بزن بابا همیشه مثل قدیم نیست بهتر شده دیگه.آپدیت بالاخره بهش تن دادم چون گفتی فقط پچ امنیتی هست
فردا فکتوری ریست میزنم
جا سیم کارت ها رو هم عوض کن.
مطمئن هم باش سیم کارت ها جدید باشن.
آخرین ویرایش:
بزن بابا همیشه مثل قدیم نیست بهتر شده دیگه.آپدیت بالاخره بهش تن دادم چون گفتی فقط پچ امنیتی هست
فردا فکتوری ریست میزنم
فرقی ندارن این 2 جز اینکه اونی که زده هدیه شارژر در واقع داره پول شارژر رو میکشه روشنه میگن از اون اختلاف قیمت خرید هم بیشتر میزنن تو سرش
مثلا اگه 5 م اختلاف قیمت نو باشه ، شاید 7-10 م ارزون تر بخرن نسبت به دس دو هم رده از ZAA
-------------------------------------------------------
فرق این 2 تا چیه؟
https://www.technolife.ir/product-2...مراه-هدیه-شارژر-دیواری-اپل-مدل-20-وات-دو-شاخه
https://www.technolife.ir/product-4...ot-active-ظرفیت-128-گیگابایت---رم-4-گیگابایت-
منظورتون از استفاده همزمان دوسیمکارت چیه برای نت ؟از دیشب جای سیمکارت هارو عوض کردم درست شده
امان از دست این شیائومی
نه کلا استفاده همزمانمنظورتون از استفاده همزمان دوسیمکارت چیه برای نت ؟
حالا امکانی هست بشه همزمان استفاده کرد سرعت نت بیشتر بشه یا مثلا همزمان نت سیم و وایفای؟نه کلا استفاده همزمان
Pixel 7 بگیر بردیابچه ها من یک گوشی ب نسبت سبک و کوچیک طور میخوام،
بعد از کلی تحقیق ب Xiaomi 13 رسیدم.
خوبه گوشیش ؟
پ.ن: البته Pixel 7 هم تو ذهنمه
یا اینو بگیرم ؟؟؟
مشکلی ایجاد نمیکنه (اگر با کیفیت باشه). فقط ممکنه 100 وات هم استفاده کنی سازگاری نداشته باشه با گوشی و با توان کمتر از 20 شارژ کنه گوشیو (یعنی آهسته تر از 20). ولتاژ باید سازگار باشه، و آمپر اون ولتاژ باید بزرگتر مساوی چیزی که گوشی نیاز داره باشه تا با 20 وات شارژ شهاگر برای شارژ گوشی 20 وات شارژر 25 وات استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من نداشتم ولی خیلی از دوستام خریدن، همین جناب Amin هم فکر کنم خریده باشه از این سایت.دوستان کسی اینجا تجربه خرید از سایت بست چاینا داشته؟
اگر برای شارژ گوشی 20 وات شارژر 25 وات استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
motorola edge 30 fusionبچه ها من یک گوشی ب نسبت سبک و کوچیک طور میخوام،
بعد از کلی تحقیق ب Xiaomi 13 رسیدم.
خوبه گوشیش ؟
پ.ن: البته Pixel 7 هم تو ذهنمه
یا اینو بگیرم ؟؟؟
شما آپدیت رو گرفتی برای من هنوز نیومدهآپدیت ۲.۰ گوشی ناتینگ فون ۱ هم منتشر شد.
بسته به منطقه زمانی در دسترس قرار میگیره.