قیمتش حدود16.17تومنXiaomi Mi Note 10 Pro
دوستان ارزش خرید داره؟ تک سیم کارت . دوستم میخواد بفروش
قیمت هم یازده میلیون هشتصدهزار
هر چی دنبال قیمتاین گوشی گشتم پیدا نکردم الان قیمت اکبندش چقدره؟
هرچی دارم از لحاظ قیمت به کارایی نگاه میکنم گزینه ای بهتر از نوت 9 اس پیدا نمیکنم. توی رنج قیمت خودش.
ارزش داره 3 4 تومن بیشتر برای گزینه های 5g هزینه کنم؟
یکم توضیح بده راجع بهش. کلا چطوره نسبت به 9s؟ دوربینش واقعا اختلاف داره؟Poco x3 رو هم دیدم مشخصاتش خوب بود. تنها ایرادش قاب پشت پلاستیکی و اسلات مشترک سیم دوم با مموری کارت بود. ولی دوربین بهتر و پردازنده بهتر داشت. همون رو گرفتم
مدل وان پلاسو یه جا پیدا کردم ۱۵۰۰ میدهاره معتبره و کیفیت نسبتا خوبی داره ولی خب گرونه همین مدل 2تومنی که دیجی گذاشته ماه پیش تو شگفت انگیزقیمتش 1200بود ارزشش همون1200.
یا صبر کن برا ردمی AirDots 3 که تازه معرفی شده قیمتش 30دلاره چیزی از100دلاری ها کم نداره باتری بهتری هم داره
دقیقا همین مدل رو گرفتم 128 گیگ 6850.بزن تو کار poco x3nfc
خیلی 120 هرتز خوبه.
دوربین اصلی و سلفیش رو تو هر دو مدل تست کردم تفاوتش محسوس هست. توی لنز های دیگه اش تفاوتی نداره.یکم توضیح بده راجع بهش. کلا چطوره نسبت به 9s؟ دوربینش واقعا اختلاف داره؟
من امروز نوت 8مو فروختم 4 تومن. میخواستم 400-500 روش بذارم 9s بخرم ولی این x3 واقعا داره چشمک میزنه. 64ش چنده؟
واسه منی که کلا با گوشی بازی نمیکنم ارزش داره؟
اره خوبه.مدل وان پلاسو یه جا پیدا کردم ۱۵۰۰ میده
بنظرت ارزش داره؟
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
دقیقا همین مدل رو گرفتم 128 گیگ 6850.
64 گیگ هم 6100 بود.
یکی از نکته های مثبتی که نظرم رفت سمتش همین بود. فکر نمیکردم 120 هرتز برای گوشی خیلی جوابگو باشه ولی واقعا چشمگیره.
دوربین اصلی و سلفیش رو تو هر دو مدل تست کردم تفاوتش محسوس هست. توی لنز های دیگه اش تفاوتی نداره.
مدل x3 nfc رو بگیری حدود 6 تومن فرقش با نوت 9 اس حدود 1200 (4800) میشه. بسته به بودجه میتونی تصمیم بگیری ولی برو بازار صفحه 120 هرتزش رو از نزدیک ببین دوربین هر دو رو هم خودت تست کن. به نظر من که ارزشش رو داشت.
تنها نکات منفی که من دیدم یکیش اسلات مشترک سیم بود که برای همون 128 گرفتم. یکی دیگه هم قاب پشت پلاستیکه ولی توی نوت 9 فک کنم شیشه ست. ولی دوربین و صفحه نمایش و پردازنده و فست شارژ گوشی و خود شارژر و سیستم عامل همه یه نیم لول از نوت بهتره.
........
یه نکته دیگه هم که فکرشو نمیکردم با گوشی قدیمیم زیاد تفاوت کنه سرعت نت بود. با گوشی خودم حدود 20 30 مگ میگیرم. با گوشی های دیگه و یه سیم و یه منطقه تست کردم حدود 50 تا 70 تا میگرفتم.اینو الان تست کردم دیدم بین 90 تا 110 مگ میگیرم.
بین دو مدل موندم که یکی رو بگی سفارش بدم هندزفری بلوتوث دوگوش وان پلاس OnePlus Buds Z E502A Bluetooth Wireless Earphones و هندزفری بلوتوث دوگوش انکر Anker Soundcore Liberty Air X True Wireless Earphonesاره خوبه.
برا سبک موسیقی که بیشتر گوش میدی بهترین انتخابه.
برا مکالمه هم نسبتا خوبه باتری و میکروفون متوسطی داره
روی کاغذ انکر بهتره ولی برسی از این مدل نیست.بین دو مدل موندم که یکی رو بگی سفارش بدم هندزفری بلوتوث دوگوش وان پلاس OnePlus Buds Z E502A Bluetooth Wireless Earphones و هندزفری بلوتوث دوگوش انکر Anker Soundcore Liberty Air X True Wireless Earphones
منم در اینده یه همچین وضعیتی خواهم داشت من 7 دارم احتمالا بخوام عوضش کنم گوشی اندرویدی باید بگیرم چون ایفونم خیلی رفته بالا قیمتش منطقی نیست ولی نمیدونم بعد 4-5 سال رفتن رو اندروید چه شکلی میشهمنم بعد از حدود شیش سال که آیفون 6 پلاس دستم بود، Galaxy S20 FE گرفتم... امیدوارم کوچ کردن از آی او اس به اندروید تجربه خوبی باشه
منم بعد از حدود شیش سال که آیفون 6 پلاس دستم بود، Galaxy S20 FE گرفتم... امیدوارم کوچ کردن از آی او اس به اندروید تجربه خوبی باشه
بنظرم فقط رو وان پلاس و شیائومی تمرکز کن.منم در اینده یه همچین وضعیتی خواهم داشت من 7 دارم احتمالا بخوام عوضش کنم گوشی اندرویدی باید بگیرم چون ایفونم خیلی رفته بالا قیمتش منطقی نیست ولی نمیدونم بعد 4-5 سال رفتن رو اندروید چه شکلی میشه
بین دو مدل موندم که یکی رو بگی سفارش بدم هندزفری بلوتوث دوگوش وان پلاس OnePlus Buds Z E502A Bluetooth Wireless Earphones و هندزفری بلوتوث دوگوش انکر Anker Soundcore Liberty Air X True Wireless Earphones