رفیق، من تقریبا دو ماه 15 گرفتم ماه اول که سیمکارت کار میکنه بعدش میپره. تو یه ماه گذشته یک روز هم نشده که من آنتن نداشته باشم و بی آنتن بمونم. ولی بی دردسر نیست و برای اطمینان یه گوشی دیگه داشتن رو پیشنهاد میدم.بچها دوتا سوال
اولی اینکه کسی تو چند ماه اخیر ایفون 14 یا 15 گرفته ؟قضیه انتن دهیش چجوریه ؟کار میکنه میشه روش حساب کرد ؟برا یکی میخوام بگیرم
سوال بعدی : جدیدا کسی گوشی های جدید شیائومی داشته ؟ با این هایپر او اس میخوام ببینم چجوری شده واقعا بهتر شده ؟باگ کمتره ؟قضیه تبلیعات نشون دادنش چجوری شده ؟
بستگی به سیمکارتت هم داره، مثلا 10-12 روز واسه من ایرانسل کامل کار میکرد عین گوشی رجیستر شده بدون هیچ مشکلی بعدش پرید سیم همراه انداختم اون رو حالت 3G همیشه آنتن داره سیم ایرانسلم رو انداختم رو گوشی دیگه بعد 3-4 روز sms تنظیمات اینترنت اومد واسم (مثل وقتی که تازه سیم میندازی به گوشی ولی خب سیم ایرانسل من 3-4 روز تو گوشی رجیستر شده بود) بعد اون sms سیم رو انداختم رو آیفون الان دوباره 5 روزه که کاملا ثابت شده آنتن دارم اگه مثل دفه قبل باشه که تا 10 روز دیگه ایرانسلم انتن داره بعدش دوباره همین داستان رو تکرار میکنم
طوری که من فهمیدم سیم همراه اول رو حالت 3G تقریبا همیشه آنتن داره.
البته این تجربه کوتاه من بوده یکی دوماه دیگه باید با این سیستم ور برم ببینم چی به چیه، شنیدم که بعضیا یه ماه سیم رو میندازن رو یه درگاه وقتی پرید میندازن رو درگاه دیگه شاید اینو بعدا تست کنم ببینم جواب میده یا نه چون من هنوز از اون یکی درگاه استفاده نکردم.
اینم sms همتای جـ**ش که قرار بوده من از 27 بهمن آنتن نداشته باشم
آخرین ویرایش: