amin200200
کاربر سایت
مگر این که با اصحاب کهف به خواب رفته باشه کسی که این انتظار رو داشته باشهنکنه انتظار داری پرچمدار رو ۲ میلیون بخری
مگر این که با اصحاب کهف به خواب رفته باشه کسی که این انتظار رو داشته باشهنکنه انتظار داری پرچمدار رو ۲ میلیون بخری
واسه گارد بهت پیشنهاد میکنم بری سراغ سیلیکونیمن هم بعد از مدت ها دوباره خدمت سامسونگ رسیدم آخرین گوشی سامسونگم Note 9 بود. تو این چند سال سامی لامصب خیلی پیشرفت کرده
View attachment 195841
من هم بعد از مدت ها دوباره خدمت سامسونگ رسیدم آخرین گوشی سامسونگم Note 9 بود. تو این چند سال سامی لامصب خیلی پیشرفت کرده
View attachment 195841
فرق همین سرعت شارژ و دوربین هست که دوستمون اشاره کردهسلام
دوستان به نظرتون ارزش داره من یه s8 دارم بدم بره یه note 9 pro بگیرم ؟
حس میکنم گوشی خیلی کند شده شدید رو مخمه
بعد فرق خاصی بین note 9s 128gb با note 9 pro 64 gb غیر شارژر هست ؟
من که هفته قبل همین نوت 9s رو گرفتم رفت یعنی مقایسه کردم دیدم فرق بین نوت 9s و پرو فقط همین سرعت شارژ و دوربین هست ولی از اون طرف فاصله قیمت بیش از 1 میلیون بود که به نظر من ارزششو نداشتفرق همین سرعت شارژ و دوربین هست که دوستمون اشاره کرده
ولی اینم اشاره کنم که نوت 9s از شارژر توان بالا پشتیبانی نمیکنه و حتی اگه فست شارژ رو جداگانه هم تهیه کنی بازم سرعت شارژ پایینه و رو اعصابه
بهت پیشنهاد میکنم Note 9 pro 64 بگیری نهایتا بعدا یک مموری ۶۴ هم بنداز بالاش چون ۳ اسلاته هست میشه همون Note 9 pro 128
اگر پولت میرسه poco x3 هم گزینه خوبیه ولی مشکلش اینه که نسخه 64 گیگش سه اسلاته نیست
پ.ن : سه اسلاته یعنی همزمان از دو سیم کارت و مموری بشه استفاده کرد
آره خودمم پشمام ریخت اون موقعاحسنت گارانتی
من زیاد با دوربین کار نمیکنم ولی یه نگاهی انداختم خوب بود بنظرم
باتریش واقعا خوبه
وزن زیادشم احساس نمیشه
با سیم؟بچه ها ایرفون داخل گوشی زیر ۲ تومن چی پیشنهاد میدید؟
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
نه بی سیم از این کوچیکابا سیم؟
برا چه کاری میخوای؟اگه موسیقی کدوم سبک بیشتر گوش میدی؟
1More Stylish True Wirelessانتخاب خوبیه ولی بیس متوسطی داره.نه بی سیم از این کوچیکا
موسیقی بیشتر رپ و آهنگ های بیس دار
چندتا داخل دیجیکالا دیدم مثل وان پلاس و..
اما آدم گیج میشه
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
چرا فکر میکنید نوت ۹s بهتر از پوکو m3 هست؟؟؟هرچی دارم از لحاظ قیمت به کارایی نگاه میکنم گزینه ای بهتر از نوت 9 اس پیدا نمیکنم. توی رنج قیمت خودش.
ارزش داره 3 4 تومن بیشتر برای گزینه های 5g هزینه کنم؟