Leviathan
کاربر سایت
نهدوستان میخوام واسه درس ایپد بخرم
ایپد نسل ۹ با ایپد پرو خیلی فرق میکنه تو زمینه درس خوندن؟ یعنی میارزه ۵۰-۶۰ تومن پول بدم وقتی فقط قراره باهاش درس بخونم
فقط اگه میخوای پنسل هم بخری air بخر که پنسل نسل ۲ ساپورت میکنه
نهدوستان میخوام واسه درس ایپد بخرم
ایپد نسل ۹ با ایپد پرو خیلی فرق میکنه تو زمینه درس خوندن؟ یعنی میارزه ۵۰-۶۰ تومن پول بدم وقتی فقط قراره باهاش درس بخونم
ایپد نسل ۹ و ۱۰ پنسل رو ساپورت نمیکنن ؟نه
فقط اگه میخوای پنسل هم بخری air بخر که پنسل نسل ۲ ساپورت میکنه

دوست عزیز من اندازه موهای سرم a34 فروختم و با همچین چیزی برخورد نکردماصلا شما نمیتونی تشخیص بدی تا استفاده نکنی بعد چه تکنولوژی میخواد سرهم کردن گوشی ؟ قطعات میاد سرهم میشه حالا احتمال داره این بین باطری چیزی رو اصلی نندازن
الان تو بازار که ما هستیم معلوم شده a34 مالزی معمولا تولید ایران عه
باطری هاشون مشکل داره اکثرا حدودا نصف ویتنام ها شارژ نگه میداره
این اطلاعات هم از طریق گروه هماهنگ و هم چنین مغازه دار هایی که دوستم هستن پیدا کردم و البته 2 روز پیش دوستم یه a34 مالزی خرید 3 تومن ارزون تر از ویتنام
دقیقا کمتر از نصب ویتنام شارژ نگه میداره و داغ هم میکنه
پنسل نسل ۱ ساپورت میکنن که مثل نسل ۲ وایرلس شارژ نمیشهایپد نسل ۹ و ۱۰ پنسل رو ساپورت نمیکنن ؟![]()
ارزون تر هم خریداری میشن، ارزون تر هم فروخته میشنآقا راسته که میگن گوشی های ایفون پارت نامبر چینو بگیریموقع فروش خیلی ارزون تر میخرن؟
نه میگن از اون اختلاف قیمت خرید هم بیشتر میزنن تو سرشارزون تر هم خریداری میشن، ارزون تر هم فروخته میشن
عجیبهیه مشکلی که با f5 دارم از همون اولش اینه که ایرانسل آنتن درست نمیده روش و پرش آنتن داره
دوتا سیمکارت میخوام همزمان استفاده کنم
کسی راه حلی داره؟
آره برای کسای دیگه نبودهعجیبه
من مشکلی ندارم.
دو سه نفری هم که گرفتن همچین چیزی بهم نگفتن.
آپدیت کردی؟آره برای کسای دیگه نبوده
باید ریست فکتوری بزنم اوکی نشد گارانتی
آپدیت بالاخره بهش تن دادم چون گفتی فقط پچ امنیتی هستآپدیت کردی؟
بعدش ریست فکتوری بزن.
بزن بابا همیشه مثل قدیم نیست بهتر شده دیگه.آپدیت بالاخره بهش تن دادم چون گفتی فقط پچ امنیتی هست
فردا فکتوری ریست میزنم
فرقی ندارن این 2 جز اینکه اونی که زده هدیه شارژر در واقع داره پول شارژر رو میکشه روشنه میگن از اون اختلاف قیمت خرید هم بیشتر میزنن تو سرش
مثلا اگه 5 م اختلاف قیمت نو باشه ، شاید 7-10 م ارزون تر بخرن نسبت به دس دو هم رده از ZAA
-------------------------------------------------------
فرق این 2 تا چیه؟
https://www.technolife.ir/product-2...مراه-هدیه-شارژر-دیواری-اپل-مدل-20-وات-دو-شاخه
https://www.technolife.ir/product-4...ot-active-ظرفیت-128-گیگابایت---رم-4-گیگابایت-