راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان از بین گزینه های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا ؟ از نظر سخت افزاری دوربین و گهگاهی بازی مد نظرمه و کیفیت صفحه نمایش

گلکسی اس ۲۲ الترا

ناتینگ فون ۳

وان پلاس ۱۱
اگه منظورت Nothing 3a باشه، تا جایی که من می‌دونم، هنوز به‌صورت عمده وارد نشده و قیمتش هم فعلاً بالاست.

• Like
Reactions: HACKBOTER and all4u
گوشی بابامو عوض کردم A56 گرفتم واسش.
تجربه کار کردن یه ساعته باهاش:
فرق خاصی تو دوربینش نسبت به گوشی قبلیش (A55) ندیدم. سلفیش یکم بهتر شده.
رابط کاربری جدید One UI جالبه ولی یه سری باگ های کوچیکی داره. یه نکته جالبش حالت سوایپ دانش مثل iOS شده و هر طرفش یه بخش جداگونه رو نشون میده.
پرفورمنسش بهتر شده ولی مشکل داغ کردنی که A55 داشت رو همچنان داره..
سبک تر شدن وزنش رو قشنگ میشه به نسبت A55 حس کرد و احساس میکنم تو دست گرفتنش حس خوشایند تری میده.

در کل به نظرم با توجه به قیمت 33 تومنیش اگه معیار هایی مثل بدنه فلزی و آپدیت چند ساله براتون مهمه گزینه ایده عالی هست وگرنه قطعا پوکو ایکس 7 پرو گزینه بهتری تو خیلی از معیار های دیگه ست. ضمن اینکه تا یه مدت دیگه احتمال خیلی زیاد قیمتش خیلی پایین تر هم میاد.

اگه منظورت Nothing 3a باشه، تا جایی که من می‌دونم، هنوز به‌صورت عمده وارد نشده و قیمتش هم فعلاً بالاست.

جایی که هستم با قیمت ۳۳۰ پوندی میشه خرید کرد .

ناتینگ ۳ جذابتره
ای ۲۲ الترا قدیمیه
وان پلاس هم بخوایی بعدا بفروشی خریدار نداره
شنیده بودن ناتینگ فون مثل طبل میمونه و خیلی زمخته و سی پی یو قدیم داره !!!

وان پلاس بیشتر بخاطر کیفیت صفحه نمایش و نازک بودن صفحه نمایش مد نظرم بود وگرنه فروشش برام مهم نبود

الان بین گوگل پیکسل 8a و ناتینگ فون 3a اگر بخواهید یکی رو انتخاب کنید با ذکر دلیل کدوم رو انتخاب میکنید ؟
شونصد میلیون درصد پیکسل 8a

اصلا به نظرم دنبال دلیل و بهونه هم نباش
هم اپدیت های بهتر و بیشتری داره و‌هم همه چیزهاش مخصوص ساخته شده، نمیدونم چطوری بگم ولی مثلا تنسور رو بذاری جلو مدیاتک اون سه هیچ‌جلوه
از لحاظ عکاسی هم فکر کنم خیلی بهتر باشه

خود من بعد خرید یکی از محصولات ناتینگ به شدت باهاش چپ افتادم هر چند احتمالا مشکل از سمت من بود ولی خود ناتینگ گفته بود برای استفاده روی iOS مشکلی ندارید که به کل مشکل داشتم ولی خوب فقط فرم و قیافه بیرونی ایش دوست داشتنیه ولی چیز خاصی داخلش ندیدم

شونصد میلیون درصد پیکسل 8a

اصلا به نظرم دنبال دلیل و بهونه هم نباش
هم اپدیت های بهتر و بیشتری داره و‌هم همه چیزهاش مخصوص ساخته شده، نمیدونم چطوری بگم ولی مثلا تنسور رو بذاری جلو مدیاتک اون سه هیچ‌جلوه
از لحاظ عکاسی هم فکر کنم خیلی بهتر باشه

خود من بعد خرید یکی از محصولات ناتینگ به شدت باهاش چپ افتادم هر چند احتمالا مشکل از سمت من بود ولی خود ناتینگ گفته بود برای استفاده روی iOS مشکلی ندارید که به کل مشکل داشتم ولی خوب فقط فرم و قیافه بیرونی ایش دوست داشتنیه ولی چیز خاصی داخلش ندیدم
تا اونجایی که می‌دونم سی پی یو ناتینگ فون 3 مدل Snapdragon 7s Gen 3 هست و نه مدیاتک . تنها مشکلی که با گوگل پیکسل دارم حاشیه ضخیم اطراف نمایشگر هست که برای یک گوشی 400 دلاری خیلی روی مخه . وگرنه از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و دوربین و اپدیت اندروید 7 ساله قطعا پیکسل برتری داره .

• Like
Reactions: Ecthelion
تا اونجایی که می‌دونم سی پی یو ناتینگ فون 3 مدل Snapdragon 7s Gen 3 هست و نه مدیاتک . تنها مشکلی که با گوگل پیکسل دارم حاشیه ضخیم اطراف نمایشگر هست که برای یک گوشی 400 دلاری خیلی روی مخه . وگرنه از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و دوربین و اپدیت اندروید 7 ساله قطعا پیکسل برتری داره .

روی اینکه سری a اش همیشه یه پله پایین تر بود من فکر کردم اینم مدیاتک!
اگر جدا شکل یه وسیله ای رو مخ ات باشه تا اخرش رو مخ ات میمونه! به نظرم از لحاظ کلی جدا پیکسل گزینه بهتریه حتی خیلی بهتر ولی اکر شما با قیافه اش مشکل داشته باشی هر روز میاد جلو چشمت میگی فلان و اینا
ولی به نظرم باز بازار رو بگرد و اینکه از لحاظ پرفورمنس و اینا جدا پیکسل گزینه بهتریه و توی طولانی مدت کمتر اذیت ات میکنه

• Like
Reactions: HACKBOTER
دوستان از بین گزینه های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا ؟ از نظر سخت افزاری دوربین و گهگاهی بازی مد نظرمه و کیفیت صفحه نمایش

گلکسی اس ۲۲ الترا

ناتینگ فون ۳

وان پلاس ۱۱
ناتینگ فون رو که کنار این دوتا نیار اصلا، بی‌خیال.:دی

یادمه اون موقع که اومده بود بررسی gsmarena به مشکل جزئی op11 واسه محتوای hdr اشاره کرده بود؛ دقیق خاطرم نیست. خواستی خودت چک کن. لینک

با توجه به اینکه از زمان معرفی هردو گوشی دو سه سالی گذشته سامسونگ رو پیشنهاد میدم که قطعاً عمر مفید نرم‌افزاری بیشتری داره تا وان‌پلاس. مزیت وان پلاس به سامسونگ sot یه نسل جدید‌ترشه که اگر هادرکور گیمر نیستی بعیده تفاوتشون رو حس کنی و همچنین شارژر ۱۰۰ وات. در مقابل سامسونگ یه فلگ‌شیپ کامله؛ دوربین، سامسونگ dex، قلم و البته usb 3.2 نسبت به usb2 وان‌پلاس.

• Like
Reactions: HACKBOTER and M.CQC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or