راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان تا 10 میلیون تومن بهترین و و با کیفیت ترین گوشی که میشه خرید چی میتونه باشه؟ تا 12 یا 13 هم رفت عیب نداره
خودم اینو در نظر دارم :

Poco M6 Pro 4G​

ولی اگر پیشنهاد های دیگه ای هم هست خیلی دوست دارم بدونم ...فقط صفحه نمایش OLED باشه.
لعنت به این چینی ها ، اعصابم رو خراب کردن، چقدر گوشی تو رنج 10 تومن دادن بیرون...:|:D

یمقدار بیشتر هزینه کن و با حدود 15 poco f5 بخر اگه با شیائومی حال میکنی، به نسبت قیمت بهترین کارایی و راندمان رو داره.
تمیزش رو تو دیوار اگهی زدن.

آخرین ویرایش:
دوستان تا 10 میلیون تومن بهترین و و با کیفیت ترین گوشی که میشه خرید چی میتونه باشه؟ تا 12 یا 13 هم رفت عیب نداره
خودم اینو در نظر دارم :

Poco M6 Pro 4G​

ولی اگر پیشنهاد های دیگه ای هم هست خیلی دوست دارم بدونم ...فقط صفحه نمایش OLED باشه.
لعنت به این چینی ها ، اعصابم رو خراب کردن، چقدر گوشی تو رنج 10 تومن دادن بیرون...:|:D
سلام وقتتون بخیر motorola g84 روهم نگاه کنید ببینید خوشتون می اد

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام دوستان
سایت جی جی مو برای خرید قابل اعتماد هست؟ میخواستم یه A55 بخرم از همه جا ارزون تر میده، ولی زنگ زدم میگن فروش حضوری نداریم با اینکه داخل تهرانم.
اگر کسی تجربه خرید داره لطفا در میون بگذاره.

مبارکه
چند و از کجا؟
سلامت باشی
64 از آی سی موبایل 1 ترابایت
رام چینیه. انگلیسی داره ولی وسطش مثلا میپرسه پسورد سیو بشه بعد سوال و گزینه هاش چینیه. اذیت کننده نیست خیلی در کل. به جز این قسمت های یکم چینی، مشکلی دیگه نداره. فایو جی هم تست کردم سرعت دانلود بالای 500 مگابیت میداد سر ایرانسل. فعلا که خیلی زوده پیشنهاد بدم به بقیه ولی دوربینش خیلی خوبه واقعا. ظاهرش هم خیلی خوبه. سفید گرفتم
کلا هم مسیج رجیستری نیومده تا الان نمیدونم چرا که بگه رجیستر هست یا نیست

سلام دوستان
سایت جی جی مو برای خرید قابل اعتماد هست؟ میخواستم یه A55 بخرم از همه جا ارزون تر میده، ولی زنگ زدم میگن فروش حضوری نداریم با اینکه داخل تهرانم.
تجربه خرید ندارم ولی با 6 سال سابقه و گرفتن این تعداد نظر مثبت قابل اعتماد بنظر میرسه:
مشخصات و تجربیات خرید از فروشگاه جی جی مو | ایمالز

سلام دوستان
گوشی نه، ولی پاور بانک سامسونگ گرفتم ازشون و قیمتشون خیلی مناسب بود.
صحیح و سالم رسید و هیچ مشکلی نداشت. (2 تا بود)

• Like
Reactions: Ecthelion
دوستان گوشیای پیکسل 7 و 7a ارزش خرید دارن الان ؟رو پایه 20 تومن
تو این قیمت یه x6pro قویه و سامسونگم خیلی چیز خفنی نداره ولی میخوام ببینم پردازنده و نرم افزار کم نمیاره چطوره کلا تو سال 2024 خرید اینا

تو این قیمت یه x6pro قویه و سامسونگم خیلی چیز خفنی نداره ولی میخوام ببینم پردازنده و نرم افزار کم نمیاره چطوره کلا تو سال 2024 خرید اینا
اگه با اندروید خام کنار میای آره

عالین ،شک نکن بهترین گوشی و رابط کاربری اندروید پیکسله بنظرم.
پیکسل 7 رو برو تو کارش ولی حتمن حافظه 256 گیگ بگیر.
چون 128 الان واسه خیلی ها کمه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or