راهنمایی برای خرید موبایل

امین اسکورپیون من میخام اون نوت هشت ساده رو بخرم ولی این گوشی یه مدل دیگه هم داره که یه t اضافه داره کدومو بگیرم به نظرت؟بت گفتم قبلا که برای چه استفاده ایی گوشیمو میخام

امین اسکورپیون من میخام اون نوت هشت ساده رو بخرم ولی این گوشی یه مدل دیگه هم داره که یه t اضافه داره کدومو بگیرم به نظرت؟بت گفتم قبلا که برای چه استفاده ایی گوشیمو میخام

مدل t یه برتری داره که nfc و تو باقی موارد تفاوت محسوسی ندارن.

سلام
کسی از زحل مارکت خرید کرده؟ قابل اطمینانه؟از همه خریدم غیر این یکی...
گوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 15...Poco f2pro
کوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 17500 ...Oneplus Nord
میخوام بدون رجیستر بگیرم با همین گوشی ب عنوان مودم و زنگ خور!!! :D:D:D

سلام
کسی از زحل مارکت خرید کرده؟ قابل اطمینانه؟از همه خریدم غیر این یکی...
گوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 15...Poco f2pro
کوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 17500 ...Oneplus Nord
میخوام بدون رجیستر بگیرم با همین گوشی ب عنوان مودم و زنگ خور!!! :D:D:D
یه پاسپورتی گیر بیاری بهتر نیست
چه خبره اخر زمان شده

یه پاسپورتی گیر بیاری بهتر نیست
چه خبره اخر زمان شده
مشکل این تفاوت قیمت همین نبود پاسپورته...پارسال همین موقع ها مفت پیدا میشد امسال کرونا اربعینم ملت نمیرن خیلی...الان ایران فقط به قطر پرواز داره حالا ببینیم این ترکیه کی باز میشه

• Sad
Reactions: blak
نوت t از nfc پشتیبانی میکنه
و این که شارژر داخل جعبه ۱۸ واتیه...مال نوت معمولی ۱۰ واتیه
طرح پشتشونم یکم فرق داره

درود دوستان
سامسونگ galaxy m20 تر و تمیزه رنگ آبیش دست دومش چقدر میارزه ؟
از لحاظ پردازشی شبیه Samsung galaxy A7 2018 عمل میکنه اما صفحه نمایش A7 super amoled هست اما m20 tft هستش اما از اونور باتری A7 سه هزار و خورده ای آمپره ولی m20 پنج هزاره .
به نظرتون کدومو بردارم ؟

آخرین ویرایش:
نوت t از nfc پشتیبانی میکنه
و این که شارژر داخل جعبه ۱۸ واتیه...مال نوت معمولی ۱۰ واتیه
طرح پشتشونم یکم فرق داره
خریدمش ولی هرکاریش میکنم با اسپیکر بلوتوث sonyxb32 که دارم مچ نمیشه اصن نمیشناسش!گوشی قبلیم که mi5 بود مشکلی نداره با اسپیکره دوتا گوشی بهم هم وصل میشن ولی این به اسپیکره وصل نمیشه

خریدمش ولی هرکاریش میکنم با اسپیکر بلوتوث sonyxb32 که دارم مچ نمیشه اصن نمیشناسش!گوشی قبلیم که mi5 بود مشکلی نداره با اسپیکره دوتا گوشی بهم هم وصل میشن ولی این به اسپیکره وصل نمیشه

اپدیت کن سیستمی.
بعد ریست فکتوری بزن بعدش برو تو فروشگاه گوگل برنامه های خوده شیائومی رو اپدیت کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or