راهنمایی برای خرید موبایل

میتونی از سری پوکو انتخاب کنی واقعا تو گیمینگ و صفحه نمایش عالیه
این رو لستفاده کردم جذاب بود مقداری گرون شده اما اگه سامسونگ فنی اینو بگیر
اگه نه برو دنبال سری پوکو
اتفاقا الان اومده پایین تا 45 رفت الان رو 37 میچرخه
پوکو ایکس 7 پرو زیاد نیومده پایین 512 هم ناموجود شده تا 256 هارو بفروشن

• Like
Reactions: all4u
خیلی سخت شده همه راه های قبلی رو بستن
باید یه وپن اختصاصی داشته باشی که سرور عمومی نباشه و تو امریکا باشه،اینجوری شاید بشه ساخت
شماره تلفن هم میخواد ! مجازی هم زدم من خیلی گیر میداد، حتی با اینکه پیامکش اومد ولی همه اش گیر میکرد
این پیش ساخته ها هم خطری اند، ریسک داره که یهو از دست بره مگر کل ایمیل و شماره و غیره رو بهتون بدن که باز میخورید به در بسته شماره تلفن

اشنا داشته باشید یکی اونور براتون بسازه هم یکی از راهکارهاست

• Like
Reactions: all4u and IMANOKA
دوستان اگر نظری هم در مورد پوکو ایکس ۷ پرو و پیکسل ۸ بدن ممنون میشم . که کدام ارزش خرید بیشتری داره . از قبل بیشتر دوستان پیکسل ۸ رو پیشنهاد کردند ولی میخوام بدونم ایا پوکو ایکس ۷ پرو آپشن‌های بهتری داره که بخواد ادم رو سمت خودش بکشونه یا نه

دوستان اگر نظری هم در مورد پوکو ایکس ۷ پرو و پیکسل ۸ بدن ممنون میشم . که کدام ارزش خرید بیشتری داره . از قبل بیشتر دوستان پیکسل ۸ رو پیشنهاد کردند ولی میخوام بدونم ایا پوکو ایکس ۷ پرو آپشن‌های بهتری داره که بخواد ادم رو سمت خودش بکشونه یا نه
اگر گیمری برو سمت پوکو
اگر کاربری برو سمت پیکسل

• Like
Reactions: all4u and HACKBOTER
این دوتا اصلا با قابل مقایسه نیستن کلاسای متفاواتی دارن قیمتی هم شبیه نیستن تو ایران حداقل
باید سطح انتظاراتت و بودجت رو مشخص کنی
یکیشون تمرکزش روی نرم افزار و دوربین هست یکی رو ی سخت افزار بازی و باتری
من خودم پیکسل هارو دوس دارم ولی قیمتشون تو ایران توجیه نداره مثلا پیکسل 9 معمولی تو ایران از اقون 16 هم بالاتره که ارزش خرید نداره و ایفون خیلی گزینه بهتریه راحتترم فروش میره

اگر گیمری برو سمت پوکو
اگر کاربری برو سمت پیکسل

این دوتا اصلا با قابل مقایسه نیستن کلاسای متفاواتی دارن قیمتی هم شبیه نیستن تو ایران حداقل
باید سطح انتظاراتت و بودجت رو مشخص کنی
یکیشون تمرکزش روی نرم افزار و دوربین هست یکی رو ی سخت افزار بازی و باتری
من خودم پیکسل هارو دوس دارم ولی قیمتشون تو ایران توجیه نداره مثلا پیکسل 9 معمولی تو ایران از اقون 16 هم بالاتره که ارزش خرید نداره و ایفون خیلی گزینه بهتریه راحتترم فروش میره

قیمت دو مدلی که گفتم در خارج از ایران تفاوت آنچنانی با هم نداره . شما خودت باشی کدومشون رو انتخاب میکنی و چرا ؟ من خودم خیلی با گوشی بازی آنچنانی نمیکنم که بخواد برام سی پی یو خیلی مهم باشه

پیکسل قطعا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or