنی همون رام چین خودش؟
ارادت.
تاجایی که اطلاع دارم می‌شه برگردوند منتها چون بوت لودرش آنلاک شده تاثیری روی پشتیبانی و دریافت آپدیت‌ها نمی‌کنه بازم مجبورید نسخه های جدید رو خودتون دستی فلش کنید

اقا ما یه اپل واچ se 2023 داریم هر چند وقت یه بار این قیافه رو نشون میده و بالا نمیاد :|

نمیدونم از شارژ یا اپدیت یا چیزای دیگه
شرمنده اینجا پرسیدم :| اینجا رونق پاسخگویی بالاست
77726674216__28258C4D-887F-406A-B660-F092407A1B32.jpeg

• Poker Face
Reactions: IMANOKA
اقا ما یه اپل واچ se 2023 داریم هر چند وقت یه بار این قیافه رو نشون میده و بالا نمیاد :|

نمیدونم از شارژ یا اپدیت یا چیزای دیگه
شرمنده اینجا پرسیدم :| اینجا رونق پاسخگویی بالاست
View attachment 389325
بزن به شارژ؟ :D شارژ داره اینجوری میشه یا خالی میکنه اینجوری میشه؟ اگه خالی میکنه که چون کامل باتری دد میشه یه مدت رو شارژ باشه اوکی میشه
ولی اگه شارژ داره اینجوری میشه میتونه از خیلی چیزا باشه battery health چنده؟

• Like
Reactions: NERO 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or