راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان من یه HTC U11 انتیک‌‌ قرمز دارم و خیلی دوسش میدارم :D
این خیلی از عمرش گذشته و فکر کنم باتری ایش دیگه نا و‌توان نداره، چندباری تصمیم گرفتم باتریش رو عوض کنم و یه چند تا سایتی گفتند باتری اوریجینالش رو دارن ( گوشی مال سال ۹۶ میشه تقریبا )

حالا یه توصیه میخوام که ببینم باتری رو با همین ریسک که ادعا میکنند اوریج‌داریم عوض کنم یا یه بار شنیدم یکی گفت میتونیم باتری براش بسازیم

گوشی خیلی برام ارزشمنده و‌خیلی دوستش دارم‌ و الان هم فقط به عنوان فیلم دیدن و به عنوان حافظه جانبی ازش استفاده میکنم

راهی برای احیاش هست یا قهرمانانه بازنشسته اش کنم :((
باتری اورجینال که بعید می‌دونم باشه ولی باتریش احتمالا گیر میاد
بسته به هزینش ممکنه بصرفه یا نه

من یه نوکیا 7plus داشتم باتریش رو عوض کردم ۲ سال پیش بنظرم حیف بود بخوام بندازمش کنار ( منم مثل شما خاطره بازم)
الانم استفاده نمیکنم فقط هراز گاهی روشنش میکنم

یه نوکیا n86هم داشتم اونم باتری نو براش خریدم چند سال پیش

فقط بدرد خاطره بازی میخورن البته

این خیلی از عمرش گذشته و فکر کنم باتری ایش دیگه نا و‌توان نداره، چندباری تصمیم گرفتم باتریش رو عوض کنم و یه چند تا سایتی گفتند باتری اوریجینالش رو دارن ( گوشی مال سال ۹۶ میشه تقریبا )

حالا یه توصیه میخوام که ببینم باتری رو با همین ریسک که ادعا میکنند اوریج‌داریم عوض کنم یا یه بار شنیدم یکی گفت میتونیم باتری براش بسازیم

گوشی خیلی برام ارزشمنده و‌خیلی دوستش دارم‌ و الان هم فقط به عنوان فیلم دیدن و به عنوان حافظه جانبی ازش استفاده میکنم

تقریبا بالای ۹۵ درصد باتریای تمام گوشیای بازار همون باتری اولیه شرکت که روی گوشیه نیستن منظورشون از اورجینال مثلا یچیزیه که کیفیت همون باتری شرکتو داشته باشه یا ظرفیت فیک نباشه و اینجور داستانا
باتری بسازیم چیه؟ :D خودشون بسازن؟ فکر کنم باتری شرکتی چینی صد برابر کیفیت و امنیت بیشتری نسبت به باتری دست ساز ایرانی داشته باشه همون شرکتی بگیر بنداز:D یاد نارنجکای دست ساز چهارشنبه سوری افتادم

اقا من همین iqoo neo 10 pro plus رو سفارش دادم از بست چاینا ۱۶گیگ حدود ۵۰تومن شد گزینه ارسال سریع تر رو هم پرداخت کردم،چقدر وقت میشه حدودی بیاد برسه جنس؟برای رجیستر خودشون پیام میدن وقتی گوشی رسید یا خودم باید کاری بکنم؟

تبریک بهترین انتخابه ولی چقدر گرون شده
ای سی موبایل رو قیمت میگرفتی ببینی اون چند میداد.
بگذریم

بست چاینا بین ۳۰ تا ۶۰‌ روز زمان بره ولی انتخاب و ارسال سریع نمیدونم تا چه حد فرایند رو تسریع میکنه.
یه مورد که حواست باشه حتمن موقع باز کردن پلمپ گوشی با یه گوشی دیگه با کیفیت کم که حجمش کم بشه، فیلمبرداری کن از مراحل کار که اگه ۱ درصد مشکل فیزیکی داشت دستت پر باشه واسه اثباتش.
گوشی رو که گرفتی از قسمت تیکت سایت درخواست رجیستر ثبت میکنی و خودشون مراحل رو بهت میگن
معمولا یه شماره تماس بهت میدن و باید با طرف هماهنگ کنی بابت واریزی و ثبت کار.

به به htc عشق سابق خودم چقدر حیف که این برند خیلی خیلی کمرنگ شده....
واسه باتری که عمرا باتری فابریکش باشه
ولی باتری با سایز مشابه پیدا میکنن فروشنده ها و به اسم باتری اصل می‌فروشند، قیمت مناسب باشه خوبه تعویض کنی.
به همین بست چاینا تیکت بده ببین چند بهت قیمت میدن
یا به سفارش جانبی ای سی موبایل

دوستان رنج قیمت ۱۵ و اینا چی پیشنهاد میدید؟ اونی که میخواد بخره دوست داره سبک و راحت باشه. ترجیحا هم سامسونگ میخواد.

Motorola g35
تو سبکی و راحتی و خوشدستی کاملا بدون رقیبه.
سمت حافظ یه فروشگاه هست که انواع مدل های موتورولا رو گذاشته، پیشنهاد میکنم یه تست بره بزنه
تو طراحی و سبکی سامسونگ قطعا تو گزینه ها نیست.

این ادرس فروشگاه هست
تاکید دارم نه برای خرید برای تست برید
چون من خرید نداشتم ازشون.

Screenshot_20250804_013339~2.jpg

Motorola g35
تو سبکی و راحتی و خوشدستی کاملا بدون رقیبه.
سمت حافظ یه فروشگاه هست که انواع مدل های موتورولا رو گذاشته، پیشنهاد میکنم یه تست بره بزنه
واقعا تو طراحی و سبکی سامسونگ قطعا تو گزینه ها نیست.
مرسی امین!
از نظر نرم افزاری و اینا چطوره؟ کلا طوری هست که راحت بتونه کاراش رو انجام بده؟

• Like
Reactions: Love Console
مرسی امین!
از نظر نرم افزاری و اینا چطوره؟ کلا طوری هست که راحت بتونه کاراش رو انجام بده؟
ارادت عزیز
تقریبا همون اندروید خام در نظر بگیر
فارسی هم داره منوش
کلا راحته.

ولی سبکی و خوش دستی ورای تصوره
از نزدیک ببین، هیولان.

آخرین ویرایش:
یخورده موتورولا تو ایران داستان داره.
حدودی ۷ تا اپدیت داره که فقط با وی پی ..ان انجام میشه.
بعد از انجام اخری گزینه vp*n حذف شد و دیگه نشد روش نصب کنم هر چیز پی انی رو!
تنها راه حلش هم که فهمیدم دراوردن سیم کارت ها و خاموش کردن لوکیشن و تنظیم دستی ساعت روی یه کشور دیگه بود که بشه گزینه رو برگردوند و الان دیگه اوکی شده.

جز این مورد راجب طراحی بگم بنظرم یکی از زیباترین گوشی هایی ممکنه این طراحی و امضا موتورولا
بی اندازه سبک و خوش دست
من چون چرم مصنوعی دوست نداشتم مشکی رو گرفتم و قید سبز رو زدم هر چند اون قشنگ تره
متاسفانه رنگ قرمز کلا وارد نشده.

دوربین پشت معمولی ولی دوربین سلفیش خوبه
سرعت شارژ هم خوبه
صفحه نماش خوب
شارژر تو پک همراه با قاب
با اندروید ۱۴ عرضه شده و ۱۵ رو میگیره و ۳ سال اپدیت امنیتی، تو برخی منابع گفته شده دو تا اندروید ولی فکر کنم همون یدونه بگیره
رابط کاربری عالی و سبک و روون
تو گیم گزینه خوبیه تو هم رده هاش من رویال رو روش ریختم خوب و روونه اجرا میکنه گزینه افزایش فریم هم میده
تست کال اف هم هست تو یوتوب که به نسبت قیمت بنظرم خوب اجرا میکنه.

در کل من راضی ام ازش و احتمال زیاد در اینده بخوام یه میان رده خوب بخرم تو ذهنم edge 60 و edge 60 pro هم دارم
از موتورولا
کلی بگم اگه اهل ور رفتن با گوشی نیستید سر جریان چیز پی ان ممکنه مشکل بخورید در غیر این صورت همه جوره خوبه.
دو سال و نیمه edge 30 fusion دارم. از نظر طراحی و کیفیت ساخت با اندرویدی های دیگه قابل مقایسه نیست. رابط کاربری سبک و تمیز بدون bloatware.یکی دیگه از خوبیاش اینه که قطعات ارزون استفاده نمیکنه، شما چنتا تیرداون ازش ببینید تقریبا همه چیز بهترین نوع استفاده شده. از نظر آپدیت زیاد جالب نیست و عموم گوشی هاش دو نسخه اندروید و سه سال پچ امنیتی دریافت میکنن. من با vpn هیچ مشکلی نداشتم. متاسفانه توی مدل های جدیدش (حتی های اندها) چیپ ست های خوبی استفاده نکرده و منم بیخیال ارتقای گوشی شدم

تبریک بهترین انتخابه ولی چقدر گرون شده
ای سی موبایل رو قیمت میگرفتی ببینی اون چند میداد.
بگذریم

بست چاینا بین ۳۰ تا ۶۰‌ روز زمان بره ولی انتخاب و ارسال سریع نمیدونم تا چه حد فرایند رو تسریع میکنه.
یه مورد که حواست باشه حتمن موقع باز کردن پلمپ گوشی با یه گوشی دیگه با کیفیت کم که حجمش کم بشه، فیلمبرداری کن از مراحل کار که اگه ۱ درصد مشکل فیزیکی داشت دستت پر باشه واسه اثباتش.
گوشی رو که گرفتی از قسمت تیکت سایت درخواست رجیستر ثبت میکنی و خودشون مراحل رو بهت میگن
معمولا یه شماره تماس بهت میدن و باید با طرف هماهنگ کنی بابت واریزی و ثبت کار.
همه قیمتا رفته‌ بالا دیگه چاره ای نبود گفتم بگیرم.

ممنون بابت راهنمایی حالا روزی که بیاد تجربه کار باهاش رو اینجا میزارم

همه قیمتا رفته‌ بالا دیگه چاره ای نبود گفتم بگیرم.

ممنون بابت راهنمایی حالا روزی که بیاد تجربه کار باهاش رو اینجا میزارم
اول اپدیت های سبستمی رو بزن
شاید چند مرحله باشه و بعد از اتمام هر مرحله بازم بزن چک کنه.
تموم شد و دیگه نبود ریست فکتوری بزن
بعد راه اندازی کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majid dadpur
دوستان به نظرتون 14T گزینه خرید بهتریه یا Nothing 3a؟ یا حتی سامسونگ تو این بازه قیمتی. دوربین برام مهم تره تا سخت افزار. همشون نقاط قوت و ضعف متفاوتی دارند و واقعا انتخاب بینشون سخته.

دوستان به نظرتون 14T گزینه خرید بهتریه یا Nothing 3a؟ یا حتی سامسونگ تو این بازه قیمتی. دوربین برام مهم تره تا سخت افزار. همشون نقاط قوت و ضعف متفاوتی دارند و واقعا انتخاب بینشون سخته.
من ۱۴تی دارم. دوربین سلفی تعریف چندانی نداره. غیر از اونم موقع فیلمبرداری، پیکسل های داخل تصویر میلرزه اصلا smooth نیست خروجی. اما عکس‌برداری راضی ام اینارو باهاش گرفتم ( کمی ادیت شدن. متاسفانه خامش رو پاک کردم ندارم واست بفرستم )

Attachments

• IMG_20250325_163857.jpg
    IMG_20250325_163857.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 22
  • IMG_20250326_170932.jpg
    IMG_20250326_170932.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 20
  • IMG_20250325_162108.jpg
    IMG_20250325_162108.jpg
    1.4 MB · مشاهده: 18
  • IMG_20250203_154619.jpg
    IMG_20250203_154619.jpg
    863.6 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250117_133331.jpg
    IMG_20250117_133331.jpg
    996 KB · مشاهده: 17
  • IMG_20250117_133706.jpg
    IMG_20250117_133706.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 17
  • IMG_20250117_134301.jpg
    IMG_20250117_134301.jpg
    1.4 MB · مشاهده: 16
  • IMG_20250117_133143.jpg
    IMG_20250117_133143.jpg
    696.7 KB · مشاهده: 17
  • IMG_20250117_132827.jpg
    IMG_20250117_132827.jpg
    888.9 KB · مشاهده: 17
  • IMG_20250103_172551 (1).jpg
    IMG_20250103_172551 (1).jpg
    157.4 KB · مشاهده: 20
  • IMG_20241214_164659.jpg
    IMG_20241214_164659.jpg
    616.5 KB · مشاهده: 22
آقایون سلام
در حال حاضر S24 Ultra دارم
میخوام عوضش کنم
بین آیفون 17 یا 16 پرو مکس و شیائومی 15 اولترا موندم
s25 ultra رو خوشم نیومد ازش
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
سپاس
کیفیت دیسپلی و دوربین اولویتم هستن
گیم نمیزنم

• Like
Reactions: Love Console
آقایون سلام
میخوام عوضش کنم
سپاس
گیم نمیزنم
اخر این ماه سری ۱۰ پیکسل ها معرفی میشه.
صبر کن ببین چی میده بیرون.
قطعا pixel 10 pro xl میتونه بشدت تو این دو شاخص مد نظرت جذاب باشه.

مافیایی واردات گوشی اینجوری قیمت مسخره ایفون رو عادی سازی میکنه،
مثلا فولد 7سامسونگ باقیمت2هزار دلار روز اول عرضه 196تومنه یعنی کمتر از 20تومن بالاتر از قیمت دلاری.
بعد رسانه مثل زومیت تیتر میزنه فولد7با قیمت نجومی وارد شد:دی
ولی برا ایفون همه چی عادیه مثلا 16پرومکس 1 ترا1500دلاری بعد یک سال عرضه200میلیونه یعنی75تومن بالاتر از قیمت دلاری ولی اعتراضی نیست.
خود اپل سود اورترین برند دنیا تو خواب هم نمیبینه رو هر ایفون800دلار سود به جیب بزنه.
وضعیت 16eرو هم ببینید.
IMG_20250810_230913.jpg
تازه این هند و تک سیم.اگه وضعیت همینجوری باشه چین دو سیمکارت رو باید90قیمت بزنن.
یعنی دیگه16و17نرمال میره بالایی110و120.
حالا تو همون دیجیکالا ببینید با قیمت کمتر از این اشغال میشه چه گوشی های از شیاومی گرفت دیگه بقیه چینی های خوش قیمت بماند
InShot_20250811_000657551.jpg
آقایون سلام
میخوام عوضش کنم
سپاس
گیم نمیزنم
فعلا ارزش نداره24رو با گوشی دیگه عوض کنی اختلاف خیلی کمه.
نمایشگر24 هنوز بهترینه دوربینش هم یکی از بهترین ها.
فعلا صبر کن برا ایفون و پیکسل جدید.اگه راضیت نکرد باید منتظر26الترا یا التراهای چینی مثلvivoو اوپو و شیائومی باشی.
سامسونگ هم S25FE رو با باتری 4500 قراره معرفی کنه:|
10 گوشی 5G سال 2025 با باتری‌های غول‌پیکر 7,000 تا 8,000 میلی آمپر ساعت
شایعه4500عجیبه یا4900میذاره یاهمون4700.
سری feمشکل اصلیشون همون پردازنده اشغاله اگه مثل قدیم اسنپ میذاشت عالی میشد.
به نظرم چند سال طول میکشه سامسونگ و اپل به ظرفیت و سرعت شارژ الان چینی ها برسن.
دلایل زیادی داره مثل هزینه ساخت،محدودیت تکنولوژی باتری و طراحی گوشی. قوانین سخت گیرانه تر حجم باتری تو بازارهای اصلیشون مثل اروپا و امریکا.
مشکل چینی ها این بود که هیچوقت پکیج کامل و کم نقص مثل اپل و سامسونگ نداشتن.
ایفون و گلکسی شاید تو بعضی بخش ها بهترین نباشن ولی همه چی رو با کمترین مشکل تو بالاترین سطح دارن.
ولی مثلا چینی داریم دوربین عکاسیش پشم افکنه ولی یهو فیلم برداری ضعیف میشه سلفی در حد گوشی15تومنی:دی
یا پشتیبانی ضعیف ونرم افزار پر از باگ.
ولی الان اوضاع بهتر شده و خودم به شدت منتظر vivo x300 ultraهستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or