راهنمایی برای خرید موبایل

دوستم درمورد خرید پیکسل9 ازم پرسید رفتم یه نگاه به قیمت ها و برسی هاشون انداختم.
تو ایران قیمت پیکسل حتی از ایفون هم احمقانه تره.
پیکسل9aرم8/256 میدن71تومن:دی
این گوشی در حد a56که قیمت رم8 الان31.32تومنه،
دقیقا40تومن اضافه برا چی؟
این گوشی زیر 40تومن هم ارزش خرید نداره.
حالا خوبه ایفون بازار دست دوم خوبی داره ولی پیکسل چی؟خودم شخصا دسته دوم9aرو25تومن هم نمیخرم:دی

والا من تا حالا کسیو ندیدم خسارت گرفته باشه برای همین اعتمادیم نمیکنم یه سری بیمه ها تو کشور خوب و کاربردی هستن مثل بیمه های مربوط به خودرو و ملک اونم با پوشش های معقول نه هر چرت و پرتی این بیمه گوشیو من واقعا اعتمادی ندارم و ارزشیم برام نداره. فکر کنم گفتن پلیس باید صورت جلسه کنه و تایید سرقت به این راحتیا نیست اصلا! فقط در دو صورت من برام منطقیه خسارت بدن یکی اینکه پلیس همون موقع بنویسه و یه دوربینی اون اطراف لحظه سرقتو ثبت کرده باشه دوم اینکه خود دزد رو بگیرن و اعتراف کنه و پول گوشی یا خود گوشیم نده تازه این موردم شاید بیمه نده اکثر مواقع اثباتی برای وقوع سرقت نیست از دید من این بیمه ها خسارت بده نیستن شایدم خلافش بهم ثابت بشه بعدا
نمیدونم حقیقتا در این مورد. کسی رو ندیدم بیمه کرده باشه و بعد دنبال خسارت سرقت بره ببینم چه مشکلاتی جلو پاش ایجاد میشه. برای همین با تردید نوشتم. ولی خب حس میکنم معقول هست ریسک به ریواردش با اون هزینه. ثبت دوربین رو نوشته بود اگر کارشناس تشخیص بده لازمه فقط. در کل پیشنهاد شخصی نمیکنم چون تجربه ش رو ندارم. فقط به عنوان چیزی که شاید کسی بهش فکر نکرده باشه مطرح کردم

• Like
Reactions: Ecthelion
بچها گوشی هایی که مخصوص هند میزنن چه فرقی با نسخه گلوبال داره ؟من دیدم باتری هاشون پر ظرفیت تر هستن و برنامه های گوگل رو پیش فرض دارن یعنی خیلی شبیه گلوباله میخوام ببینم چه فرق های ریزی داره؟

بچها گوشی هایی که مخصوص هند میزنن چه فرقی با نسخه گلوبال داره ؟من دیدم باتری هاشون پر ظرفیت تر هستن و برنامه های گوگل رو پیش فرض دارن یعنی خیلی شبیه گلوباله میخوام ببینم چه فرق های ریزی داره؟
یکیه فرقی نداره
فقط ظرفیت باتری از گلولال بیشتره

سلام. این گوشی چطور بود؟
من راستش تو فکر اینم یه گوشی در همین محدوده قیمت بخرم. یه آیفون ۷ دارم که عملا واقعا به آخر عمرش رسیده و نرم افزارها دونه دونه دیگه آپدیت نمی‌دن و باتریش هم به فنا رفته و ارزش نداره به نظرم برم باتری بذارم.
گفتم یه اندرویدی ارزون خوب بخرم. اونقدر کار خاصی نمی‌کنم جز اینکه روزی در حد ۲ ساعت تلگرام و توییتر و اینا چرخ می‌زنم.
ردمی نوت ۱۴ معمولی هم همین محدوده است. اون چطوره؟ چند مدل دیگه هم می‌شناسید بگید که مقایسه کنم. ممنون.
بعد آها این موتورولا، تا چند سال آپدیت اندروید پشتیبانی می‌کنه؟ شیائومی که معمولا سه ساله است انگار. سامسونگ باز بیشتره.
برای کار شما ردمی نوت 14 عالیه
این قضیه آپدیت هم بیشتر جنبه تبلیغی داره یک گوشی میان رده فوقش شما مگر چقدر میخوای استفاده کنی؟ بعد فکر کن این فقط آپدیت اندروید هست و خود برنامه ها حداقل تا 10 سال آپدیت میدن و هیچ مشکلی از این بابت نداری تازه تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر آپدیت کنی گوشی قدیمیت بیشتر به مشکل میخوره :D

• Like
Reactions: Khashayar91
برای کار شما ردمی نوت 14 عالیه
این قضیه آپدیت هم بیشتر جنبه تبلیغی داره یک گوشی میان رده فوقش شما مگر چقدر میخوای استفاده کنی؟ بعد فکر کن این فقط آپدیت اندروید هست و خود برنامه ها حداقل تا 10 سال آپدیت میدن و هیچ مشکلی از این بابت نداری تازه تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر آپدیت کنی گوشی قدیمیت بیشتر به مشکل میخوره :D
من بعد تحقیق چند روزه و پرس و جو از دوستان به نتیجه تقریبا ۸۵ درصدی رسیدم که A36 سامسونگ بخرم. یه خرده بیشتر هزینه می‌کنم ولی گویا، اونطور که دیدم، خوبه :D
ولی با حرفت و آپدیت‌ها موافقم. باید توان پردازش اون آپدیت رو داشته باشه، وقتی نمی‌کشه قاعدتا نمی‌کشه و توان نداره.

• Like
Reactions: blak
دوستان من تقریبا 3 ساله یه Xiaomi Redmi note 11s داشتم به عنوان گوشی دوم و هات اسپات واقعا ازش راضی بودم نسبت به قیمتش.
باتریش خیلی ضعیف شده، الان بین گوشی های بازار کدوم بهترین باتری و آنتن دهی رو داره؟ از این 6000mAh ها چی تو بازار هست؟
بودجه هم هرچی کمتر بهتر طبیعتا :D ولی اگه گوشی خوبی پیدا بشه حاضرم خرج کنم.

یخورده موتورولا تو ایران داستان داره.
حدودی ۷ تا اپدیت داره که فقط با وی پی ..ان انجام میشه.
بعد از انجام اخری گزینه vp*n حذف شد و دیگه نشد روش نصب کنم هر چیز پی انی رو!
تنها راه حلش هم که فهمیدم دراوردن سیم کارت ها و خاموش کردن لوکیشن و تنظیم دستی ساعت روی یه کشور دیگه بود که بشه گزینه رو برگردوند و الان دیگه اوکی شده.

جز این مورد راجب طراحی بگم بنظرم یکی از زیباترین گوشی هایی ممکنه این طراحی و امضا موتورولا
بی اندازه سبک و خوش دست
من چون چرم مصنوعی دوست نداشتم مشکی رو گرفتم و قید سبز رو زدم هر چند اون قشنگ تره
متاسفانه رنگ قرمز کلا وارد نشده.

دوربین پشت معمولی ولی دوربین سلفیش خوبه
سرعت شارژ هم خوبه
صفحه نماش خوب
شارژر تو پک همراه با قاب
با اندروید ۱۴ عرضه شده و ۱۵ رو میگیره و ۳ سال اپدیت امنیتی، تو برخی منابع گفته شده دو تا اندروید ولی فکر کنم همون یدونه بگیره
رابط کاربری عالی و سبک و روون
تو گیم گزینه خوبیه تو هم رده هاش من رویال رو روش ریختم خوب و روونه اجرا میکنه گزینه افزایش فریم هم میده
تست کال اف هم هست تو یوتوب که به نسبت قیمت بنظرم خوب اجرا میکنه.

در کل من راضی ام ازش و احتمال زیاد در اینده بخوام یه میان رده خوب بخرم تو ذهنم edge 60 و edge 60 pro هم دارم
از موتورولا
کلی بگم اگه اهل ور رفتن با گوشی نیستید سر جریان چیز پی ان ممکنه مشکل بخورید در غیر این صورت همه جوره خوبه.
گوشی های موتورولا رو از کجا بخریم؟

دوستان من تقریبا 3 ساله یه Xiaomi Redmi note 11s داشتم به عنوان گوشی دوم و هات اسپات واقعا ازش راضی بودم نسبت به قیمتش.
باتریش خیلی ضعیف شده، الان بین گوشی های بازار کدوم بهترین باتری و آنتن دهی رو داره؟ از این 6000mAh ها چی تو بازار هست؟
بودجه هم هرچی کمتر بهتر طبیعتا :D ولی اگه گوشی خوبی پیدا بشه حاضرم خرج کنم.
ردمی نوت 15 معرفی شده باتری 6000 قیمت 150 دلار! البته بیاد فکر کنم بین 18 تا 20 تومن باشه
باتری سامسونگ دوام بیشتری داره ولی شارژ شدنش ضعیفه اگر آدمی هستی که چندین ساعت مداوم دسترسی به شارژر نداری گوشی a36 و a56 گزینه خوبیه ولی اگر نه گوشی های مثل ردمی 14 پرو پلاس بگیر در عرض 20 دقیقه فول شارژر میشه
اگرم بودجت خیلی کمه ردمی 14 معمولی بگیر
در مورد آنتن طبق تجربه شخصی سامسونگ آنتن دهیش از شیائومی ضعیفتره جدیدا برای من ساموسنگ تماس های یکی در میان وصل میکنه

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان تبلت آنر مجیک پد ۲ با قیمت ۶۵ میلیون ارزش خرید داره ؟ توی این رنج تبلت اندرویدی با کیفیت صفحه نمایش Oled ۱۲ اینچی و پردازنده اسنپدراگون مدلهای بهتری وجود داره ؟

ردمی نوت 15 معرفی شده باتری 6000 قیمت 150 دلار! البته بیاد فکر کنم بین 18 تا 20 تومن باشه
باتری سامسونگ دوام بیشتری داره ولی شارژ شدنش ضعیفه اگر آدمی هستی که چندین ساعت مداوم دسترسی به شارژر نداری گوشی a36 و a56 گزینه خوبیه ولی اگر نه گوشی های مثل ردمی 14 پرو پلاس بگیر در عرض 20 دقیقه فول شارژر میشه
اگرم بودجت خیلی کمه ردمی 14 معمولی بگیر
در مورد آنتن طبق تجربه شخصی سامسونگ آنتن دهیش از شیائومی ضعیفتره جدیدا برای من ساموسنگ تماس های یکی در میان وصل میکنه
ممنون، آره در بحث آنتن دهی همین نوت ۱۱ خودم بعضی جاها از آیفون ۱۶ هم بهتر آنتن میده کلا شیائومی رو تو آنتن دهی خیلی قبول دارم.
دمت گرم چک میکنم.

ic mobile فروشش رو باز کرده و قیمت ها هم بروز شده.
بین ۷ تا ۱۵ تومن قیمتهاش گرونتر شده به نسبت قبل از این وقایع اخیر.

نمیدونم چی بگم ...
با این قیمتها ترجیح میدم از بست چاینا بخرم و بدون رجیستر استفاده کنم.
اقا من همین iqoo neo 10 pro plus رو سفارش دادم از بست چاینا ۱۶گیگ حدود ۵۰تومن شد گزینه ارسال سریع تر رو هم پرداخت کردم،چقدر وقت میشه حدودی بیاد برسه جنس؟برای رجیستر خودشون پیام میدن وقتی گوشی رسید یا خودم باید کاری بکنم؟

دوستان من یه HTC U11 انتیک‌‌ قرمز دارم و خیلی دوسش میدارم :D
این خیلی از عمرش گذشته و فکر کنم باتری ایش دیگه نا و‌توان نداره، چندباری تصمیم گرفتم باتریش رو عوض کنم و یه چند تا سایتی گفتند باتری اوریجینالش رو دارن ( گوشی مال سال ۹۶ میشه تقریبا )

حالا یه توصیه میخوام که ببینم باتری رو با همین ریسک که ادعا میکنند اوریج‌داریم عوض کنم یا یه بار شنیدم یکی گفت میتونیم باتری براش بسازیم

گوشی خیلی برام ارزشمنده و‌خیلی دوستش دارم‌ و الان هم فقط به عنوان فیلم دیدن و به عنوان حافظه جانبی ازش استفاده میکنم

راهی برای احیاش هست یا قهرمانانه بازنشسته اش کنم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or