Lord Stark
کاربر سایت
ممنون دوست عزیز درست شداحتمالا تو تنظیمات mobile data پروکسی وارد شده باید حذفش کنی از قسمت access point names
از شما دوست عزیز هم تشکر میکنمسلام.
از تو تنظیمات قسمت apn پروکسی رو پاک کن.
ممنون دوست عزیز درست شداحتمالا تو تنظیمات mobile data پروکسی وارد شده باید حذفش کنی از قسمت access point names
از شما دوست عزیز هم تشکر میکنمسلام.
از تو تنظیمات قسمت apn پروکسی رو پاک کن.
خواهش میکنم.ممنون دوست عزیز درست شد
از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم
سلامسلام دوستان ....
خواستم یک گوشی با کیفت خوب دوربین
اطراف 4 تومن یا بیشتر معرفی کنید ...
1_شوامی شنیده ام گوشی خوبیه ولی سنگینه
2_ از گوشی های سامسونگ هم زیاد خوشم نمیاد
درباره این دو تا تاپیک هم توضیح بدین لطفا ...
Xiaomi Note 8 proتا ۴.۸۰۰ میلیون گوشی خوب که معرفی میکنید
برا کسی که app سنگین و کار سنگین میکنه مثلا فقط ۴ تا آیدی تلگرام داره . واتس داره و ....
هنگ نکنه و خراب نشه
سابقه گوشی خراب شدن زیاد داره
خب امروز به هوای Note 9S و Note 8 Pro رفتم بازار موبایل ولی با Note 8 معمولی برگشتم خونه
واقعا وسوسه شده بودم 8 پرو بخرم (4300 میدادن) ولی خب دیزاین پشتش + کامنتای فروشنده و موجودی حسابم منصرفم کرد. به نظرم دوربینش تو شرایط نوری خوب اونچنان تفاوت محسوسی با Note 8 معمولی نداره و اگه هدفتون بازی نیست نوت 8 به صرفه تره.
پیشنهادم اینه زودتر بخرین تا گرون نشده.
پ.ن: مقایسه تصاویر دوربین نوت 8 پرو و معمولی:
Redmi Note 8 Smartphone Camera Review: With the Pro, the Note 8 finds its master ....
مرسیمبارکت باشه
اولین کاری که میکنی نصب کردن google camera هست تازه بعدش میفهمی قدرت دوربین یعنی چی یه کانفیگ مشتی هم میزنی تنگش.
مرسی
جدی اینقد اپ دوربین خودش داغونه؟ من چند تا عکس گرفتم به نظر خوب میومد که
فردا نصب میکنم گوگل کمرا رو ببینم چطوریاست.
Preset داره کانفیگاش یا از نتی جایی میشه تنظیم کرد؟
دیگه از این گرونتر بشه؟چه خبره؟خب امروز به هوای Note 9S و Note 8 Pro رفتم بازار موبایل ولی با Note 8 معمولی برگشتم خونه
واقعا وسوسه شده بودم 8 پرو بخرم (4300 میدادن) ولی خب دیزاین پشتش + کامنتای فروشنده و موجودی حسابم منصرفم کرد. به نظرم دوربینش تو شرایط نوری خوب اونچنان تفاوت محسوسی با Note 8 معمولی نداره و اگه هدفتون بازی نیست نوت 8 به صرفه تره.
پیشنهادم اینه زودتر بخرین تا گرون نشده.
پ.ن: مقایسه تصاویر دوربین نوت 8 پرو و معمولی:
Redmi Note 8 Smartphone Camera Review: With the Pro, the Note 8 finds its master ....
ببین از بهمن کلا گوشی روند صعودیو طی کرد. من تو این مدت داشتم رصد میکردم و قصد داشتم بخرم که یادمه اوایل فروردین همین نوت 8 64 3200 اینا بود و الان تازه داره میرسه به 3300.دیگه از این گرونتر بشه؟چه خبره؟
در عرض1ماه 2تومن کشیدن رو یه گوشی میان رده دیگه از این بیشتر؟
تقاضا داره کم میشه و کم کم مجبور میشن قیمت ها رو پایین بیارن مگر اینکه دلار بکشه بالا باز
تو ایران شرایط عادی بدون تحریم و کرونا و گرونی دلار و...وقتی تقاضا بالا میرفت گرونی میشد دیگه الان هم کمبود هست هم دلار بالا رفت و..ولی دلیل اصلی همون تقاضا بخاطر برنامه شاد بودببین از بهمن کلا گوشی روند صعودیو طی کرد. من تو این مدت داشتم رصد میکردم و قصد داشتم بخرم که یادمه اوایل فروردین همین نوت 8 64 3200 اینا بود و الان تازه داره میرسه به 3300.
الانم که دلار ظاهرا داره میره بالا.
کلا بازار ایران هیچیش اصولی نیست و هر لحظه ممکنه یهو شوک وارد شه. ولی تو طولانی مدت اگه خوش شانس باشیم و دلار نره بالا، گوشی میاد پایین.
شنبه هفته گذشته ردمی نوت 8 پرو رو با گارانتی معتبر به صورت مستقیم از خود سایت شرکت گرفتم 4190.یکشنبه شد چهار و سیصد و خورده ای و امروز و دقیقا یک هفته بعد همون رو 4520 میفروشه.زیبا نیست؟این حالا وارد کننده است که قراره روش نظارت باشه.
حالا قبلش من چارسو و بازار موبایل رو زیر و رو کردم واسه 9s و دقیقا واسه یک گوشی با شرایط یکسان بین مغازه ها بیشتر از 500 هزار تومن نوسان داشت. یعنی واسه یک مدل ثابت با گارانتی مشابه از 4400 تا 4950 قیمت دادن و بدون گارانتی رجیستر شده رو از 3950 تا 4450.گرونی یک چیزه، تو پاچه کردن ملت یه چیز دیگه.
تقاضا و کمبود واردات هم دم عید بود ولی الان دیگه وضعیت به یه ثبات نسبی رسیده.
اگه نماد اعتماد و اونیکی نماد کسب و کار های اینترنتیو دارن بخر بعیده مشکلی پیش بیاد. ولی راجع به ارسال و ایناش مطمئن شو.دوستان کسی تجربه خرید گوشی از سایت خاص باکس یا گوگل کالا داشته ؟قیمتاشون نسبت به شهری ک من هستم(اصفهان) خیلی بهتره اگه قابل اعتمادن که بخرم.