امین اسکورپیون من میخام اون نوت هشت ساده رو بخرم ولی این گوشی یه مدل دیگه هم داره که یه t اضافه داره کدومو بگیرم به نظرت؟بت گفتم قبلا که برای چه استفاده ایی گوشیمو میخام
پارسال آذر ماه mi 9t pro خریدم با مشخصات سخت افزاری یک پرچمدار 3870 الان یک چیزی باید روش بزاری تا یک گوشی پایین رده بخریRedmi 8 XIAOMI
با رجیستر حدود 4 شده.
دوستان برای پدر میخوام یه گوشی بخرم تا قیمت5 تومن چی پیشنهاد میکنن من خودم نظرم رو گوشی های xiaomi هست ممنون میشم کمک کنین
یه پاسپورتی گیر بیاری بهتر نیستسلام
کسی از زحل مارکت خرید کرده؟ قابل اطمینانه؟از همه خریدم غیر این یکی...
گوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 15...Poco f2pro
کوشی بدون رجیستر 10 تومنه با رجیستر میدن 17500 ...Oneplus Nord
میخوام بدون رجیستر بگیرم با همین گوشی ب عنوان مودم و زنگ خور!!!
مشکل این تفاوت قیمت همین نبود پاسپورته...پارسال همین موقع ها مفت پیدا میشد امسال کرونا اربعینم ملت نمیرن خیلی...الان ایران فقط به قطر پرواز داره حالا ببینیم این ترکیه کی باز میشهیه پاسپورتی گیر بیاری بهتر نیست
چه خبره اخر زمان شده
نوت t از nfc پشتیبانی میکنهامین اسکورپیون من میخام اون نوت هشت ساده رو بخرم ولی این گوشی یه مدل دیگه هم داره که یه t اضافه داره کدومو بگیرم به نظرت؟بت گفتم قبلا که برای چه استفاده ایی گوشیمو میخام
خریدمش ولی هرکاریش میکنم با اسپیکر بلوتوث sonyxb32 که دارم مچ نمیشه اصن نمیشناسش!گوشی قبلیم که mi5 بود مشکلی نداره با اسپیکره دوتا گوشی بهم هم وصل میشن ولی این به اسپیکره وصل نمیشهنوت t از nfc پشتیبانی میکنه
و این که شارژر داخل جعبه ۱۸ واتیه...مال نوت معمولی ۱۰ واتیه
طرح پشتشونم یکم فرق داره
خریدمش ولی هرکاریش میکنم با اسپیکر بلوتوث sonyxb32 که دارم مچ نمیشه اصن نمیشناسش!گوشی قبلیم که mi5 بود مشکلی نداره با اسپیکره دوتا گوشی بهم هم وصل میشن ولی این به اسپیکره وصل نمیشه