راهنمایی برای خرید موبایل

خوبه ۶۶ بابا 😁
انر یه خوبی که داره تو رم چین از زبان پارسی پشتیبانی میکنه.
من خب زبان فارسی درهرصورت استفاده نمیکنم شارژر ۶۶ هم برای من جذاب نبود همچنان منتظرم اون توربو ۴ پرو رو رم ۱۶ موجود کنه بگیرم البته اونم دو دل شدم یکم احتمالا ۳۰ خودش بشه ۳ هزینه حمل میگیره با رجیستری که مشخص نیست چقدر بشه نزدیک ۴۰ در میاد فکر کنم گزینه های کارکرده میشه گیراورد تو این رنج مثل 14T ولی خب طراحی توربو ۴ پرو و فریمش همچنان از همه جذابتر بوده برام

• Like
Reactions: Love Console
برای اولین بار در دنیا شرکت ناتینگ تونست گوشی با سندروم داون طراحی کنه!
انقدر فاجعه بود ناتینگ فون ۳ که خود فن های ناتینگ هم سکته کردن
انگار دیزاینرا نشستن دور هم مست کردن اینو ساختن

• Like
  • Smile
Reactions: Sarvior and IMANOKA
برای اولین بار در دنیا شرکت ناتینگ تونست گوشی با سندروم داون طراحی کنه!
انقدر فاجعه بود ناتینگ فون ۳ که خود فن های ناتینگ هم سکته کردن
انگار دیزاینرا نشستن دور هم مست کردن اینو ساختن
اینم مثل وان پلاس رفت تو زباله دان تاریخ

با اینکه خودم طرفدار این برند شدم ولی باید شیشه و تریاک ترکیبی بزنی تا همچین گوشی رو طراحی کنی این چیه آخه
شایدم بخاطر قدم منه که رفتم از این برند گوشی گرفتم :))

تا حدودی خوشحالم که این شرکت نتونه جایگاه خاصی بدست بیاره اون carl pei دقیقا نسخه مینی ایلان ماسکه به شدت ادم نچسبیه
با اینکه خودم طرفدار این برند شدم ولی باید شیشه و تریاک ترکیبی بزنی تا همچین گوشی رو طراحی کنی این چیه آخه
شایدم بخاطر قدم منه که رفتم از این برند گوشی گرفتم :))
۱۰۰٪ شرط میبندم هیچکی تو اون شرکت OCD نداره وگرنه زمان کار کردن رو این گوشی استعفا میداد

آخرین ویرایش:
حاجی مشکل وان پلاس چیه ؟این همه گوشی خوب زده دیگه
الان 13اس با رام گلوبال موجود شده 69
خیلی برند خوبیه رابط کاربری عالی پشتیبانیش هم عالیه

امروز s24 fe رو رد کردم رفت و بهتر بگم از دستش خلاص شدم.
39 فروختمش.
باتریش رسماً روانیم میکرد.

با همون پول، سفارش ها باز بشه
Iqoo neo10 pro plus رو میگیرم.
چرا واقعا مشکلش فقط باتری بود؟
پوکو f7 موجود میشه ایران ؟

درود و ارادت

دوستان درمورد ROM چین گوشی های Xiaomi پرسیدند

راجب تجربه شخصی خودم بگم، قدیم Mi Mix 3 خریداری کردم که الان متاسفانه یه گوشه خوابیده و تعمیرکار گردنش نمیگیره. درحال‌ حاضر از Xiaomi 13 Ultra استفاده می‌کنم

هر دو گوشی نسخه چین, بخاطر اینکه به منوی انگلیسی عادت دارم مشکلی از این بابت نداشتم. رام چین امکانات بیشتری داره به‌ خصوص داخل زمینه هوش مصنوعی که این چند وقت اخیر هم زیاد رواج پیدا کرده, نکته قابل توجه قابلیت ضبط مکالمه بود که از زمان Mi Mix 3 تا الان توی نسخه های چین هنوز هم وجود داره. منتها مدلهای دیگه رو تست نکردم اطلاع ندارم غیر از پرچمدار این قابلیت رو دارن یا خیر

اما چیزی که بنده بعد از تجربه رام چین Xiaomi متوجه شدم این بود, استفاده ازش برای کاربر عادی زیاد راحت نیست
نیاز به شخصی سازی زیادی داره, برنامه های زیادی باید پاک بشن چون داخل ایران قابل استفاده نیستن, بعضی از قسمت های رابط کاربری هنوز به انگلیسی برگردان نشدن مثل بخش Widget یا Theme و برخی برنامه های دیگه. اکثر قابلیت های هوش مصنوعی که توی مدلهای جدید قرار دادن زبان چینی هستند, و گاهی اوقات موقع کپی شماره یا کد داخل پیامک و SMS, اعداد صحیح کپی نمیشن یا یکی دو رقم اشتباه ذخیره می‌شه که احتمال میدم بخاطر نبود پشتیبانی 100درصد از زبان انگلیسی توی رام چین Xiaomi باشه.
نصب استور گوگل از طریق استور خود Xiaomi امکان پذیره اما یه مقدار دردسر داره و نصب سایر برنامه های گوگل هم مثل یوتیوب, ترنسلیت, گوگل لنز و ... بخاطر ت.ح.ر.ی.م دردسرهای خودش رو داره. منتها برای برخی افراد همین آزادی عمل موقع نصب Google Apps خودش امتیازه

تجربه استفاده رام چین برندهای دیگه رو ندارم منتها با توجه به صحبت‌های دوستان احتمال میدم داخل این زمینه بهتر از Xiaomi عمل کنن.

چرا واقعا مشکلش فقط باتری بود؟
پوکو f7 موجود میشه ایران ؟

اصل مشکلش همونه تو بازی با سرعت عجیبی خالی میکرد.
تو وب کردی هم با نت وای فی، گوشی داغ میشد!!!
سرعت شارژ هم اذیت میکرد.

جز این موارد گوشی خوبی بود ولی من دیگه اعصاب و کشش نداشتم
شاید برای کسایی که از مدل های پایینتر میان رو این مدل جذاب باشه ولی واقعا باتری نابودی داره و مصرف و حرارت زیاد اکسینوس ها اصلا بهینه نیست.

در کل اخرین تجربه م از سامسونگ بود.

امروز s24 fe رو رد کردم رفت و بهتر بگم از دستش خلاص شدم.
39 فروختمش.
باتریش رسماً روانیم میکرد.

با همون پول، سفارش ها باز بشه
Iqoo neo10 pro plus رو میگیرم.
باتری اولا خیلی عالی بودا...بعد این اپدیت که دادن ماورا افتضاح شد.

باتری اولا خیلی عالی بودا...بعد این اپدیت که دادن ماورا افتضاح شد.

باتری عالی که الان باید بالای 6000 باشه.

باتریش رو میشه گفت قابل قبول بود ولی خب این هوش مصنوعی بشدت رو عملکرد باتری تاثیر داره و ui 7 عجیب باتری خوره.
من اخرم نفهمیدم این 10 هسته ای شدن چه مزیتی بود که سامسونگ زد ?!
و خیلیه که هنوز نتونسته یه راه پیدا کنه واسه کنترل و بهینه کردن پردازنده های اکسینوسش.
میگم واسه منی که تجربه کار با چینی های با کیفیت رو دارم حقیقتا دیگه غیرقابل تحمل بود.
تو وب گردی هم داغ بشه!!! اونم با نت wifi دیگه شاهکاره....
مزیتی که داره اینه خوب فروش میره، من اگهی رو زدم 1 ساعت بعد فروش رفت خوشبختانه.

آخرین ویرایش:
باطری کم حجم سامسونگ s24 fe در تست ها در مقایسه با گوشی های دیگه چینی با باطری بالاتر (با تفاوت دست کم ۱۳۰۰ma تا ۲۰۰۰ یا بالاتر) به نسبت خوب عمل میکنه. طبق تستهای موجود، مدیریت مصرف باطری در این گوشی اصلا بد نیست اما وقتی به تنهایی بهش پرداخته میشه، حجم ۴۷۰۰ برای باطری بیش از حد به چشم میاد. واقعا ضعف بزرگ این گوشی همین باطری کم حجم هستش.

گوشیهای iqoo Neo 10 pro plus و poco f7 گزینه های بسیار خوبی از لحاظ نگهداری باطری هستند چه به لحاظ حجم باطری و چه نگهداری شارژ. همچنین برای تجربه عالی در بازی‌های روز.

خودم بیشتر با گوشی بازی‌های کنسولی با شبیه سازها رو تست میکنم و انجام میدم (مثل سوییچ که یه سری از تستها رو در اون گروه تلگرامی هم با دوستان می‌گذاریم و مقایسه می کنیم). در تستهای عملی (نه تئوری) موجود xclipse ۹۴۰ با درایور سیستمی s24 fe تقریبا پا به پای اسنپ دراگون جدید پیش میره! البته اسنپ دراگون نسل قبلی به واسطه موجود بودن انواع درایورها آزادی عمل بیشتر در شبیه سازها داره.

به شخصه تا الان سراغ آپدیت نرم افزاری برای s24 نرفتم چون تا الان که خوب بوده. موارد حرارتی هم جز در موقع شبیه سازی سنگین راستش ندیدم (در مصارف عادی و اینترنتی و بازی‌های معمول در شبیه سازها حرارت اوکی بود) اوایل هم برای مصرف باطری حساس شدم ولی بعد در مقایسه ها دیدم به نسبت باطری خودش کاملا اوکی هست اما فوق العاده بهتر میشد اگر باطری این گوشی دست کم 6000ma می بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
باطری کم حجم سامسونگ s24 fe در تست ها در مقایسه با گوشی های دیگه چینی با باطری بالاتر (با تفاوت دست کم ۱۳۰۰ma تا ۲۰۰۰ یا بالاتر) به نسبت خوب عمل میکنه. طبق تستهای موجود، مدیریت مصرف باطری در این گوشی اصلا بد نیست اما وقتی به تنهایی بهش پرداخته میشه، حجم ۴۷۰۰ برای باطری بیش از حد به چشم میاد. واقعا ضعف بزرگ این گوشی همین باطری کم حجم هستش.

گوشیهای iqoo Neo 10 pro plus و poco f7 گزینه های بسیار خوبی از لحاظ نگهداری باطری هستند چه به لحاظ حجم باطری و چه نگهداری شارژ. همچنین برای تجربه عالی در بازی‌های روز.

خودم بیشتر با گوشی بازی‌های کنسولی با شبیه سازها رو تست میکنم و انجام میدم (مثل سوییچ که یه سری از تستها رو در اون گروه تلگرامی هم با دوستان می‌گذاریم و مقایسه می کنیم). در تستهای عملی (نه تئوری) موجود xclipse ۹۴۰ با درایور سیستمی s24 fe تقریبا پا به پای اسنپ دراگون جدید پیش میره! البته اسنپ دراگون نسل قبلی به واسطه موجود بودن انواع درایورها آزادی عمل بیشتر در شبیه سازها داره.

به شخصه تا الان سراغ آپدیت نرم افزاری برای s24 نرفتم چون تا الان که خوب بوده. موارد حرارتی هم جز در موقع شبیه سازی سنگین راستش ندیدم (در مصارف عادی و اینترنتی و بازی‌های معمول در شبیه سازها حرارت اوکی بود) اوایل هم برای مصرف باطری حساس شدم ولی بعد در مقایسه ها دیدم به نسبت باطری خودش کاملا اوکی هست اما فوق العاده بهتر میشد اگر باطری این گوشی دست کم 6000ma می بود.
اپدیت کن بعدش ببینیم چی میشه نمیشه که تا ابد رو همین ورژن بمونی

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or