من زیاد تحقیق کردم بهترین گزینه Nothing Ear 2 هسترفقا buds2 pro سامسونگ به ۱.۵ ۲ تومن اختلافش با buds fe میارزه؟
خیلی وقته میخوام یک هندفون هندزفری بیسیم بخرم ولی چیزی که هست من کلا با این توگوشیها راحت نیستم و بعد از 45 دقیقه 1 ساعت گوشهام درد میگیرن. اینه که هدف ایدهآل wh-1000xm5 یا xm4 سونی بود ولی خب اینا قیمتشون واسه من به صرفه و معقول نیست. تو اون رنج 5 6 تومن هم هدفون over ear با anc خوب ندیدم من. نهایتا برخلاف میل باطنی رسیدم به همین تو گوشیها.
نظری، تجربهای مشاوره ای؟
یه خبری اومده برای رجیستر ایفون 15 با قیمت 25 ملیون به بالا معتبره ؟
کسی نمیدونه ردمی کی 70 و کی 70 پرو کی معرفی میشن ؟
نه ایفون 15 الان که داریم صحبت میکنیم به صورت قانونی هیچ راهی نداره و هرکی با هر قیمتی و هر وجهی که به شما میگه داره به صورت غیر قانونی انجام میده حالا چه مطمین چه نا مطمین .یه خبری اومده برای رجیستر ایفون 15 با قیمت 25 ملیون به بالا معتبره ؟
کسی نمیدونه ردمی کی 70 و کی 70 پرو کی معرفی میشن ؟
سلام بر تمام اساتید
میشه لطفاً تا سقف 35 تومن یه چند تا گوشی بهم معرفی کنید.
خودم نظرم رو Iphone 13 بود ولی 2 نسل ازش گذشته میترسم سریع پشتیبانیش کنار گذاشته بشه؛ چون من گوشی حاضرم Iphone 6 هست، 9 ساله که دارمش و فقط به خاطر اینکه دیگه نمیتونم برنامه های جدید رو روش اجرا کنم قصد خرید دارم.
از موبایل هم فقط انتظار پشتیبانی نرم افزاری بلند مدت و باتری قوی رو دارم. به ندرت عکس میگیرم و به ندرت هم بازی میکنم.
پیکسل 8 ریجن ژاپن 128 گیگ 39 تومن و 256 گیگ پارت ژاپن 46 هستآقا من تونستم بودجم رو افزایش بدم. بین 50 تا 55 تومن.
اگر پیشنهاد دیگری دارید لطفاً بگید که فردا میخوام برم برای خرید.
خودم بین Samsung Galaxy S23 Ultra و Google Pixel 8 موندم.
پاساژ پایتخت توی میرداماد جای خوبی برای خرید موبایل هست؟
آره متاسفانه توی این بازه قیمتی گوشی زیاد نیست. یک دفعه قیمت ها میره بالا.پیکسل 8 ریجن ژاپن 128 گیگ 39 تومن و 256 گیگ پارت ژاپن 46 هست
s23 ultra تو بازار حدود 55 به بالا هست و اختلاف قیمتی زیادی دارن با هم.
حقیقتش buds 2 pro رو دارم ، فوق العاده ازش راضیم !رفقا buds2 pro سامسونگ به ۱.۵ ۲ تومن اختلافش با buds fe میارزه؟
خیلی وقته میخوام یک هندفون هندزفری بیسیم بخرم ولی چیزی که هست من کلا با این توگوشیها راحت نیستم و بعد از 45 دقیقه 1 ساعت گوشهام درد میگیرن. اینه که هدف ایدهآل wh-1000xm5 یا xm4 سونی بود ولی خب اینا قیمتشون واسه من به صرفه و معقول نیست. تو اون رنج 5 6 تومن هم هدفون over ear با anc خوب ندیدم من. نهایتا برخلاف میل باطنی رسیدم به همین تو گوشیها.
نظری، تجربهای مشاوره ای؟
هر دو عالی هستن و مزیت های مخصوص به خودشون رو دارن.آره متاسفانه توی این بازه قیمتی گوشی زیاد نیست. یک دفعه قیمت ها میره بالا.
نظر شما حالا رو کدوم یکی از ایناست؟ جفتشون ساپورت بلند مدت میشند.
یا باید تمام پول رو بدم S23 Ultra بگیرم یا اینکه Pixel 8 بگیرم و کنارش با بقیه پول Pixel Buds یا ساعت هوشمند باهاش بخرم.
پیکسل ۸ معمولی و s23 ultra خیلی تفاوت دارن با همآره متاسفانه توی این بازه قیمتی گوشی زیاد نیست. یک دفعه قیمت ها میره بالا.
نظر شما حالا رو کدوم یکی از ایناست؟ جفتشون ساپورت بلند مدت میشند.
یا باید تمام پول رو بدم S23 Ultra بگیرم یا اینکه Pixel 8 بگیرم و کنارش با بقیه پول Pixel Buds یا ساعت هوشمند باهاش بخرم.
رفیق، من تقریبا دو ماه 15 گرفتم ماه اول که سیمکارت کار میکنه بعدش میپره. تو یه ماه گذشته یک روز هم نشده که من آنتن نداشته باشم و بی آنتن بمونم. ولی بی دردسر نیست و برای اطمینان یه گوشی دیگه داشتن رو پیشنهاد میدم.بچها دوتا سوال
اولی اینکه کسی تو چند ماه اخیر ایفون 14 یا 15 گرفته ؟قضیه انتن دهیش چجوریه ؟کار میکنه میشه روش حساب کرد ؟برا یکی میخوام بگیرم
سوال بعدی : جدیدا کسی گوشی های جدید شیائومی داشته ؟ با این هایپر او اس میخوام ببینم چجوری شده واقعا بهتر شده ؟باگ کمتره ؟قضیه تبلیعات نشون دادنش چجوری شده ؟