راهنمایی برای خرید موبایل

نه جدا اگه این باشه بری سازمان حمایت از مصرف کننده میتونی غرامت بگیری
آخه چه معنی میده
فکر کن فردا نشستی تلویزیون فوتبال میبینی بعد لابه لاش خود برند تلویزیون واست تبلیغ بذاره

• Angry
Reactions: IMANOKA
نه جدا اگه این باشه بری سازمان حمایت از مصرف کننده میتونی غرامت بگیری
آخه چه معنی میده
فکر کن فردا نشستی تلویزیون فوتبال میبینی بعد لابه لاش خود برند تلویزیون واست تبلیغ بذاره
دقیقا برندهای چینی دارن همین کار رو می‌کنن، حتی تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ هم چند وقت ازشون شکایت شد که تو منوها تبلیغ میاره

دقیقا برندهای چینی دارن همین کار رو می‌کنن، حتی تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ هم چند وقت ازشون شکایت شد که تو منوها تبلیغ میاره
خیلی کاره چیپیه
یکم از اپل و سونی یاد بگیرن
چه معنی میده مثلا وسط بازی آنلاین یهو تبلیغ بیاد

• Angry
Reactions: IMANOKA
پارسال همین موقع دقیقا گوشی Y5 2018 که گوشی پایین رده ضعیفی هم هست خریدم 1140 با گارانتی و رجیستری الان رفتم یک نگاه کنم دیدم اکبندش شده 3 میلیون و 50 کمترین ولی زیر 3300 نیست اصلا آخر الزامات شده بازار گوشی همه گوشی ها تقریبا تو این یکماه دو برابر شدن باور نمی‌کردم دیگه وای به حال گوشی های بالا رده

اره برنامه هاش تبلیغ میارن:|

دوست من ریجن دستگاه رو بزارید روی هر جایی غیر از هند، ترجیحا هنگ کنگ، ایتالیا یا آمریکا
ریجن هند گوشی های شیائومی پر از برنامه های اضافی و تبلیغات وسط اپ ها و لاک اسکرین و ... هست

پ.ن: من خودم یک ساله Mi 9t Pro دارم و داداشم Mi 9، حتی یک تبلیغ کوچیک هم ندیدم تا الان

دوست من ریجن دستگاه رو بزارید روی هر جایی غیر از هند، ترجیحا هنگ کنگ، ایتالیا یا آمریکا
ریجن هند گوشی های شیائومی پر از برنامه های اضافی و تبلیغات وسط اپ ها و لاک اسکرین و ... هست

پ.ن: من خودم یک ساله Mi 9t Pro دارم و داداشم Mi 9، حتی یک تبلیغ کوچیک هم ندیدم تا الان
ریجن رو UK بود
الان میذارم رو ایران ببینم بازم تبلیغات میاد یا نه

تا دوسال اینده همه شرکتا حذف میکنن :|
سامسونگ که همین الان شایعش هم اومده

یه نوع شیادی هست به نظرم
هر چی قیمت گوشی می‌ره بالاتر ، طمع بیشتر میکنن
مثلا جک ۳.۵ بر میدارن ، میگن اگر میخوای باید جدا یه تبدیل بخری و .....

من قدیم گوشی می‌خریدم یه جعبه بزرگ داشتن
کلی کاتالوگ و راهنما و کلی لوازم جانبی همراه گوشی بود
اگر تاچ بود قلم اضافه و .... هم همراهش بود

از گوشی nokia n73 و imate k-jam بگیر تا htc ها که بعد از آی میت اومدن و ....... یا حتی زیمنس sl4 i داشتم

ولی الان زیادی و بیش از حد دنبال پولن

img_8876-jpg.173173

Attachments

• IMG_8876.JPG
    IMG_8876.JPG
    230.8 KB · مشاهده: 113
اینک شارژر و هندزفری از کارتن گوشیا حذف شده دلیل داره برید گوش کنید بخونید که چرا حذف شده این گوشیای چینی که از اول هیچکدمشون هندزفری نداشتن !
از پارسال محیط زیست مهم نبود امسال به دفعه ای شد؟
فنای اپل از اینم دیگه طرفداری کنن نوبره

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or