saeed_sg
کاربر فعال
اونطوری که دوستان برداشت میکنن نیست . نه الان نه موقع حذف جک 3.5 آسمون به زمین نمیاد. حذف شارژر هم مهم باشه یا نباشه اینجا دارن نظرات رو میدن قرار نیست تماماً درست یا غلط باشن.
بحث محیط زیستی هم حداقل تو نصف موارد رده، چونکه باید هزینه ها و بسته بندی اون آداپتور جداگانه رو لحاظ کنیم.
ولی جالبه اشاره کنیم و گوشه چشمی داشته باشیم، شرکت های مولتی بیلیون دلاری قرار نیست همیشه درست بگن! نمونه اش تو دنیای موبایل Nokia یا مثلاً Sony و HTC هستن. توی کنسول ها اشتباهات فاحش Xbox توی نسل فعلی رو کسی فراموش نمیکنه!
خیلی انسان های امروزی هم همون شارژر تو جعبه اش کارشون رو راه میندازه. من هنوز هم کابلم مال خود گوشیمه، هم آداپتورش! کابلش هم ممکنه خراب شه ولی احتمال آداپتور عموماً پایینه. الان هم اگه هزینه کنم جدا چیزی بخرم با آداپتور خودش میشه «دوتا»!«۱» دونه شارژر براتون مهمه… ولی انسانهای امروزی برای مصارف مختلف، جاهای مختلف شارژر دارن. من گوشیم الان S9+ئه و کابل و شارژرش دست نخورده تو جعبهشه،
بحث محیط زیستی هم حداقل تو نصف موارد رده، چونکه باید هزینه ها و بسته بندی اون آداپتور جداگانه رو لحاظ کنیم.
اپل حتماً محاسبه و برآورد کرده و شرایط کاربراش رو سنجیده که این تصمیم رو گرفته. این تصمیمش هم یحتمل صدمه خاصی به کسی نخواهد زد.به یک شرکت مولتی بیلیون دلاری میگید که حرکتش غلطه.
ولی جالبه اشاره کنیم و گوشه چشمی داشته باشیم، شرکت های مولتی بیلیون دلاری قرار نیست همیشه درست بگن! نمونه اش تو دنیای موبایل Nokia یا مثلاً Sony و HTC هستن. توی کنسول ها اشتباهات فاحش Xbox توی نسل فعلی رو کسی فراموش نمیکنه!